- Ονομα: Rex
- Επισημο Ονομα: HOSS OF GIENAH HOUSE
- Φυλη: Γερμανικος Ποιμενικος
- Χρωμα: Kαστανό/Μαυρο
- Γενος: Αρσενικο
- Ημερομηνια Γεννησης: 25/07/2001
Αυτός είναι ο λύκος μου.
Ενα τέλειο από πλευράς αναλογιών κουτάβι, αγοράστηκε από ΕΚΤΡΟΦΕΑ λάτρη των ΓΠ, με πείρα, όρεξη και μεράκι.
Ψυχολογικό ράκος από την απώλεια του προηγούμενου ΓΠ που είχα, από καλαζάρ ή καρκίνο (ποτέ δεν έμαθα) έψαξα και βρήκα τον συγκεκριμένο εκτροφέα.
Ο Ρεξ μπήκε στη ζωή μας σαν ένας χνουδωτός και ατσούμπαλος κούταβος, με πατούσες πιο φαρδιές από το χέρι μου και με όλες τις προϋποθέσεις για μια όμορφη και γεμάτη αγάπη ζωή.
Η μοίρα δυστυχώς έπαιξε για άλλη μια φορά άσχημα παιχνίδια, όταν σε ηλικία 3 ετών προσβλήθηκε από το καταραμένο καλαζάρ.
Με όρεξη για ζωή και πολύ φροντίδα, έχει καταφέρει εδώ και 6 χρόνια να το έχει ΚΑΛΑ κρυμένο μέσα του. Ενέσεις, χάπια, διουριτικά και άλλες τέτοιες κακές συνήθειες μπήκαν ΞΑΝΑ στην ζωή μας...
Τώρα, σε ηλικία 9 ετών και με ασπρισμένη μουσούδα είναι καλά. Εδώ και 2 χρόνια το έχουμε κατευνάσει, οι εξετάσεις είναι θετικότατες...
Τρέχει, παίζει, είναι κεφάτος, ορεξάτος. Πάντα με την συνοδεία ζιλαπούρ βέβαια.
Θέλω να ελπίζω πως δεν έχει νοιώσει ΠΟΤΕ τον πόνο. Θέλω να ελπίζω πως μόνον εμεις γνωρίζουμε πως έχει καλαζάρ και ο ίδιος δεν έχει πάρει χαμπάρι τπτ. Εκτός από τις ενέσεις που αναγκαστικά έπρεπε να του κάνω. Συγνώμη φιλαράκο....
Πολύ λένε οτι είμαστε τυχεροί που αντέχει ακόμα.
Εγώ θα πω πως ο ΡΕΞ μας, γεννήθηκε για να κερδίζει.... όχι τους διαγωνισμούς - που θα τα πήγαινε περίφημα- αλλά την ίδια την ζωή.
Και μέχρι τώρα τα καταφέρνει περήφημα.