Ο μικρός με το ακίτα ..

mhtsakos93

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
56
0
αθηνα
χαιρεται ... κοιταγα στο φορουμ για εκτροφεις ακιτα ... αν ξερει καποιος κατι θα με βοηθουσε σε πολυ μεγαλο βαθμο ειμαι 19 και ειχαμε ενα χασκι μα μας αφησε πριν 3 χρονια στα 14 του... οποτε θελω να παρω εναν σκυλο δικο μου οι σπουδες μου μου δινουν αυτην την δυνατοτητα ... οτι πληροφοριες μπορει να εχετε καλοδεχουμενες...

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Mερικά εκτροφεία είναι ΕΔΩ.

Δεν τα γνωρίζω αλλά αφού διαβάσεις το thread που παρέθεσε η lara,
και επισκεφτείς τα εκτροφεία, θα κρίνεις μόνος σου :)

Επίσης τηλεφώνησε στον ΚΟΕ +30 210 8145165 και ζήτα λίστα εκτροφείων.

Καλή τύχη με την αναζήτηση και σου εύχομαι σύντομα να έχεις στην ζωή σου ένα πιστό σύντροφο!!

mhtsakos93

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
56
0
αθηνα
παιδια μπηκα σε εναν απο τα sites που μου στειλαται ... εχουν γεννα και εχει ενα ολολευκο αρσενικοο .. αχχχ δεν μπορωωωωω αυτη η εξεταστικηη ... πρεπει να περιμενω μεχρι το μαη :( ευχαριστω πολυ και ενημερωνω για τυχων εξελιξεις ...

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
τα εκτροφεία που σου λεδωσε η Σοφία - όπως λέει και η ίδια- δεν είναι απαραιτήτως καλα!
θα πρέπει να τα τσεκάρεις μόνος σου!
Καλό θα είναι να ξεκινήσεις απο τωρα επαφές με τους εκτροφείς, να επισκεφτείς όσα εκτροφεία μπορείς και να ενημερωθείς όσο μπορείς καλύτερα για τη φυλή και τις απαιτήσεις της!

Το καλύτερο θα ήταν να επισκεφτείς και κάποια έκθεση όπου μπορείς να δεις και να μιλήσεις με αρκετούς εκτροφείς.

mhtsakos93

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
56
0
αθηνα
αληθεια ειναι οτι θα παω στην εκθεση που γινεται αυτο η το αλλο σκ για να δω απο κοντα τους εκτροφεις και ολα ... το απαραιττητο διαβασμα το εχω κανει .. για την επιλογη του ακιτα και τα παντα ...απλα σαν κουταβι ειναι πανγλυκοοοο:)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
όλα τα κουτάβια είναι πανγλυκα :):)

Το θέμα είναι ότι δε μένουν κουτάβια για πάντα οπότε καλο είναι εφόσον επιλέγουμε καθαρόαιμο συγκεκριμένης φυλής, να ξέρουμε γιατί το επιλέγουμε! Και φυσικά να ψάξουμε ΠΟΛΥ ώστε να αποκτήσουμε ένα σωστό σε ΥΓΕΙΑ-ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ-ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ δείγμα της φυλής που αγαπάμε :)

Αυτό το ΣΚ είναι η έκθεση: http://www.oka.gr/oka/images/stories/2011DianaScheduleGR.pdf
αν βλέπω καλά στο πρόγραμμα δεν θα έχει ακίτα, δε χάνεις τίποτα να πας όμως, όλο και κάτι θα μάθεις!

mhtsakos93

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
56
0
αθηνα
αν δεν κανω λαθος εχει αλλη μια εκθεση προς τελη απριλιου αρχες μαη ... θα την επισκεφθω και αυτην ... εκτροφεις θα βρω εκει ή επειδη δεν εχει την ρατσα δεν θα βρω και εκτροφεις ???

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
ναι θα γίνει και άλλη, του ΚΟΕ, κάποια στιγμη το Μαϊο (δεν ξέρω λεπτομέριες).

Αν έχει ακίτα τότε 99% θα έχει και εκτροφείς, αν δεν έχει ακίτα, μπορεί να βρεις πάλι μερικούς εκτροφείς που θα έχουν πάει ως θεατές κλπ.
Δεν ξέρω απο εκθέσεις όμως, μια φορά έχω πάει πριν χρόνια χωρίς να ξέρω καν καλα καλά που είμαι :D

Περίμενε να σου απαντησει κανένα πιο έμπειρος :)

mhtsakos93

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
56
0
αθηνα
ποοο διαβασα το θεμα ... παναγια μου το παλικαρι ο κ.Νικος ΕΛΕΟΣ επιβαρυνε την θεση του καλυτερα να μην μιλαγε καθολου ... εντελως ακυρος... ναι πηρα τηλ και θα αρχισω τις περιπετειες μου για την ευρεση του σωστου εκτροφεα ...

υ.γ. rex rex ελεος αν δεν το εκανε επι τουτου τοτε εχει προβλημα το κοριτσακι με την ορθογραφια ...

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
mhtsakos93
Σε βρίσκω ανοιχτό στην ενημέρωση πάντως,
και κάτι μου λέει πως θα κάνεις καλή επιλογή!
Να κάνω και λίγο το μέντιουμ!!!:D