Ο Darko μας !!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.013
ΑΤΤΙΚΗ
καλέ μην του λέτε ότι είναι ΑΥΤΑΡΑΣ!!! και του μείνει του παιδιού!!!:D:D:p:p
κουκλί είναι ...και έχει πολύ εκφραστική φατσούλα!
να σας ζήσει!!!

@ βρε παιδιά αυτό το τοπικ δεν είναι μόνο για να δείχνουμε τις φωτό των σκυλιών μας αλλά να λέμε και καμιά κουβέντα γιαυτά....

Pokopikitsa

Active Member
28 Φεβρουαρίου 2009
26
0
Argyroupoli
Οκ, λοιπόν προσπάθησα να βρω διόρθωση του θέματος για να φαίνονται τα στοιχεία πάνω, αλλά δεν βρήκα.
Αν μπορεί ας το φτιάξει κάποιος mod.
Ο Darko σήμερα είναι 3 μηνών και 1 εβδομάδας ακριβώς. Καλώς ή κακώς τον απέκτησα από pet city.
Όταν ήρθε στο σπίτι με τα αυτιά τούρλα από τότε ήταν πολύ ήσυχος μες το σπίτι, δεν έκανε ζημιές κοιμόταν πολλές ώρες και όταν έμενε μόνος
δεν διαμαρτυρόταν καθόλου. Επίσης είχαμε ένα πρόβλημα με το φαΐ όπως κάποιοι μπορεί να ξέρετε....
2 εβδομάδες μετά ο Darko τρώει και εμένα (από θέμα φαγητού), έχει γίνει πολύ ζωηρός, αλλά εξακολουθεί να έχει πολύ καλή συμπεριφορά όταν μένει μόνος....
Δεν έχω χρησιμοποίησει crate είναι ελεύθερος μέσα στο υπνοδωμάτιο και ξέρει να πηγαίνει στην πάνα του, αν και μερικές φορές τα κάνει ακριβώς δίπλα από αυτή..... :p
Πριν γίνει 3 μηνών ακόμα με εξάσκηση μισής ώρας τη μέρα έμαθε σε 2 - 3 μέρες να ακούει στην εντολή κάτω και μείνε (βέβαια μην φανταστείτε στο μείνε να κάτσει εκεί με τις ώρες....)
Αυτά νομίζω είχα να σας πω....Τον αγαπάω πολύ και εύχομαι να είναι πάντα καλά!! :)