Να σας παρουσιάσω και εγώ με την σειρά μου τον Ερμή αν και με λίγη καθυστέρηση, labrador 18 μηνών.! Οι δρόμοι μας συναντήθηκαν πρίν 10 περίπου μήνες όταν βρέθηκε προς αναζήτηση σπιτιού! Η οικογένεια του θα έφευγε στο εξωτερικό και δεν μπορούσαν να τον πάρουν μαζί (ευτυχώς για μας) έτσι κατέληξε στο δικό μας σπίτι! Καιρό πριν είχα αποφασίσει να αποκτήσω σκύλο αν και καμία εμπειρία δεν είχα μέχρι τότε, όμως τα σχέδια μου αναβάλλονταν συνεχώς. Το ενδεχόμενο της άφιξης του Ερμή με βρήκε τελείως απροετοίμαστη, όμως όταν είδα τις φωτογραφίες του δεν είχα κανένα δισταγμό. Ίσως επιπόλαια ( αμέσως μπήκα στην διαδικασία να τον αποκτήσω.! Αν και η πρώτη εντύπωση δεν ήταν καθόλου καλή, καθότι ως άπειρη (εγώ) και εντελώς ατίθασος, ζωηρός, ανεκπαίδευτος (Ερμής) αρχικά πίστεψα ότι δεν θα τα καταφέρω και απογοητευτικά! Όμως σε λιγότερο από μια μέρα κατάλαβα ότι το σκυλί θέλει χρόνο και για να προσαρμοστεί και για να εκπαιδευτεί. Περιττό να πω ότι είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί μέχρι σήμερα! Σε ελάχιστο χρόνο είχε μάθει τους απαραίτητους κανόνες του σπιτιού, είχε βρει την δικιά του γωνία στο σπίτι, είχε συνηθίσει το νέο του σπίτι, και το νέο του όνομα! Επισκέπτομαι το φορουμ πολύ συχνά και έχω ενημερωθεί για πολλά πράγματα τα οποία αγνοούσα εντελώς! Η αλήθεια είναι ότι πριν αποκτήσω τον Ερμή είχα μπει στην διαδικασία να επισκεφτώ διάφορα πετσοπ (όπου είχα ερωτευτεί ένα πανέμορφο μαύρο θηλυκό λαμπραντορ) αλλά ευτυχώς όπως κατάλαβα μετά από άπειρες ώρες στο φόρουμ αυτό δεν προχώρησα στην αγορά του! Σήμερα απλά ευχαριστώ τον θεο που μου έστειλε αυτό το πλάσμα όπως ευχαριστώ και όλους εσάς που μέσα από τα posts σας μου έχετε λύσεις πολλές απορίες!
Ο ερμής πριν λίγη ώρα και πριν πολλούς μήνες (2 μηνών)
Ο ερμής πριν λίγη ώρα και πριν πολλούς μήνες (2 μηνών)