ΠΙΤΜΠΟΥ 3 ΜΗΝΩΝ ΦΟΒΑΤΑΙ

kostasuk11

Member
15 Νοεμβρίου 2013
7
0
[h=5]ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΠΙΤΜΠΟΥ 3 ΜΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΜΙΑ 10ΡΙΑ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟ ΧΤΥΠΑΓΕ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ...ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΨΙΛΟ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΗΓΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΜΑΞΙΑ ΚΑΙ ΑΝ8ΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΙΘΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΙΔΕΒΩ ΟΤΑΝ ΦΟΒΑΤΕ ΓΤ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ...ΚΟΙΜΑΤΕ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΙΛΑΩ ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΕΥΓΕΙ...ΟΤΑΝ ΜΕ ΧΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΥ ΠΑΩ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΙΣΩ ΤΡΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ....ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΩ ΒΟΛΤΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΧΩΡΙΣ ΛΟΥΡΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ...ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!![/h]

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Καλά στα είπανε, αλλά να βάζεις λουράκι!
Σιγά σιγά θα σε εμπιστευτεί και θα πάρει τα πάνω της.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Άψογος -πραγματικά δεν έβρισκα τρόπο να απαντήσω εδώ αλλά μου έβαλε το γυαλιά ο σύντροφος

συμφωνώ κι εγώ
Like που λένε !!!!

kostasuk11

Member
15 Νοεμβρίου 2013
7
0
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΙΝΩ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΙΠΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ...ΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΙΘΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ Ο ΑΛΛΟΣ...ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΕΙ ΕΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ :p ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΤΕ?

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Είναι μόλις 3 μηνων και προλαβε ο προηγούμενος και την κακοποιησε... δεν την ζορίζεις εσυ, την κοινωνικοποιείς σωστά σε διαφορα περιβάλλοντα, με κοσμο, θορύβους, και αλλα σκυλιά. Αλλά τα αλλα σκυλια μόλις τελειώσει τα εμβόλια, αλλιως πρεπει να εισαι πολύ προσεκτικός. Επισης ΠΑΝΤΑ με λουρί γιατι δεν ξερεις και πώς θα αντιδράσουν και τα αλλά σκυλιά και αν κάποιο την αγριέψει θα πρεπει να μπορείς να την μαζέψεις να προχωρήσετε.

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Καλως ηρθες.
Να χαιρεσαι το κουταβι σου και φαινεται οτι θα εχει καλη ζωη με εσενα και την κοπελα σου. Εκεινη την εμπιστευεται πιο ευκολα γιατι ειναι γυναικα και δεν ειχε αρνητικη εμπειρια με γυναικες συν οτι δεν της φαινεται τοσο χαοτικη επειδη εχει πιο γλυκια φωνη, ειναι πιο "μικροκαμομενη" κλπ. Ο αλλος ο να μην πω που την χτυπαγε, να καει στην κολαση. Εσυ κοιταξε να την κοινωνικοποιησεις σωστα παντα με λουρακι γιατι οπως λες κι εσυ φοβαται και μπορει να γινει κατι και να φυγει ή να πεταχτει στον δρομο. Να ασχολεισαι μαζι της, να παιζεται αρκετα (πιτμπουλ πηρες οποτε οταν χρονισει εχεις πολλα πραγματα να κανεις ;) ). Εννοειται δεν την χαιδευεις οταν φοβαται και δεν την πιεζεις. Ειναι μωρακι ακομα οποτε δεν εχεις προβλημα θα σε αγαπησει. Φωτογραφια θα δουμε??????????????????????????? :D

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Καλώς ήρθες!

Η σκύλα δεν μοιάζει για 3 μηνών, φαίνεται μεγαλύτερη(κανα 1-2 μήνες).

Να την χαίρεσαι, ξεχωριστή σκύλα!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Δεν ξερω να σχολιάσω για την ηλικία αλλά σιγουρα ειναι πανέμορφη. Μου αρεσει πολύ αυτο το χρώμα στα πιτμπουλάκια

kostasuk11

Member
15 Νοεμβρίου 2013
7
0
μαγκεςς ισως ειναι λαθος αυτο που εκανα αλλα την εβγαλα εξω και την εδεσαα γιατι μυριζε πολυ και δεν γινοταν...την εκανα μπανιο 3 φορες μεσα σε 10 μερες με ιδικο μαλακτικο για σκυλια αλλα τιποτα μετα απο 3 μερες το ιδιο λετε ο σκυλος να μου θυμοσει η να μην ξεπερασει ποτε τουσ φοβους της οταν ξυπναω το πρωι την την αφινω ελεφθερη στην αυλη μεχρι το μεσημερι μετα την δενω παλυ και μετα την αφινω απογευμα ως το βραδυ..!! τι λετε ειμαι λαθος???

maounasn

Member
14 Ιουνίου 2013
15
0
ρε παιδιά, μπορείτε να με βοηθήσετε σε κάτι? πως μπορώ να ανοίξω ένα νέο post? θέλω να ανοίξω ένα θέμα που με ενδιαφέρει, ευχαριστώ!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Στο forum έχουν απαντηθεί πολλάκις τα ερωτήματα σου!

Και για το δέσιμο και για την μυρωδιά. Μπορείς να αναζητήσεις και να διαβάσεις τις αντίστοιχες ενότητες που αφορούν το πρόβλημα σου.