ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙ

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
O Ρούμπεν στην βόλτα του είναι πανευτυχής, το ίδιο θα ήμουν και εγώ αν δεν γυρνούσε σαν σκουλικαντέρα ανάμεσα στα πόδια μου, θα τον πατήσω στο τέλος. Το πρόβλημα είναι οτι πηγαίνει μαζί με εμένα στο πλάι αλλά συνέχεια αλλάζει πλευρά. Μία δεξιά, μία αριστερά σε χρόνο δευτερολέπτων. Πως μπορώ να τον μάθω να μένει στη μία πλευρά και να μην αλλάζει διαρκώς κατεύθυνση με αποτέλεσμα να μην μπερδεύεται συνεχώς με το λουρί του αλλά και με τα πόδια μου;

kostas_dogo_argentino

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
159
2
ν.κοσμος
σορρυ για τα greeklish...δυναμη της συνηθειας απο το msn!!!
επισης θα σε βοηθησει να του μαθεις οταν σταματας να κωλοκαθεται η ακομη κ να ξαπλωνει με εντολη...
αυτα τουλαχιστον εμαθα απο την εκπαιδευση...:p

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Όταν κάνεις τα παραπάνω που λέει ο συνονόματος, αν πάει να φύγει του λες "κοντά" και τον τραβάς προς τα εσένα. Η κίνηση του λουριού να είναι ελαφρώς προς το δεξί σου ώμο και όχι παράλληλα με το έδαφος.

Επίσης, το λουρί που θα του έχεις διαθέσιμο θα είναι στην αρχή πολύ κοντό. Θα του περιορίζεις το διαθέσιμο μήκος με το αριστερό σου χέρι δηλαδή.

Και τέλος οι αλλαγές πορείας όταν πάει να ξεφύγει (αυτό έχει αναφερθεί πολλές φορές στο forum).

Θέλει ΠΟΛΥ υπομονή, αλλά μετά από κάποιο σημείο θα σε κοιτάζει κάθε λίγο για να επιβεβαιώνει ότι πάει σωστά :)