Απέναντι σχεδόν από το σπίτι μου ειναι μια μονοκατοικία στην οποία μένει ένα νεαρό αγόρι (με το οποίο έχουμε και μια τυπική γειτονική σχέση), στην αυλή έχει μόνιμα 2 σκυλάκια ένα ενήλικο σχεδόν και ένα κουτάβι. Από την Παρασκευή τα βλέπω κλεισμένα σε μια συρμάτινη κλούβα (έχει και σπιτάκι μέσα) χωρίς νερό και τροφή!!!! τα μπωλάκια τους είναι άδεια και αναποδογυρισμένα...Περνάω κάθε μέρα 4-5 φορές από κει για να δω αν έχει αλλάξει κάτι αλλά μάταια..Δυστυχώς η πόρτα της αυλής είναι κλεισμένη με λουκέτο και δεν μπορώ να μπω ούτε και φτάνω από τα εξωτερικά σύρματα για να βάλω έστω νερό και τροφή...Έχω στεναχωρεθεί πάρα πολύ γιατί τα βλέπω να υποφέρουν και δεν μπορώ να κάνω κάτι. Να σημειωθεί ότι από την Παρασκευή δεν έχω δει ίχνος από τον νεαρό στη αυλή πράγμα που σημαίνει ότι λείπει. Θέλω να πιστεύω ότι κάτι έτυχε απρόοπτο γιατί δεν έχει δείξει τέτοια συμπεριφορά στο παρελθόν ίσα - ίσα έδειχνε να τα αγαπάει πολύ. Δεν έχω τηλέφωνο του για να επικοινωνήσω και προσπαθώ μέσω γνωστό γνωστού μπας και βρω τρόπο να επικοινωνήσω...αλλά τιποτα μέχρι τώρα..αν συνεχιστεί αυτό δεν ξέρω αν θα επιβιώσουν και σαν τελευταία λύση μου έρχεται να πηδήξω το βράδυ από τα σύρματα αλλά φοβάμαι κιόλας μην βρώ το μπελά μου ότι και καλά μπαίνω για να κλέψω...Τί να κάνω ρε παιδιά??? Πώς αλλιώς μπορώ να κινηθώ???