Ο σκύλος μου επιτέθηκε σε οικείο πρόσωπο

sofiaka

Member
2 Ιανουαρίου 2011
14
0

ειναι ημιαιμος ειναι δυο χρονον και αυτη τι στιγμη το σπιτι που ειμαστε εχει αλλο ενα σκυλακι της αδερφης μου . χθες δαγωσε την ξαδερφη μου 3 φορεσ ενω στιν αρχη καθοταν κ τον χαιδευε μετα απο λιγο τη δαγκωνε . την συγκεκριμενη κοπελα τη γνωριζει κανει χαρες μολισ τι βλεπει δεν καταλαβα γιατι χθεσ της εκανε επιθεση......​

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Όταν λες επίθεση? δηλαδή άλλο τα δαγκώματα παιγχνιδιού που ναι μεν ειναι μη αποδεκτά άλλα άλλο επίθεση!

επίθεση δάγκωμα έχει άσχημες συνέπειες!

sofiaka

Member
2 Ιανουαρίου 2011
14
0
την αγριεψε ξαφηκα εκει που τον χαιδευε κ γυρισε και την δαγκωσε στο τσακ πηρε το χερι της κ απλα τη γρατζουνισε

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
να πας σε ειδικο-εκπαιδευτη να μελετησει εσενα και το σκυλο σου σε διαφορες φασεις ,να βρει και να εστιασει την αιτια του προβληματος για να δουλεψει για την επιλυση αυτης ,συγγχρονως θα κανει εσενα αξια χειριστρια του μικρου συντροφου σου και την συμβιωση σας αρμονικη

sofiaka

Member
2 Ιανουαρίου 2011
14
0
χθεσ συνεβει αυτο. δεν εχει ξαναγινει ποτε. ειμαι φοιτητρια κ τον εχω μαζι μου αλλα ερχομαι πολυ συχνα στο χωριο μου κ τον παιρνω μαζι τωρα ειμαστε στο χωριο

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Γενικά πως είναι στον χώρο του? Στις βόλτες? σπίτι μαζί σου? με επισκέπτες?

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
της έκανε επίθεση....σίγουρα υπερβάλλεις
μήπως αν έλεγες την αγρίεψε λίγο?
γιατί απο ότι καταλαβαίνω μετά απο το πρώτο παρολίγο δάγκωμα...τον ξαναχάιδεψε και μετά απο λίγο πάλι πήγε να την δαγκώσει
ή λάθος κατάλαβα?

γιατί αν της είχε κάνει επίθεση θα έγραφες χύμηξε πάνω της ,στο τσάκ πρόλαβα να τον κρατήσω και αν δεν έφευγε απο μπροστά του η ξαδέρφη μου δεν θα ηρεμούσε με τίποτα....

sofiaka

Member
2 Ιανουαρίου 2011
14
0
με τουσ επισκεπτεσ αμα δεν τουσ ξερειι αγριεθει αλλα αν μπει στο σπιτι μαζι μου κ τον μθρισει μετα δεν τον πειραζει . παει βολτα καθε μερα μαζι με το αλλο σκυλι για τρεξιμο στο (βουνο) στο σπιτι γενικα ειναι ανησυχος δεν θελει να καθεται εξω. αυτη τον χαιδευε κ μετα απο λιγο αυτοσ τισ αγριευε κ τη δαγκωνε κ παρολο που εφευε αυτη γιατι φοβοταν αυτος σςυνεχιζε να γαυγιζει αγριεμενα οταν προσπατηουσε παλι μετα απιο ωρα να τον ξαναχαιδεψει αντιδρουσε πιο γρηγορα στο δαγκωμα δηλ αν την 1 φορα τη δαγκωσε μετα απο 2 λεπτα μετα τησ το εκανε στο 1 λεπτο μισο. τωρα πια τον φοβατε κ δεν τον πλησιαζει

sofiaka

Member
2 Ιανουαρίου 2011
14
0
ειναι απιστευτα χαδιαρεισ ψωφαει για χαδια δεν θελει τιποτα αλλο τα προτιμα κ απο το παιχνιδι

sofiaka

Member
2 Ιανουαρίου 2011
14
0
μα επιδη τον ξερω μου φανηκε περιεργο γιατι του εκανε ακριβως αυτα που θελει .υπαρχει περιπτωση να φται το γεγονος οτι υπαρχει κ αλλο σκυλι στο σπιτι κ σχετικα πιο προνομιουχο?

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Η δικία μου είναι ένα υποτακτικό αγαπησιάρικο σκυλάκι. Σήμερα στο σπίτι ένος φίλου πού έχει έναν τεράστιο golden huskey ημίαιμο που τον ξέρει και παίζουν πάντα σαν τρελλά... του έβγαλε δόντια παρακαλώ και τον έβαλε στην θέση του όταν την ενόχλησε αρκετά!

Όταν ενοχλούνται οι σκύλοι αντιδρούν! Πρέπει να ξέρουμε και να καταλαβαίνουμε πότε!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Βεβαίως υπάρχει αυτή η πιθανότητα!Το συζητάς?

Αλλαγή περιβάλλοντος,άλλος σκύλος στο σπίτι προστίθενται στην αλλαγή συμπεριφοράς...

Γενικά ο σκύλος να ξέρεις είναι ευθύ ζώο και θα στο δείξει αν ενοχληθεί!Δηλαδή θα υπάρχει αιτία!

Τώρα θα είναι κάποια προφανή αιτία και εκείνης της στιγμής(δυσαρέσκεια στο χαίδεμα),θα είναι κάποια γενική αιτία(αλλαγή περιβάλλοντος,άλλος σκύλος στο σπίτι)?Εσύ θα πρέπει να το εξηγήσεις σαν ιδιοκτήτης!

Last edited:

sofiaka

Member
2 Ιανουαρίου 2011
14
0
δεν πιστευω οτι ηταν τυχαιο ειμαι σιγουρι πως κατι προσπαθει να μου πει αλλα τι???

sofiaka

Member
2 Ιανουαρίου 2011
14
0
αλλα το αλλο το σκυλι το γνωριζει απο κουταβι και το θελει πολυ για παιχνιδι κ τετοια

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97