Ο Rico μου!

annie27mile

Well-Known Member
12 Οκτωβρίου 2011
181
2
Neapolh Nikaias
Γεία σας! Ο rico μου είναι ένας γλυκός μπελάς 11 εβδομάδων. Σε γενικές γραμμές είναι ήρεμος και εκπαιδεύσιμος.. Κοιμάται (επιτέλους! :)) όλο το βραδυ και το πρωί! Παίζει με τα παιχνίδια του ή μαζί μου. Έχει μάθει την εντολή ''κάτσε'', ''δώσε χέρι'' , δεν λερώνει αλλά...*demonio* τον πιάνουν κάτι τρέλες και όταν κάθομαι στο καναπέ θέλει να ανέβει και μου δαγκώνει τα χέρια! Παρ'ολο που κάνω ''αααου'':nono: να καταλάβει ότι πονάω συνεχίζει.. Το θέμα αυτο το δουλεύουμε ακόμη..
Αυτό που θα ήθελα να σας ρωτήσω είναι τι ράτσα εσείς πιστέυετε ότι είναι? Τον rico μου τον βρήκα απο αγγελία που χαρίζουν κουταβάκια ημίαιμα και δεν είδα τους γονείς του. Όχι ότι είναι σοβαρό το θέμα μου αλλά δεν ξέρω τι να απαντήσω όταν με ρωτούν..:-krico 008..jpg

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Πανέμορφος ημίαιμος με λίγη δόση από beagle αν δεν κάνω λάθος.
Να σου ζήσει είναι κουκλάκι. :)

Sofouli τέλεια υπογραφή!!

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Καλώς ήρθες!!!
Πανέμορφος είναι ο μικρός!!
Άμα σε ρωτούν να λες δεν είναι ράτσας είναι φάτσας!!!!!;):cool:

Εμένα μου μοιάζει με μπίγκλ..

annie27mile

Well-Known Member
12 Οκτωβρίου 2011
181
2
Neapolh Nikaias
Καλώς ήρθες!!!
Πανέμορφος είναι ο μικρός!!
Άμα σε ρωτούν να λες δεν είναι ράτσας είναι φάτσας!!!!!;):cool:

Εμένα μου μοιάζει με μπίγκλ..
Σας ευχαριστώ πολύ!
Μάλλον έτσι θα λέω δεν είναι ράτσας είναι φάτσας ;)
Μου το έδωσε μια φιλόζωη κοπέλα που έλεγε στην αγγελία ότι είναι ημίαιμο γαλλικο μπουλντογκ αλλά δεν είδα ούτε ένα χαρακτριστικό... αλλά ήταν μια φατσούλα και δεν μπορούσα να τον αρνηθώ! Την άφησα να νομίζει ότι με κορόιδεψε :D Πάντως και ο κτηνίατρος μου απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι ημίαιμο γαλλικό μπουλντόγκ...

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Καλως ηρθες. Μπορει να εχει και Τζακ Ρασσελ μεσα. Ωραιο σκυλακι, πολυχρωμο...

annie27mile

Well-Known Member
12 Οκτωβρίου 2011
181
2
Neapolh Nikaias
O Rico μεγαλώνει ... Αγαπημένη συνήθεια να λιώνουμε μεσημέρια στο καναπέ στριμωγμένοι πλέον γιατί δεν χωράμε! Του έχω μάθει εντολές ''κάτσε'', ''μεινε'', ''κάτω'', ''κάνε τούμπα'', ''χέρι'', ''τσίσα'', ''σύρσου!'' , ''κόλλα το!'' αλλά η αγαπημένη είναι ''ελα να φας!'' Χα χα! Κάνουμε και παιχνίδια τύπου agility. Eύχομαι να είναι πάντα ήρεμος στο χαρακτήρα... γατί! DSCI1830..jpgDSCI1824..jpg

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Καλώς τους! Να χαίρεσαι τον γλυκό κούκλο σου.

Χρώματα κυνηγόσκυλου, μπιγκλορασελοφέρνει, οπότε την ηρεμία πρέπει να την κερδίσεις να ξέρεις! :p

annie27mile

Well-Known Member
12 Οκτωβρίου 2011
181
2
Neapolh Nikaias
Ο Rico είναι πλέον 8 μηνών και έχει γίνει ανδράκι... σηκώνει και το ποδαράκι και μαρκάρει όλη τη γειτονιά.. Το παραπονό μου είναι ότι δεν έχει σταματήσει το καλαψούρισμα το πρωί για να ταν βγάλω απο crate.. κατά τα αλλα είναι πολύ ήρεμος.. βάζω καινούργιες φωτό! rico 17-3 029.jpgrico 17-3 007.jpgrico 17-3 017.jpgrico 17-3 019.jpgrico 17-3 026.jpg