Ο σκύλος μου με βαριέται!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Σήμερα ο Έλβις μου αποκάλυψε ότι με βαριέται!!!
Μου το είπε ξεκάθαρα , στα μούτρα ρε παιδί μου, χωρίς κανέναν ενδοιασμό!

Ήμασταν με αυτόν και την Λούση στο οικόπεδο που παίζουμε κάθε πρωί, μόνοι μας , χωρίς άλλα σκυλιά, και παίζαμε με το μπαλάκι. Η Λούση σαν την αφιονισμένη να κυνηγάει την μπάλα με πάθος όπως πάντα, ο Έλβις να ψιλοβαριέται , να ψάχνει ξύλα, να ρίχνει ένα κατούρημα και γενικά να είναι λίγο στα @@ του..Με την μπάλα παίζει μόνο σε θάλασσα ή σε πισίνα με πάθος, στην ξηρά μετά από 3-4 φορές βαριέται..
Κι εκεί που απλά νομίζω ότι είναι σούπερ τεμπέλης και ονειρεύεται την επιστροφή σπίτι για να φάει, από το γήπεδο ποδοσφαίρου δίπλα πέφτει μια μπάλα και σκαλώνεται σε κάτι κλαδιά, και μπαίνει ένα παιδί στον χώρο μας για να την βρει...
Ο άνθρωπος ιδέα από σκυλιά, ούτε φιλικός ούτε εχθρικός, ουδέτερος..
Με τον που τον βλέπει ο Έλβις εκστασιάζεται!!!!! Αρχίζει να τρέχει δίπλα του, του φέρνει την μπάλα του που μέχρι τώρα περιφρονούσε, πάει και βρίσκει ένα κλαδί και του το πάει...τον προκαλούσε σε παιχνίδι..έλαμπαν τα μάτια του από την χαρά και τον ενθουσιασμό του που μπήκε ο ξένος αυτός και τον έσωσε από την βαρετή μου παρουσία!!!!

Τι γίνεται ρε παιδιά???? Τί κάνω λάθος???

• Like
Reactions: d-friend

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Εχω το ιδιο προβλημα με τον Ελβις! Βαριεμαι τον Ντιεγκο... ελπιζω να μη σκεφτεται και αυτος σαν εσενα τωρα:p
χτες το βραδυ στο γηπεδακι που πηγαμε μεχρι να ερθει ο Ντινο - ενας φιλος μας Ακιτα 10 μηνων - βαριομουν ασυστολα με τον κεφαλα που για να φερει η μπαλα πρεπει να του πεταξεις και καμια γατα μαζι. Ηρθε ο κουταβος και βρηκα τη χαρα μου!

• Like
Reactions: d-friend

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Εχω το ιδιο προβλημα με τον Ελβις! Βαριεμαι τον Ντιεγκο... ελπιζω να μη σκεφτεται και αυτος σαν εσενα τωρα:p
χτες το βραδυ στο γηπεδακι που πηγαμε μεχρι να ερθει ο Ντινο - ενας φιλος μας Ακιτα 10 μηνων - βαριομουν ασυστολα με τον κεφαλα που για να φερει η μπαλα πρεπει να του πεταξεις και καμια γατα μαζι. Ηρθε ο κουταβος και βρηκα τη χαρα μου!
Χαχαχααααα!!!

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Kαι μενα με σκυλοβαριεται..Πιστευω οτι μας θεωρουν δεδομενους και τις αντιδρασεις μας τελειως προβλεψιμες. Καθε μέρα βλεπουν τα μουτρα μας, λογικο δεν ειναι μετα απο καποιο σημειο?

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Συμφωνώ ότι μπορεί να σε βαριέται. Ο σκύλος θέλει λίγο θέατρο. Οτι συναρπάζεσαι και εσύ με αυτό που του λες να κάνει και να του δείχνεις. Πρέπει να το εννοείς ειλικρινά ή να είσαι αρκετά πειστική;). Ας πούμε εγώ με το δικό μου παίζω πολύ και έντονα. Αν του πετάξει η μάνα μου μπαλάκι ή πάει να παίξει μαζί του, παρόλο που καταβάλει προσπάθεια και του μιλάει, εγώ της λέω χαρακτηριστικά πως του μιλάει όχι σαν να είναι παιδάκι, αλλά σαν να είναι καθυστερημένο παιδάκι. Οπότε ο σκύλος ξενερώνει και βαριέται. Πρέπει να προσποιηθείς ότι θα πας να τρέξεις και εσύ να πάρεις τη μπάλα, μετά να την διεκδικήσεις από αυτόν, να τον κάνεις να ανυπομονεί, δείχνοντας του ότι παίζεις εσύ τώρα με τη μπάλα και σου αρέσει πολύ κ.λπ. Θέλει λίγο να φανταστείς πως θα έπαιζε με τα αδέρφια του

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Κοίτα και εμείς χθες πήγαμε θάλασσα με την αδελφή μου και μια φίλη μας και ο Ερμής πήγαινε συνέχεια σε αυτές το μπαλάκι. Το πόοοοοοοοσοοοοοο ωραία πέρασα την ώρα μου δεν περιγράφεται !!!!!!!
Τέτοια ησυχία είχα!!!!!! ;)\\:D/
Νομίζω ότι είναι φυσιολογικό όταν βλέπουν άλλα άτομα να εξιτάρονται περισσότερο μαζί τους.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.769
4.045
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Δεν νομίζω πως βαριέται εσένα (βέβαια, τα νέα "θύματα" έχουν μεγαλύτερη αξία) αλλά το παιχνίδι που θες να κάνεις μαζί του. Αν δεν τον ενδιαφέρει το μπαλάκι βρες κάτι που θα του κρατήσει την προσοχή. Αλλά γενικότερα τα αρσενικά όταν βγαίνουν έξω έχουν μία μόνο έννοια, να κατακατουρήσουν τον τόπο!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Δεν νομίζω ότι ο σκύλος μπορεί να θεωρεί δεδομένο έναν άνθρωπο..Ίσα ίσα που ο Έλβις είναι η ουρά μου, και όταν λείπω κάθεται περίλυπος από ότι μου λένε στο σπίτι. Η φατσάρα του είναι το πρώτο πράγμα που βλέπω το πρωί αφού μου την κολλάει στην μούρη μου για να ξυπνήσω.
Γενικά όμως πέρα από τις ανθρωποποιήσεις που κάνουμε για πλάκα, ο σκύλος δεν είναι άνθρωπος να πλήττει σε μία σχέση :p Αλλά μπορεί κάλλιστα να βαριέται τα παιχνίδια του όπως λέει η Berna και συμφωνώ απόλυτα με τον Θάνο ότι η δική μου στάση όταν παίζω είναι βαρετή και δεν τον ενθουσιάζω, και επειδή είναι πρώτης τάξεως καραγγιοζάκι θέλει τέτοια πράγματα! Επιπλέον έχει τύχει στην ζωή του άντρες να έχουν παίξει μαζί του με περισσότερο παλμό, ενθουσιασμό και δυναμικότητα και τους έχει αδυναμία!!

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Θεωρουν δεδομένους τους τρόπους με τους οποίους ασχολουμαστε μαζί τους.Αυτο εννοω. Μενουμε σταθεροι σε ηδη δοκιμασμένες "συνταγές" και τροπους. Εγω τουλαχιστον αυτο αναγνωρίζω σαν ενα λάθος μου.
Και συγκεκριμένα εχω την τάση να την νταντευω καποιες φορες με τροπο που ενοχλει ακομα και μένα την ιδια. Και στον σκυλο προφανως και εχει παψει να του τραβάει το ενδιαφέρον αυτο.Προτιμαει να παιζει με αντρες, που παιζουν πιο εντονα, πιο γρηγορα και νευρικα απ'οτι με γυναικες που εχουμε πιο ευγενικο τροπο.

Last edited:

smoodah

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
74
0
Απλώς μια σκέψη κάνω: όταν βγαίνετε στο οικόπεδο που λες, πάτε για να παίξετε ΜΑΖΙ ή πάτε για να παίξει ο Elvis με το μπαλάκι που θα του πετάξεις; Έχω παρατηρήσει πως όταν το κάνω "διαδικαστικά", το Εκτωρέλι με κάποιο αστρικό τρόπο το παίρνει χαμπάρι πριν καν φτάσουμε στο δικό μας οικόπεδο και μετά από τη μία φορά που θα φέρει το μπαλάκι, όλη την υπόλοιπη ώρα θα σουλατσάρει αμέριμνος στα δέντρα ψάχνοντας κάτι. Όπως με τα παιδιά, που αν δεν είσαι ΕΚΕΙ όταν παίζεις μαζί τους, το καταλαβαίνουνε και αντιδρούν, το καθένα με τον τρόπο του.

Anesidora

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2012
504
5
Εγώ επειδή τον λύνω πάντα στο ίδιο μέρος και φοβάμαι μην το δει σαν ρουτίνα, πάντα παίρνω διαφορετικά παιχνίδια. Μπαλάκι, φρίσμπι, σκοινί κτλ. Εχω αγοράσει και μια κουλούρα σκοινί και και δένω ένα από τα παιχνίδια του πάνω. Κάθε φορά δεν ξέρει τι θα βγάλω από την τσάντα και από ότι κατάλαβα του αρέσει αυτή η έκπληξη!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ανέβασε την διάθεση σου, τσίγκλισε τον και ελάττωσε τον χρόνο που παίζετε μπαλάκι!
Αν δεν τα καταφέρεις ανέβασε το drive του με κάποιο πανάκι στατικά ώστε να ξυπνήσει ο κεφάλας λίγο και να αρχίσει να κυνηγά!

Παιδιά ο σκύλος αγαπάει την ρουτίνα!Το θέμα βρίσκεται σε μας!Πόσο ανεβάζουμε τον σκύλο!
Το κλειδί είναι η διαχείριση της αναμονής!

Βλέπω πολλούς που κάθονται σαν αγγούρια πετάν το μπαλάκι και φωνάζουν μόνο χοροπηδώντας λίγο!
Βρε άμα δεν βγάλεις κραυγές, αν δεν του το δείξεις λιγο το αντικείμενο να προσπαθήσει να δούλεψει, αν δεν βγάλεις ήχους να ανεβάσεις τον σκύλο, αν δεν σκάσει από αναμονή, δεν θα έχει έκρηξη!

Αφήστε τους λόγους "αρσενικό", "βαριέται", "ξένος άνθρωπος", "καινούργιο θύμα" κτλ!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul