Ο λατρευτός μου Μπρουσάκος!!!

sofianymphie

Member
8 Απριλίου 2013
14
0
Γεια σε ολους σας! Ειμαι η Σοφια και πριν απο 3 μηνες περιπου απεκτησα το μικρο μου γλυκο ημιαιμακι, το Bruce! Δυστυχως στην Καλαματα οπου μενω τωρα δεν υπαρχει κυνοκομειο οποτε τα αδεσποτα κουταβια πανε για ευθανασια ωστε να μη διαιωνιζεται το προβλημα με τα αδεσποτα... Οποτε μολις μια φιλη μου μου μιλησε για τα κουταβια που βρηκαν στην πιλοτη μιας πολυκατοικιας και τη μοιρα που τα περιμενε πηγα να τα γνωρισω. Μολις ειδα το μικρουλη μου επικοινωνησαμε αμεσως, τον πηρα στην αγκαλια μου και κοιμηθηκε...η αποφαση παρθηκε απ ευθειας! (και ηταν μια απ τις καλυτερες αποφασεις της ζωης μου :D) Απ οτι μου εχουν πει και απ οτι βλεπω πρεπει να εχει γερμανικο ποιμενικο και πιτμπουλ και κατι αλλο αγνωστο:cool: και εχει εξελιχθει σε ενα απιστευτα τρυφερο πλασμα, πανεξυπνο και ενεργητικο που με κανει συνεχως περηφανη :x: Αυτα προς το παρον για μας προσεχως και φωτογραφιες!

ath_ch

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2013
85
0
Athens
Γεια σε ολους σας! Ειμαι η Σοφια και πριν απο 3 μηνες περιπου απεκτησα το μικρο μου γλυκο ημιαιμακι, το Bruce! Δυστυχως στην Καλαματα οπου μενω τωρα δεν υπαρχει κυνοκομειο οποτε τα αδεσποτα κουταβια πανε για ευθανασια ωστε να μη διαιωνιζεται το προβλημα με τα αδεσποτα... Οποτε μολις μια φιλη μου μου μιλησε για τα κουταβια που βρηκαν στην πιλοτη μιας πολυκατοικιας και τη μοιρα που τα περιμενε πηγα να τα γνωρισω. Μολις ειδα το μικρουλη μου επικοινωνησαμε αμεσως, τον πηρα στην αγκαλια μου και κοιμηθηκε...η αποφαση παρθηκε απ ευθειας! (και ηταν μια απ τις καλυτερες αποφασεις της ζωης μου :D) Απ οτι μου εχουν πει και απ οτι βλεπω πρεπει να εχει γερμανικο ποιμενικο και πιτμπουλ και κατι αλλο αγνωστο:cool: και εχει εξελιχθει σε ενα απιστευτα τρυφερο πλασμα, πανεξυπνο και ενεργητικο που με κανει συνεχως περηφανη :x: Αυτα προς το παρον για μας προσεχως και φωτογραφιες!

Καλώς ήρθες! :D :D :D :D Αντε ανέβασε φωτογραφίες μέχρι να τον καμαρώσω από κοντά :)

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.753
7.278
η αποφαση παρθηκε απ ευθειας! (και ηταν μια απ τις καλυτερες αποφασεις της ζωης μου :D)
Ασυζητητί! Είναι υπέροχος, να είναι πάντα καλά ο μικρούλης και να τον χαίρεσαι!

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Εχει υπεροχα,εκφραστικα ματακια και λατρευω την φωτο που τα αυτια γερνουν προς την ιδια κατευθυνση σαν να εχει 10 μποφορ..:D
Να τον χαιρεσαι! Ειναι πολυ τυχερος που βρεθηκε καποιος να του δωσει μια τετοια ευκαιρια!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.112
Σοφία καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Να τον χαίρεσαι τον μικρό σου. Γλύκας είναι. Κλασσική αδεσποτόφατσα!

Μια απορία:
Δυστυχως στην Καλαματα οπου μενω τωρα δεν υπαρχει κυνοκομειο οποτε τα αδεσποτα κουταβια πανε για ευθανασια ωστε να μη διαιωνιζεται το προβλημα με τα αδεσποτα...
Αφού δεν υπάρχει κυνοκομείο, ποιός τα περισυλλέγει και τα πάει για ευθανασία;

sofianymphie

Member
8 Απριλίου 2013
14
0
Σας ευχαριστω πολυ ολους για το θερμο καλοσωρισμα :D Ειμαι σιγουρη πως εχω να μαθω πολλα απο το φορουμ και ελπιζω να μπορεσω να προσφερω κατι κι εγω!
Σοφία καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Να τον χαίρεσαι τον μικρό σου. Γλύκας είναι. Κλασσική αδεσποτόφατσα!

Μια απορία:

Αφού δεν υπάρχει κυνοκομείο, ποιός τα περισυλλέγει και τα πάει για ευθανασία;
Υπαρχει μια "φιλοζωικη" οργανωση (και το βαζω σε εισαγωγικα γιατι αποτελειται απο 3 ατομα αυτη τη στιγμη) της οποιας τα ατομα προσπαθουν να τα βγαλουν περα μονα τους χωρις καμια βοηθεια απο το δημο, απ οσο γνωριζω ενας κυριος εχει στο σπιτι του 70 :shock: σκυλια!!! δυστυχως ομως τα κουταβια δε μπορουν να τα βαλουν σε ιδιο χωρο με τα μεγαλα, οποτε τα πανε για ευθανασια.... Οταν βρεθηκαν ο Μπρους και τα αδερφακια του τα φιλοξενησε μια φιλη μου και απο τοτε εχει φιλοξενησει αλλα 10 περιπου κουταβια και εγω αλλα 5...ευτυχως τα περισσοτερα εχουν υιοθετηθει :D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.112
δυστυχως ομως τα κουταβια δε μπορουν να τα βαλουν σε ιδιο χωρο με τα μεγαλα, οποτε τα πανε για ευθανασια....
Αυτό, το ξέρεις και το λες ή...το υποθέτεις ή κάπου το άκουσες;

sofianymphie

Member
8 Απριλίου 2013
14
0
Αυτό, το ξέρεις και το λες ή...το υποθέτεις ή κάπου το άκουσες;
Απ οσο γνωριζω (μου εχουν πει) λογω του οτι δε μπορουν να τα απομονωσουν σε ξεχωριστο χωρο δεν τα φερνουν σε επαφη με τα μεγαλα για να αποφυγουν μεταδοση ασθενειων... Βεβαιως δε γνωριζω κατα ποσον θα μπορουσαν να τα βγαλουν περα με ακομα περισσοτερα σκυλια ετσι κι αλλιως...

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Αν δεν κάνω λάθος η ευθανασία ζώων συντροφιάς γι αυτούς τους λόγους, είναι παράνομη στην χώρα μας

sofianymphie

Member
8 Απριλίου 2013
14
0
Αν δεν κάνω λάθος η ευθανασία ζώων συντροφιάς γι αυτούς τους λόγους, είναι παράνομη στην χώρα μας
Πραγματικα αυτο δεν το γνωριζω... Παντως παρανομο η οχι μου ποναει την ψυχη αλλα και το να βγουν στο δρομο και να δημιουργησουν κ αλλα αδεσποτα κι αυτο ασχημο ειναι... Θα πρεπει κατι να κανει ο δημος γι αυτο το ζητημα, να παρεχει ενα χωρο για κυνοκομειο αλλα αυτος προτιμα να ξοδευει χιλιαδες ευρο για να κανει καρναβαλι απ οτι φαινεται :(

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.112
Απ οσο γνωριζω (μου εχουν πει) λογω του οτι δε μπορουν να τα απομονωσουν σε ξεχωριστο χωρο δεν τα φερνουν σε επαφη με τα μεγαλα για να αποφυγουν μεταδοση ασθενειων...
Αυτό βεβαίως και ισχύει, για όλες τις φιλοζωικές, αλλά και για όλους τους κοινούς θνητούς, που μαζεύουν πεταμένα κουτάβια. Δεν σημαίνει όμως, ότι τα πάνε για ευθανασία. Σημαίνει μόνο, ότι παλουκώνονται ακόμη περισσότερο για να τα προστατεύσουν και να τα διατηρήσουν στην ζωή.

Κι έρχεσαι τώρα εσύ και λες σε ένα δημόσιο φόρουμ, ότι η μοναδική φιλοζωική της περιοχής σου, των...3 ατόμων!!! που σου κάνει εντύπωση κιόλας, θανατώνει τα κουτάβια που βρίσκει.

Πως σου φαίνεται; Για να μην σου πω, εγώ καλύτερα πως μου φαίνεται και βάλεις τα κλάμματα...

sofianymphie

Member
8 Απριλίου 2013
14
0
Αυτό βεβαίως και ισχύει, για όλες τις φιλοζωικές, αλλά και για όλους τους κοινούς θνητούς, που μαζεύουν πεταμένα κουτάβια. Δεν σημαίνει όμως, ότι τα πάνε για ευθανασία. Σημαίνει μόνο, ότι παλουκώνονται ακόμη περισσότερο για να τα προστατεύσουν και να τα διατηρήσουν στην ζωή.

Κι έρχεσαι τώρα εσύ και λες σε ένα δημόσιο φόρουμ, ότι η μοναδική φιλοζωική της περιοχής σου, των...3 ατόμων!!! που σου κάνει εντύπωση κιόλας, θανατώνει τα κουτάβια που βρίσκει.

Πως σου φαίνεται; Για να μην σου πω, εγώ καλύτερα πως μου φαίνεται και βάλεις τα κλάμματα...
Προφανως και δεν το λεω ως κατι θετικο! Αλλα δεν ξερω και τι αλλο θα μπορουσαν να κανουν αυτοι οι ανθρωποι για να τα προστατευσουν! εχουν κανει πολλη δουλεια απο οσα εχω ακουσει, διααφωνω με το να θανατωνονται τα ζωα φυσικα!!! αλλα και το να μαζεψουν ολα τα αδεσποτα στα σπιτια τουσ ειναι αδυνατον...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.112
Θα σου πρότεινα...εκτός του να σταματήσεις να διαδίδεις αφελώς αυτή την αισχρότητα, να επικοινωνήσεις με τους ανθρώπους αυτούς λοιπόν, και να τους ρωτήσεις τι σκατά κάνουν τελικά, με όλα αυτά τα αδέσποτα που φορτώνονται καθημερινά; Και ειδικά με τα κουτάβια. Και όταν μάθεις, ενημέρωσε κι εμάς.

Το τι είναι δυνατόν ή αδύνατον πάντως, φαντάζομαι μόνο οι ίδιοι μπορεί να το ξέρουν...

sofianymphie

Member
8 Απριλίου 2013
14
0
Θα σου πρότεινα...εκτός του να σταματήσεις να διαδίδεις αφελώς αυτή την αισχρότητα, να επικοινωνήσεις με τους ανθρώπους αυτούς λοιπόν, και να τους ρωτήσεις τι σκατά κάνουν τελικά, με όλα αυτά τα αδέσποτα που φορτώνονται καθημερινά; Και ειδικά με τα κουτάβια. Και όταν μάθεις, ενημέρωσε κι εμάς.

Το τι είναι δυνατόν ή αδύνατον πάντως, φαντάζομαι μόνο οι ίδιοι μπορεί να το ξέρουν...
Πιστευω πως το πρωτο βημα για να αντιμετωπιζονται τα προβληματα ειναι να τα γνωριζει ο κοσμος, δεν επικροτω αυτο που γινεται απλα ενημερωνω για την κατασταση που επικρατει....ισως καποιος που εχει τη δυνατοτητα να βοηθησει να μαθει απο δω τι συμβαινει γιατι χρειαζεται βοηθεια. Συντομα κανονιζουμε συναντηση με τα ατομα της φιλοζωικης και οσους αλλουσ ενδιαφερονται για να προτεινουμε λυσεις και να δουμε τι μπορει να κανει ο καθενας...και αν υπαρχει καποια προταση που θα μπορουσε να βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ, το ιδιο και τα αδεσποτα της περιοχης ;)

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.753
7.278
sofianymphie δεν κατάλαβες τι σε ρώτησε το μέλος mareco. Σε ρώτησε αν είσαι 100% σίγουρη ότι ισχύει αυτό που είπες το ότι μια φιλοζωική, η μοναδική δε της περιοχής, κάνει ευθανασίες στα κουτάβια. Γιατί μπορεί να κατάλαβες λάθος ή να σου μετέφεραν ότι να'ναι. Και εάν ισχύει, είναι πολύ σοβαρό. Εάν δεν ισχύει όμως είναι λασπολογία κατά λίγων ατόμων που παλεύουν να κρατήσουν στη ζωή αυτά τα ζώα μετά κόπων και βασάνων. Μια λασπολογία που εσύ εάν δεν είσαι σίγουρη με αυτό που μεταφέρεις ενισχύεις.