ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΑΤΣΕΣ ΕΙΝΑΙ 7 ΜΗΝΩΝ Κ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΧΟΥΙ ΝΑ ΞΥΝΕΙ Κ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΤΑΜΙΝΗ?
Επειδη δεν γνωριζω τον τροπο ζωης που του παρεχεις και κατα ποσο ασχολεισαι μαζι του κατα την διαρκεια της ημερας η νυχτας οφειλω να ρωτησω διοτι δεν θεωρω τιποτα δεδομενο αν το ζωακι σου εκτονώνεται σε καθημερινη βαση; Εχεις μεγαλη η μικρη εμπειρια με τα σκυλια γενικοτερα; Πολλες φορες αρχαριοι ιδιοκτητες θεωρουν κατα την αποψη τους πως τετοιες συμπεριφορες (μασαει τον τοιχο Η μου τρωει το κρεβατι Η μου παιρνει το σεντονι οταν κοιμαμαι μαλλον το κανει επιτηδες κτλ κτλ) οφειλονται αποκλειστικα σε κατι που εχει να κανει με την υγεια του σκυλου χωρις καν να εχουν σκεφτει τα αυτονοητα (για αλλους που δεν ειναι αρχαριοι) και ξαναλεω πως ρωταω επειδη δεν γνωριζω κατα ποσο ασχολεισαι μαζι του.. Παντως αν αυτο που σου λεω δεν 'παιζει' ρωτησε καποιον κτηνιατρο και θα σε κατατοπισει!ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΑΤΣΕΣ ΕΙΝΑΙ 7 ΜΗΝΩΝ Κ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΧΟΥΙ ΝΑ ΞΥΝΕΙ Κ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΤΑΜΙΝΗ?