Ο "ψηλός" κ η... "χοντρή"...(φωτο)

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
...κάνανε γυμναστική (...λέμε τώρα!:D)... [Ε ρε Λώρα που σας χρειάζετε! :p:p]

Προχθες βρεθήκαμε στην Αγ. Παρασκευή με τη φίλη Λία κ την μπουλντογκίνα της, Κillah.
Τι γέλιο έριξα με τη μικρήί... Όποτε τη βλέπω με κάνει κ λύνομαι... Τι φατσάρα!!*agapoylas*

...

Last edited:

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Μα γιατι λετε το Killah - ακι χοντρη?
ειναι η πιο γλυκια σκτλοφατσα!! ever!!

Χρωσταω και εγω φωτο της killah να επιδιδεται σε θαλλασια σπορ!!

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
πω πω ζάρεεεεεεες!
άμα σα να μπήκε στο πλύσιμο είναι! χαχα!
ρε είναι πανέμορφα και τα 2 ρε!
κι εγώ θέλω :$

killah

Well-Known Member
6 Σεπτεμβρίου 2009
149
22
Αθήνα-Κυψέλη
Εδω μαμα κουκουβαγια....:D

Περάσαμε πααααρα πολύ ωραία και οι φωτο Νατασσα σουπερ!

Τι να κανουμε η κόρη μου τους θέλει μαύρους, ψηλούς και νταγλαράδες! Να της χαλάσω χατίρι? :p

Ο ψηλός 'έπεσε' αλλά...μαζί με τα 60κάτι κιλά του από πάνω της :shock: ...χαλάκι στα πόδια του έγινε η χοντρή τι αλλο θέλει!

υ.γ. τις φωτο τις κλέβω εεεεεεεεεεεεε ;)

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Το Μπουλντογκάκι είναι μακράν απ' τα πιο φατσόνια που έχω δει :)
Η μικρή μου σηκώνεται δίπλα μου στο νιπτήρα όταν πλένομαι για να της βρέξω τη μουσούδα, δε θα μπορούσα να φανταστώ το μαύρο θηρίο δίπλα μου στο νιπτήρα :D

-eleni-

Well-Known Member
18 Απριλίου 2011
433
2
Athens,Kalli8ea
υπεροχες φωτογραφιες!!!!!! η kilah ειναι για φιλημα!!!! τρελη φατσα!!!!! απο την αλλη ο negro τα σπαει!!!!! αρχισει να ''δενει'' μυικα πολυ ομορφα!!!!!! σκορδα.....!!!!!!!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Για τον Big Νεγκρο εχουμε πει στο αλλο θεμα.
Εδω θελω να πω οτι η θηλυκια αγγλιδα ειναι πανεμορφη απο προσωπο, σωματικα, αλλα και ειδικοτερα με πολυ ωραια κοιλια και ποδια.

killah

Well-Known Member
6 Σεπτεμβρίου 2009
149
22
Αθήνα-Κυψέλη
Από κοιλιά άλλο τίποτα...ξεκινήσε 20,5 κιλά το καλοκαίρι και ενώ όλα τα σκυλιά χάνουν βάρος με τη ζέστη, η χοντρή κατάφερε να φτάσει 23! :eek:

Η killah δεν είναι εκτροφικό bulldog. Αγνοείται η προελευση της όσες προπάθειες κι αν έκανα να μάθω κάτι παραπάνω (και ο προηγουμενος 'ιδιοκτητης' δεν θελησε να δωσει πληροφορίες παρά μόνο ψέμματα). Παρ όλα αυτά μ αρέσει πάρα πολύ ο σωματότυπός της σε σχέση με τα πιο 'βαρια' bulldogs που αντιπροσωπευουν τις συγχρονες γραμμες.

Σιγουρα όμως έχει διάφορα ελαττώματα σε σχέση με το πρότυπο που μαλλον ενα πιο εμπειρο μάτι μπορεί να τα δει. Συν ενα μικρό εξογκωμα λιπους στο αριστερό πόδι από εγχείρηση που εκανε όταν την πήρα και κοψανε 1 πόντο από το δευτερευον οστό του ποδιου.

Αλλα όπως και να έχει την αγαπάω απίστευτα γιατί είναι μαγκιόρα, ανεξάρτητη, έχει έντονη προσωπικότητα και μία (όσο αντικειμενική μπορώ να είμαι) από τις πιο όμορφες φάτσες bulldog που έχω δει. :) Α...και είναι δικιά μου :D

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Η killah δεν είναι εκτροφικό bulldog. Αγνοείται η προελευση της όσες προπάθειες κι αν έκανα να μάθω κάτι παραπάνω (και ο προηγουμενος 'ιδιοκτητης' δεν θελησε να δωσει πληροφορίες παρά μόνο ψέμματα). Παρ όλα αυτά μ αρέσει πάρα πολύ ο σωματότυπός της σε σχέση με τα πιο 'βαρια' bulldogs που αντιπροσωπευουν τις συγχρονες γραμμες.

Σιγουρα όμως έχει διάφορα ελαττώματα σε σχέση με το πρότυπο που μαλλον ενα πιο εμπειρο μάτι μπορεί να τα δει.
Αυτο ηθελα να πω και εγω, οτι μου αρεσε πολυ ειδικα στη φωτο που φαινεται πλαγιομετωπικα. Δεν ξερω βασει προτυπου τι κανει γιατι δεν ειμαι και γνωστης, αλλα ειναι πολυ ομορφη απο καθε αποψη.

killah

Well-Known Member
6 Σεπτεμβρίου 2009
149
22
Αθήνα-Κυψέλη
πάντως με το κλαδί στο στόμα είναι για πολλά γούτσου γούτσου
Αν της το αφήσεις είναι ικανή να το κάνει ροκανίδια... Εδω θα μου πεις εξαφανιζει τα μοσχαρίσια κόκκαλα, στο ξύλο θα κολλαγε?
Ξεχασα επίσης να πω ότι αμέσως μετά η Νατασσα μας πήγε σε ένα αρσενικό πανεμορφο bully, αλλά δυστυχως η χοντρή ήταν ήδη off από το παιχνιδι και δεν επαιξαν καθόλου. Ε έκαψε και εκεί καρδιες...Ρε τι εχω παθει με την ερωτιαρα...:p