Ο σκύλος μου άρχισε να γίνεται πολύ επιθετικός

dimikala

Member
11 Απριλίου 2013
11
0
Καλήμερα έχω ένα γερμανικό ποιμενικό τον Πάρη είναι 4 ετών ,δεν είμαι το αφεντικό του τον έχει μεγαλώσει ο πατέρας μου, ο πατέρας μου έχει κάνει πολλά λάθη στην εκπαίδευση του καθώς ήθελε να είναι άγριος γιατί μένουμε σε κακόφημο προάστιο με πολλούς ''περίεργους'' γείτονες...
Έτσι ο Πάρις δεν τα έχει καλά με κανέναν εκτός από εμάς τους 4 της οικογένειας άλλα τώρα τελευταία αγριεύει πολύ σε έμενα και δεν καταλαβαίνω τον λόγο ( έχει πάει να με δαγκώσει 2-3 φόρες όταν πήγα να τον χαϊδέψω ) ίσως να φταίνε οι ορμόνες του καθώς δεν έχει ζευγαρώσει πότε και σε μια πρόσφατη προσπάθεια μας να του γνωρίσουμε μια νύφη :confused: παραλίγο να την δολοφονήσει στον τσακ τον κράτησε π πατέρας μου...
Σκέφτηκα ότι ίσος εάν τον στειρώναμε τότε να ηρεμούσε καθώς διάδοχο με αυτά τα μυαλά δεν πρόκειται να μας κάνει :( ..
Τι λέτε ???

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Καλήμερα έχω ένα γερμανικό ποιμενικό τον Πάρη είναι 4 ετών ,δεν είμαι το αφεντικό του τον έχει μεγαλώσει ο πατέρας μου, ο πατέρας μου έχει κάνει πολλά λάθη στην εκπαίδευση του καθώς ήθελε να είναι άγριος γιατί μένουμε σε κακόφημο προάστιο με πολλούς ''περίεργους'' γείτονες...
Έτσι ο Πάρις δεν τα έχει καλά με κανέναν εκτός από εμάς τους 4 της οικογένειας άλλα τώρα τελευταία αγριεύει πολύ σε έμενα και δεν καταλαβαίνω τον λόγο ( έχει πάει να με δαγκώσει 2-3 φόρες όταν πήγα να τον χαϊδέψω ) ίσως να φταίνε οι ορμόνες του καθώς δεν έχει ζευγαρώσει πότε και σε μια πρόσφατη προσπάθεια μας να του γνωρίσουμε μια νύφη :confused: παραλίγο να την δολοφονήσει στον τσακ τον κράτησε π πατέρας μου...
Σκέφτηκα ότι ίσος εάν τον στειρώναμε τότε να ηρεμούσε καθώς διάδοχο με αυτά τα μυαλά δεν πρόκειται να μας κάνει :( ..
Τι λέτε ???
να μην του γνωρισετε νυφη και να τον στειρωσετε αυριο κιολας.Επισης δεν καταλαβαινω,θελατε να εχετε αγριο σκυλο με την ελπιδα οτι θα δαγκωσει κακοφημο γειτονα???

dimikala

Member
11 Απριλίου 2013
11
0
να μην του γνωρισετε νυφη και να τον στειρωσετε αυριο κιολας.Επισης δεν καταλαβαινω,θελατε να εχετε αγριο σκυλο με την ελπιδα οτι θα δαγκωσει κακοφημο γειτονα???
όχι για να είναι φόβητρο σε επίδοξους κλέφτες

ath_ch

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2013
85
0
Athens
Τι λέτε ???
καλημερα :) Πέρα από τη στείρωση που θεωρώ πως πρέπει να κάνετε,κατα τη δικια μου άποψη πρέπει να συμβουλευτειτε εκπαιδευτή!''φυλακα'' τον κάνατε μόνοι σας ή πήγατε για εκπαίδευση;

dimikala

Member
11 Απριλίου 2013
11
0
καλημερα :) Πέρα από τη στείρωση που θεωρώ πως πρέπει να κάνετε,κατα τη δικια μου άποψη πρέπει να συμβουλευτειτε εκπαιδευτή!''φυλακα'' τον κάνατε μόνοι σας ή πήγατε για εκπαίδευση;
μονοί μας τον εκπαιδεύσαμε με κάποιες συμβουλές από βιβλία και ίντερνετ

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.112
dimikala καλώς ήρθες στο φόρουμ!

Ελπίζω να παραμείνεις, να μάθεις πράγματα που δεν τα έχεις ξανακούσει και που θα βελτιώσουν την σχέση σας με τον σκύλο σας.

Μπορώ να υποθέσω ότι πιθανότατα, τον έχετε πάρει από γέννα κάποιου...ότι να 'ναι και σε δεύτερη επιλογή, από pet shop. Λάθος και τα δύο.

Μέγα λάθος η σκέψη και μόνο του ζευγαρώματος. Ποτέ και για κανέναν λόγο.

Η στείρωση, δεν είναι κακή ιδέα, αλλά είναι κάπως απίθανο, να σας λύσει συμπεριφορικά προβλήματα. Χρειάζεστε επειγόντως, την βοήθεια σωστού εκπαιδευτή.

Φύλακας, δεν γίνεται έτσι ο σκύλος. Μέγας μύθος. Ελπίζω τουλάχιστον [αν και...πολύ αμφιβάλλω], να μένει μέσα στο σπίτι, μαζί σας.

Για δώσε μας λοιπόν, μερικά περαιτέρω στοιχεία, να δούμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Επειδή λίγο πάει το μυαλό μου στα "λάθη εκπαίδευσης" που έκανε ο πατέρας σου βρείτε έναν εκπαιδευτή που να μην είναι μόνο στο όνομα αλλά να έχει και την χάρη εκπαιδευτή (κυκλοφορούν πολλοί fake) και ζητήστε βοήθεια για τον σκύλο .

dimikala

Member
11 Απριλίου 2013
11
0
dimikala καλώς ήρθες στο φόρουμ!

Ελπίζω να παραμείνεις, να μάθεις πράγματα που δεν τα έχεις ξανακούσει και που θα βελτιώσουν την σχέση σας με τον σκύλο σας.

Μπορώ να υποθέσω ότι πιθανότατα, τον έχετε πάρει από γέννα κάποιου...ότι να 'ναι και σε δεύτερη επιλογή, από pet shop. Λάθος και τα δύο.

Μέγα λάθος η σκέψη και μόνο του ζευγαρώματος. Ποτέ και για κανέναν λόγο.

Η στείρωση, δεν είναι κακή ιδέα, αλλά είναι κάπως απίθανο, να σας λύσει συμπεριφορικά προβλήματα. Χρειάζεστε επειγόντως, την βοήθεια σωστού εκπαιδευτή.

Φύλακας, δεν γίνεται έτσι ο σκύλος. Μέγας μύθος. Ελπίζω τουλάχιστον [αν και...πολύ αμφιβάλλω], να μένει μέσα στο σπίτι, μαζί σας.

Για δώσε μας λοιπόν, μερικά περαιτέρω στοιχεία, να δούμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε :)
Τον πήραμε από τον ξάδερφο μου που είχε την μητέρα του πρι 4 και κάτι χρονιά είναι αυθεντικός γερμανικός με χαρτιά από μαμά και μπαμπά είναι πολύ παιχνιδιάρης και αρκετά ανώριμος μαζί μας.
οποίον άλλον βλέπει είναι επιθετικός δεν γίνετε να πλησιάσει κάποιος και να μην τον γαυγησει ότι και να είναι άνθρωπος σκυλί γάτα μηχανάκι αυτοκίνητο κλπ
Μέσα στον χώρο του 2 στρέμματα που είναι γύρο από το σπίτι μας δεν πλησιάζει κανένας και εμείς να είμαστε διπλά θα επιτεθεί...
Νομίζω ότι την επιθετικοτητα του σ έμενα την βγάζει γιατί ίσος θέλει να επιβληθεί η κάτι έχουν πάθει οι ορμόνες του γι αυτό σκέφτηκα την στείρωση για να του κοπεί ο αέρας μην έχουμε άλλα ...

Vasilis75

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2012
417
0
Athens
Εχει αποκτησει πολλες φοβιες το σκυλακι.....
Εκπαιδευτης οπωσδηποτε!!!!!
Ασε τις νυφες....εκτος το οτι θα σου γινει χειροτερος απο τσαμπουκα και κυριαρχια, θα γεμισεις τον τοπο απο κουταβια αμφιβολου χαρακτηρα (πιθανως με τις ιδιες φοβιες και χαρακτηρα σαν του δικου σου)!!!

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.112
Τι είδους χαρτιά έχουν η μαμά κι ο μπαμπάς;

Η κατάσταση που περιγράφεις του σκύλου σου, δεν είναι επιθετικότητα.
Ειναι φουλ φοβίες. Ακούγεται σαν ένα ιδιαίτερα φοβικό σκυλί, που...πίστεψέ με...ακόμη κι εγώ, θα μπορούσα πολύ εύκολα, να μπω στα...δύο στρέμματα κι ακόμη παραμέσα. Οι σωστοί σκύλοι-φύλακες, μένουν με την αγέλη τους. Οχι έξω από αυτήν.

Ξαναγυρνάω όμως, στα χαρτιά των γονιών και θα ήθελα να μου πεις, τι χαρτιά έχουν;

dimikala

Member
11 Απριλίου 2013
11
0
Ασε τις νυφες....εκτος το οτι θα σου γινει χειροτερος απο τσαμπουκα και κυριαρχια, θα γεμισεις τον τοπο απο κουταβια αμφιβολου χαρακτηρα (πιθανως με τις ιδιες φοβιες και χαρακτηρα σαν του δικου σου)!!!
δεν είναι λίγο μεγάλος για εκπαίδευση ?????
είναι 4 χρόνων θα μπορέσει να μάθει????
Άσε που τον λυπάμαι να του βάλουν κολάρο ...

dimikala

Member
11 Απριλίου 2013
11
0
Θα μάθει τώρα απ τον εκπαιδευτή??? γιατί είναι λίγο μεγάλος 4 είναι ????
Τον λυπάμαι επίσης γιατί μάλλον θα του βάλει κολάρο...
Τέλος δεν υπάρχει κανένας στην περιοχή που μένω απ όσο ξέρω Αγρίνιο ...

dimikala

Member
11 Απριλίου 2013
11
0
Τι είδους χαρτιά έχουν η μαμά κι ο μπαμπάς;

Η κατάσταση που περιγράφεις του σκύλου σου, δεν είναι επιθετικότητα.
Ειναι φουλ φοβίες. Ακούγεται σαν ένα ιδιαίτερα φοβικό σκυλί, που...πίστεψέ με...ακόμη κι εγώ, θα μπορούσα πολύ εύκολα, να μπω στα...δύο στρέμματα κι ακόμη παραμέσα. Οι σωστοί σκύλοι-φύλακες, μένουν με την αγέλη τους. Οχι έξω από αυτήν.

Ξαναγυρνάω όμως, στα χαρτιά των γονιών και θα ήθελα να μου πεις, τι χαρτιά έχουν;
Χαρτιά ότι είναι αυθεντικός γερμανικός ποιμενικός ποιστοποιητικα απ τους γονείς του που αυτοί έχουν απ τους δικούς τους κλπ κλπ
Φοβίες γιατί ????
Η αγέλη του είναι εμείς οι 4 κάτι κότες κλπ ο χώρος που έχει είναι 2 στρέμματα αλλά αυτός το 99% της μέρας του το περνάει διπλά στο σπίτι

dimikala

Member
11 Απριλίου 2013
11
0
Όταν λες κολλάρο?
Κολάρο είναι αυτό με τον ηλεκτρισμό που όταν κάνει κάτι κακό ο σκύλος το πατάει ο εκπαιδευτής και χτυπάει ρεύμα τον σκύλο και δεν μπορεί να αντιδράσει έτσι καταλαβαίνει ότι αυτό που κάνει είναι κακό ...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.112
Φυσικά, το περνάει δίπλα στο σπίτι. Εκεί θέλει να είναι. Και αν μπορούσε να επιλέξει, θα ήταν και μέσα στο σπίτι. Αρα ο χώρος του, δεν είναι τα δύο στρέμματα. Είναι και πρέπει να είναι, το σπίτι.

Σε ξαναρωτάω και θα ήθελα να μου πεις, ακριβώς τι χαρτιά έχετε, που αποδεικνύουν ότι είναι αυθεντικός γερμανικός ποιμενικός; Τα πιστοποιητικά αυτά που λες, τι γράφουν πάνω; Θα πρέπει να γράφουν έστω το όνομα των γονιών. Πως λέγεται πχ λοιπόν, η μητέρα του Πάρη; Η σκύλα δηλαδή, που έχει ο ξάδελφος;

Δεν σε ρωτάω για να χάνουμε τον χρόνο μας...

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.753
7.278
Γιατί υποθέτεις ότι εκπαίδευση = ηλεκτρικό κολλάρο? Και αυτό, μαζί με άλλα, λάθος στα μάθανε. Δε μίλησε κανείς για τέτοιου είδους εκπαίδευση και αν θες τη γνώμη μου μακριά από τέτοιου είδους εκπαίδευση, ειδικότερα δε στην περίπτωσή σας.

dimikala

Member
11 Απριλίου 2013
11
0
Φυσικά, το περνάει δίπλα στο σπίτι. Εκεί θέλει να είναι. Και αν μπορούσε να επιλέξει, θα ήταν και μέσα στο σπίτι. Αρα ο χώρος του, δεν είναι τα δύο στρέμματα. Είναι και πρέπει να είναι, το σπίτι.

Σε ξαναρωτάω και θα ήθελα να μου πεις, ακριβώς τι χαρτιά έχετε, που αποδεικνύουν ότι είναι αυθεντικός γερμανικός ποιμενικός; Τα πιστοποιητικά αυτά που λες, τι γράφουν πάνω; Θα πρέπει να γράφουν έστω το όνομα των γονιών. Πως λέγεται πχ λοιπόν, η μητέρα του Πάρη; Η σκύλα δηλαδή, που έχει ο ξάδελφος;

Δεν σε ρωτάω για να χάνουμε τον χρόνο μας...
Την μητέρα του την λέγαν Ήρα (μας άφησε πριν 3 μήνες από καρκίνο ) και ο ξάδερφος μου την είχε αγοράσει από έναν κτηνίατρο στην περιοχή τον πάτερα του δεν θυμάμαι και δεν έχω τα χαρτιά μπροστά μου αυτή την στιγμή για να σου πω ακριβώς...

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Χρησιμοποιουν ακομα κολλαρο καποιοι εκπαιδευτες?Πιστευα οτι ειχαμε προχωρησει σε αυτο το θεμα..Κινεζικα βασανιστηρια..