Ο πελαργος εφερε και αλλα κουταβακια δυστιχως!!

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Παιδια θα χρειαστω την βοηθεια σας. Τις προαλες ειχαμε παει σε ενα σουβλατζιδικο σχετικα κοντα στο σπιτι και ειδαμε μια εγκυο σκυλιτσα που φαινοτανε οτι σε 2 μερες το πολυ θα εχει γεννησει. Πηραμε τηλεφωνο φιλοζωικη τιποτα..... Τους ειπε ενας κυριος οτι ειναι αδεσποτη και εχει γεννησει πολλες φορες και παει σε ενα συγκεκριμενο σημειο και γενναει και οτι την φροντιζει εκεινος οσο μπορει. Εμεις θα παμε αυριο να τα βγαλω φωτος και να τα ανεβασω εδω και facebook. Δυστιχως δεν μπορω ουτε εγω ουτε το παιδι να τα παρουμε σπιτι :( Το θεμα ειναι οτι θα πρεπει να τα τσιπαρουμε για να τα βαλουμε??? Τα λεφτα εμενα μου φτανουν για τον δικο μου σκυλο και παλι μπορει να πιεστω καμια φορα οπως και το παιδι δεν ειναι στην καλυτερη φαση τωρα. Ποσο μαλλον για 9 ουρανοκατευατα κουταβακια με την μανουλα τους. Αυριο θα βαλω μια μια τις φατσουλες τους. Κι εγω δεν τα εχω δει ακομα ευχομαι να ειναι καλα τα μωρακια και να ζουνε ολα!!!

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
Η μάνα καλό είναι να μην στειρωθεί ακόμα. Αλλά σε 2-3 μήνες.

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Εμεις λεφτα δενε χουμε για στειρωση..εδω τωρα μαζευω για να στειρωσω το Ηβακι μου πριν της ερθει ο δευτερος οιστρος.Πηραμε την φιλοζωικη αλλα ειναι γεματη..τι να πρωτοκανει κι εκεινη....Τα κουταβακια ειναι πολυ μικρα ουτε ματια δεν εχουν ανοιξει ακομα και ειναι μεσα σε ενα σπιτακι οποτε δεν μπορεσαμε να τα φωτογραφισουμε. Θα ανεβασω αυριο φωτο με την μανουλα και αυτα που θηλαζουν. Ισως καποιος μπορει να βοηθησει? :(

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
View attachment 41349 View attachment 41350View attachment 41351 View attachment 41352 εδω ειναι που τα εχουνε και τα ταιζουνε... οι φωτογραφιες δεν ειναι καλες αλλα πανω κατω φαινεται περιπου η μανουλα και τα μωρακια.
Εγω δεν βλεπω τιποτα... :(

9 ε? ενα σωρο! μακαρι να βρουν ολα σπιτια! καλο κουραγιο σε οσους ασχολειστε! ;-)

Οπως ειπε και η irma δεν μπορει να στειρωθει τωρα με το ξεχειλωμενο στηθος που θηλαζει και πειτε το και στους αλλους που την φροντιζουν, διοτι η αιμορραγια θα ειναι μεγαλη. Πρεπει να φυγουν πρωτα τα κουταβια, να μαζευτουν οι μαστοι στη θεση τους και μετα να γινει η επεμβαση. Μεσα σε 6 μηνες που θα ερθει ο επομενος οιστρος υπαρχει πολυς χρονος για να τη βαλει η οποια φιλοζωικη στο προγραμμα ή ο δημος αν κανει δωρεαν στειρωσεις.

bouboul

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2012
420
2
πόσο έχει η στείρωση?

έτσι βρέθηκα κι εγώ με σκύλο!
ενώ σκεφτόμασταν τι σκύλο να πάρουμε βρέθηκε μια μάνα με 10 ορφανά!
υιοθετήθηκε και η μάνα από τα παιδιά που την περιέθαλψαν

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97