ΠΛηροφορίες για το κουταβάκι μου

perry-mgtf

Active Member
29 Μαϊου 2009
26
0
Thessaloniki
Καλησπέρα σε όλους! Πριν 2 εβδομάδες βρήκα στον επαρχιακό δρόμο της Χαλκιδικής 4 κουταβακια που κινδύνευαν να τα πατήσουν τα αυτοκίνητα. Τα μάζεψα και εδωσα τα 3 απο αυτα σε φίλους/γνωστούς και κράτησα το ένα.

Καθώς δεν είχα ποτέ πριν σκύλο αν και τα αγαπώ πολύ θα ήθελα αν ήξερε κάποιος να μου δώσει μερικές πληροφορίες αν μπορείτε από όσα θα δείτε στις παρακατω φωτογραφιες:

- Αν είναι κάποια ράτσα ή από τι ράτσες μοιάζει να έχει σχέση
- Πόσο μεγάλος θα γίνει
- Αν πρέπει να τον πάω άμεσα σε κτηνίατρο
- Αν πρεπει να του κανω μπανιο
- Οτιδήποτε κρίνετε εσείς σημαντικό

Ευχαριστώ πολύ

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Καλά το κουτάβι σου είναι ΘΕΪΚΟ!!! Τέλειο φτου του!!! Τα πατουσάκια μικρά μου φαίνονται, άρα μάλλον θα γίνει μικρού-μεσαίου μεγέθους (αλλά δεν ξέρω και πολλά από τέτοια). Αυτό που ξέρω είναι ότι πρέπει να το πας στο γιατρό το συντομότερο δυνατό!

Οτιδήποτε κρίνετε εσείς σημαντικό
Αυτό:http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=2873

dimiv

Well-Known Member
18 Αυγούστου 2008
506
0
51
Αθήνα
να σου ζήσει ,κουκλί είναι και η φωτο στο αυτοκίνητο είναι φοβερή-

το σιγουρο είναι ότι πρέπει να τον πας στον κτηνίατρο γιατί πρεπει να κάνει

εμβόλια,αποπαρασίτωση ,

θα σε συμβουλέψει για την διατροφή που πρέπει να ακολουθήσεις ,

θα υπολογίσει την ηλικία του και θα μπορέσει να κάνει κάποια εκτίμηση για

το πόσο μεγάλο θα γίνει-

chris paras

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
59
0
συγχαρητηρια για αυτη σου την πραξη!
ψαξε λιγο στο forum θα σου λυθουν ολες σου οι αποριες... :)

BLUE

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2008
278
0
Κούκλος ο κούταβος, μπράβο σου που τα έσωσες όλα από βέβαιο θάνατο:)
Συμφωνώ με Chloe κι εγώ μάλλον θα γίνει μεσαίου μεγέθους...
Ράτσα τώρα δύσκολο πολύ, που να ξέρουμε τι προσμίξεις έχει και η αλήθεια είναι ότι μικρή σημασία έχει αφού είναι ένα κουκλάκι, αλλά κυρίως αρέσει σε σένα;)
Άμεσα στον κτηνίατρο για να σε συμβουλέψει για πολλά πράγματα;)
Τέλος μπάνιο όχι πριν σου πει ο κτηνίατρος, συνήθως μετά τα εμβόλια, αλλά μπορείς να τον καθαρίζεις με μωρομάντηλα, μοσχομυρίζει κιόλας μετά:p
Η φωτο με τ΄αυτοκίνητο πολύ καλή(έχουμε το ίδιο αυτοκίνητο κι έλεγα τι μου θυμήζει το ταμπλό:D:D:D), θα βγάλω κι εγώ μια τέτοια με το δικό μου το τέρας στη θέση του συνοδηγού!;)
Αλήθεια πως το λένε το σκυλάκι σου?

perry-mgtf

Active Member
29 Μαϊου 2009
26
0
Thessaloniki
Η φωτο με τ΄αυτοκίνητο πολύ καλή(έχουμε το ίδιο αυτοκίνητο κι έλεγα τι μου θυμήζει το ταμπλό:D:D:D), θα βγάλω κι εγώ μια τέτοια με το δικό μου το τέρας στη θέση του συνοδηγού!;)
Χεχεχεχ το ίδιο ε? ε τότε πέρνα και μια βόλτα και από το δικό μας φόρουμ!!! ειμαι admin εκει: www.mg-club.gr
:D

Αλήθεια πως το λένε το σκυλάκι σου?
To λέω...........: Heathcliff (!!!!!!) :p:p

perry-mgtf

Active Member
29 Μαϊου 2009
26
0
Thessaloniki
Καλά το κουτάβι σου είναι ΘΕΪΚΟ!!! Τέλειο φτου του!!! Τα πατουσάκια μικρά μου φαίνονται, άρα μάλλον θα γίνει μικρού-μεσαίου μεγέθους (αλλά δεν ξέρω και πολλά από τέτοια). Αυτό που ξέρω είναι ότι πρέπει να το πας στο γιατρό το συντομότερο δυνατό!

Αυτό:http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=2873

Τέλειο thanks!!!!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Τρελό κουτάβι και τρελές φωτογραφίες!!!!!:D:D:D:D
Μπράβο ρε αδερφέ που τα μάζεψεςτα κουτάβια!!!!
Κι εμένα μου φαίνεται για μικρόσωμο προς μεσαίο!
Και φυσικά όπως είπαν τα παιδία βουρ στον κτηνίατρο!
Θα σε βοηθήσει και θα σε συμβουλέυσει για να κάνεις μια καλή αρχή με τον Χίθκλιφ!!!!
Κια φυσικά για ότι απορία έχεις μετά εδώ είμαστε!!!!:D:D:D

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
Δεν ξερω τι να πρωτοθαυμασω το αμαξι ή τα κουταβια!:D:D Πλακα κανω! Να σου ζησουν. Φυσικα και να το πας αμεσα σε κτηνιατρο για αποπαρασιτωση και εμβολια. Και καλο διαβασμα για την εκπαιδευση του. Ειχε βαλει το μελος Loukia ενα καταπληκτικο βιβλιο για την εκαπιδευση του κουταβιου που εμενα με βοηθησε πολυ http://rapidshare.com/files/123462666/The_Puppy_Well_Being_Training_System-Greek.pdf
Ειναι free.
Υ.Γ. Heathcliff γιατι τον βρηκες σε Ανεμοδαρμενα Υψη?:D:D Ελπιζω να ωγει καλυτερος χαρακτηρας απο τη νουβελα :D:D οχι τοσο brutal!

perry-mgtf

Active Member
29 Μαϊου 2009
26
0
Thessaloniki
Τρελό κουτάβι και τρελές φωτογραφίες!!!!!:D:D:D:D
Μπράβο ρε αδερφέ που τα μάζεψεςτα κουτάβια!!!!
Κι εμένα μου φαίνεται για μικρόσωμο προς μεσαίο!
Και φυσικά όπως είπαν τα παιδία βουρ στον κτηνίατρο!
Θα σε βοηθήσει και θα σε συμβουλέυσει για να κάνεις μια καλή αρχή με τον Χίθκλιφ!!!!
Κια φυσικά για ότι απορία έχεις μετά εδώ είμαστε!!!!:D:D:D
Thank you!!! Θα τον πάω την Δευτέρα στον κτηνίατρο!

perry-mgtf

Active Member
29 Μαϊου 2009
26
0
Thessaloniki
Δεν ξερω τι να πρωτοθαυμασω το αμαξι ή τα κουταβια!:D:D Πλακα κανω! Να σου ζησουν. Φυσικα και να το πας αμεσα σε κτηνιατρο για αποπαρασιτωση και εμβολια.
Το αυτοκίνητο? :D

Ειχε βαλει το μελος Loukia ενα καταπληκτικο βιβλιο για την εκαπιδευση του κουταβιου που εμενα με βοηθησε πολυ http://rapidshare.com/files/123462666/The_Puppy_Well_Being_Training_System-Greek.pdf
Το κατέβασα ήδη και μελετάω!!!

ff γιατι τον βρηκες σε Ανεμοδαρμενα Υψη?:D:D Ελπιζω να ωγει καλυτερος χαρακτηρας απο τη νουβελα :D:D οχι τοσο brutal!
Πέρασε πολλά και αυτό αν και κουταβάκι!!! είναι και λίγο brutal ήταν ο ποιο δραστηριος και ενεργητικό από τα 4 αδερφάκια και γιαυτό τον κράτησα!!! :p

mariettou

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2009
314
1
Glasgow, UK
Μας εβαλες το καμπριο, τον κουταβο με το λογοτεχνικο ονομα για να μας δειξεις τις ευρυτερες γνωσεις σου και την φωτογραφια με το μωρο στην αγκαλια σου χωρις μπλουζα...ελα ομολογησε το..δεν μπηκες εδω για να ρωτησεις για το κουταβι ετσι;;:p:p

Πλακα κανω φυσικα!:D Να σου ζησει η φατσουλα!

perry-mgtf

Active Member
29 Μαϊου 2009
26
0
Thessaloniki
Μας εβαλες το καμπριο, τον κουταβο με το λογοτεχνικο ονομα για να μας δειξεις τις ευρυτερες γνωσεις σου και την φωτογραφια με το μωρο στην αγκαλια σου χωρις μπλουζα...ελα ομολογησε το..δεν μπηκες εδω για να ρωτησεις για το κουταβι ετσι;;:p:p

Πλακα κανω φυσικα!:D Να σου ζησει η φατσουλα!
χαχαχαχαχαχα απίστευτη :D ξεχασα να πω οτι εργαζομαι εθελοντης στην διεθνη αμνηστια, στην greenpeace στους γιατρους χωρις συνορα, πάω εκκλησια, μου αρεσει "το διάβασμα" και "η ποίηση" :p:eek:

Να σαι καλα σ' ευχαριστώ!