Ο σκύλος σου σε πάει στον ψυχίατρο. Τι θα του έλεγε;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Ο σκύλος σου σε θεωρεί άρρωστο και σε πάει στον ανθρώπινο γιατρό. Τι θα έλεγε;

He's obsessed with my poop. He picks it up and collects it in bags like as soon as I shit it out. It's fucking weird.

"Ο άνθρωπος μου έχει ψύχωση με τα κακά μου. Μόλις χ3σω τα μαζεύει αμέσως σε σακουλάκια..Είναι τουλάχιστον τρελο!"

"Doctor, he pees in the drinking bowl! IN THE DRINKING BOWL! I don't think he's all there, mentally. He's like 20 and still not house broken."

Γιατρ΄ς κατουράει στο μπωλ του νερού! Στο μπωλ του νερου!!! Δεν ειναι καθόλου καλά, είναι 20 χρονών και ακόμη δεν έχει μάθει να μην τα κάνει μέσα!!!

Από διάφορα σχόλια μελών του reddit :D

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Ο σκύλος σου σε θεωρεί άρρωστο και σε πάει στον ανθρώπινο γιατρό. Τι θα έλεγε;

He's obsessed with my poop. He picks it up and collects it in bags like as soon as I shit it out. It's fucking weird.

"Ο άνθρωπος μου έχει ψύχωση με τα κακά μου. Μόλις χ3σω τα μαζεύει αμέσως σε σακουλάκια..Είναι τουλάχιστον τρελο!"

"Doctor, he pees in the drinking bowl! IN THE DRINKING BOWL! I don't think he's all there, mentally. He's like 20 and still not house broken."

Γιατρ΄ς κατουράει στο μπωλ του νερού! Στο μπωλ του νερου!!! Δεν ειναι καθόλου καλά, είναι 20 χρονών και ακόμη δεν έχει μάθει να μην τα κάνει μέσα!!!

Από διάφορα σχόλια μελών του reddit :D
στο μπολ του νερουουου! χαχαχαχαχαχχαχαχααχαχα!

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
η δικια μου θα παραπονιοταν που καθομαι 24/7 μπροστα απο το ''φωτεινό τετραγωνο.'':oops:

• Like
Reactions: l.Kyveli

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Δεν είναι ενόχληση, είναι αστείο περιστατικό.

Είμαστε με τη σκύλα βόλτα σε παρκάκι με αρκετούς σκυλοιδιοκτήτες. Ένας τύπος 50 -55 χρονών, παίζει με τον «Ερμή» του. Τρέχει η Πίκα εκεί και αρχίζουν τα σκυλιά να παίζουν και εμείς ψιλή κουβέντα. Ο τύπος, φιλικότατος και προσηνής, είναι συνέχεια «Ο Ερμής αυτό, ο Ερμής εκείνο κλπ». Κάποια στιγμή, λοιπόν, ο Ερμής σχεδόν κάθεται και κατουράει….σαν θηλυκό.

«Συγγνώμη, θηλυκό είναι;» ρωτάω. «Ναι» μου απαντάει. «Και γιατί τον λέτε Ερμή» ξαναρωτάω. «Να σου πω» μου λέει.

«Όταν έκανα το πρώτο μου παιδί, ήθελα αγόρι. Ήρθε κορίτσι. Το δεύτερο ήμουν σίγουρος ότι θα είναι αγόρι και πάλι ήταν κορίτσι. Το ίδιο έγινε και με το τρίτο. Είμαι σε ένα σπίτι με τέσσερις γυναίκες. ΤΕΣΣΕΡΙΣ! Όποιο ντουλάπι και να ανοίξεις, σερβιέτες θα βρεις μέσα. Πριν 5 χρόνια έλειπα σε ταξίδι και οι κόρες μου, μου είπαν ότι θα πάρουν σκύλο. Εγώ είπα εντάξει αρκεί να είναι αρσενικό. Γύρισα και βρήκα πάλι θηλυκό. Το πιστεύεις; Κι’ άλλο θηλυκό στο σπίτι. Η μοίρα μου ‘χει;... Τη πήρα αμέσως, τη στείρωσα και τους είπα ότι αν δεν την φωνάζουν εφεξής Ερμή, εγώ θα έφευγα από το σπίτι»

Και επειδή το μάτι του άρχιζε λίγο να γυαλίζει καθώς θυμόταν την ιστορίας της ζωής του, τον άφησα να κανακεύει τον «Ερμή» του και έφυγα

Γιατρέ, με θεωρούν αρσενικό.... με φωνάζουν με όνομα αρσενικου....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα