ΠΟΙΑ ΡΑΤΣΑ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

DOGAKI

Active Member
25 Δεκεμβρίου 2007
43
0
ΓΕΙΑ ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΑ ΕΔΩ....... ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΙΑ ΡΑΤΣΑ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ!!!ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΗΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ...ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ...ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ....PLZ.......H E L P !!!!!

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Καλησπέρα .... η ερώτησή σου δεν έχει τόσο ... εύκολη απάντηση ...
πρέπει να διαβάσεις ΟΛΑ τα θέματα, τουλάχιστον αυτής της ενότητας ''διαλέγοντας σκύλο'' δηλαδή, να αναλύσεις πολύ περισσότερο πώς ζείς αλλά και τον χαρακτήρα σου, να μας πείς τί περίπου σε ελκύει ... και τότε κάτι κάνουμε ... :wink:

DOGAKI

Active Member
25 Δεκεμβρίου 2007
43
0
ΝΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΒΑΣΙΚΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΡΑΤΣΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣΩΜΗ ΚΤΛ....

DOGAKI

Active Member
25 Δεκεμβρίου 2007
43
0
Από πού μπορώ να βρω INFO για να απαντησω? Κανένα καλό TOPIC?

ROTTIE: Η δημοσίευση διορθώθηκε και γράφτηκε στα Ελληνικά. Τα Greeklish ΔΕΝ επιτρέπονται στο Dogforum. Θα παρακαλέσω οι επόμενες δημοσιεύσεις σας να είναι στα Ελληνικά.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.
:D

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλώς ήρθες στο Dogforum DOGAKI και Χρόνια πολλά!
Διάβασε για αρχή αυτό που σου πρότεινε η FrenchieFan και αν δεν έχεις κάποια ιδιαίτερη προτίμηση σε φυλή, ρίξε μια ματιά και εδώ:
Χαρίζονται (0-6 μηνών).
Υπάρχουν πολλά κουταβάκια μικρόσωμα και μεγαλόσωμα που προσφέρονται για υιοθεσία.
Ίσως ανάμεσα τους να βρεις τον αυριανό δικό σου σύντροφο! :D

DOGAKI

Active Member
25 Δεκεμβρίου 2007
43
0
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΡΑΤΣΑ?ΠΧ ΚΟΚΕΡ ΣΠΑΝΙΕΛ?

DOGAKI

Active Member
25 Δεκεμβρίου 2007
43
0
ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΠΑΝΙΕΛ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ Κ ΜΙΚΡΟΣΩΜΑ....ΤΣΙΟΥΑΟΥΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ...ΑΛΛΑ ΣΚΕΕΦΤΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΧΗ ΑΔΕΣΠΟΤΟΥ...ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΒΑΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΑ Η ΑΠΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΕΓΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ....ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ???? :-k :-k :-k [-o< [-o< [-o<

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
φυσικά και εαν δεν έχεις κάποια προτίμηση η υιοθεσία ενός αδέσποτου είναι ότι και καλύτερο.

να μην πω ΌΤΙ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ κιόλας :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Η Κλειάννα θα σε κατατοπίση σχετικά

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
DOGAKI said:
ΣΚΕΕΦΤΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΧΗ ΑΔΕΣΠΟΤΟΥ...ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΒΑΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΑ Η ΑΠΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΕΓΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ....ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ???? :-k :-k :-k [-o< [-o< [-o<
:D
Εμείς λέμε «Μπράβο DOGAKI»!!! =D>

DOGAKI

Active Member
25 Δεκεμβρίου 2007
43
0
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ!!!!ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΕΙΑΝΝΑ????ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΩ ΕΝΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ???ΙΔΕΕΣ....................................... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: