Ο κούταβος να πάει με την δίπλα Σκυλοοικογένια ??

μαρκος

Well-Known Member
7 Μαϊου 2009
253
0
43
Νεα Ιωνια
Λοιπόν σκύλοφίλοι μου ο προβληματισμός μου είναι ο έξης δίπλα από εμάς είναι μια μάντρα αυτοκίνητων με μια σκυλοοικογένια 3 ενηλίκους και 3 κουτάβια , οι ενήλικοι τουλάχιστον ο ένας είναι ψιλοαγριος μέσα στο χώρο του , έκτος δεν τον βλέπω πότε .
Η ερώτηση μου είναι να αφήνω τον Άτταλο να παίζει με τα κουτάβια , έχουνε γίνει φίλοι και ψοφάμε για παιχνίδι ή θα βγει από μέσα η σκύλα ή ό αρσενικός και θα μου τον δαγκώσει ????

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
....οι ενήλικοι τουλάχιστον ο ένας είναι ψιλοαγριος μέσα στο χώρο του , έκτος δεν τον βλέπω πότε .
Αμα ειναι απλά ψιλοάγριος παλι καλος ειναι, αφου ειναι συνεχεια μαντρωμενος.

μαρκος

Well-Known Member
7 Μαϊου 2009
253
0
43
Νεα Ιωνια
Δεν γίνεται να συναντηθούν πρώτα παρουσία των ιδιοκτητών και με την άδειά τους? Και μετά τα αφήνεις να παίζουν όπως και όποτε θέλουν.
ναι εχει συναντήθει με τα κουταβια με τα μέγαλα όχι γίατι και αυτός ο χρηστιανος τα έχει πάντα λύτα που να παω μέσα :(

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Αμα ειναι απλά ψιλοάγριος παλι καλος ειναι, αφου ειναι συνεχεια μαντρωμενος.
......
Εγω εκει μεσα δεν εμπαινα οχι με σκυλο αλλά ουτε με λιοντάρι.
πιστευεις δηλαδη πως τα σκυλια που ζουν μαντρωμενα, ειναι αγρια και δεν μπορεις να μπεις μεσα στο χωρο τους?
το 98% θα γινει μπουχος μολις μπεις μεσα:p

(απλα αναρωτιεμαι , εαν το πιστευεις ΚΑΙ εσυ αυτο, που διαβαζεις τοσο καιρο εδω μεσα, σου "κοβει" και συμμετεχεις ενεργα, ποτε και πως θα σταματησει αυτο το αισχος που καταδικαζει τα σκυλια στην απομονωση για να ..."φυλανε" σαπισμενα αυτοκινητα, αμμοχαλικο και προκες..)

μαρκος

Well-Known Member
7 Μαϊου 2009
253
0
43
Νεα Ιωνια
έγω μπαίνω μέσα χάλαρα ξέρω θα γαβγίσουν θα φώναξει το αφεντήκο ΕΛΑΑΑΑΑΑ ΔΩΩΩΩ ΡΕΕΕΕ και τέλος αλλά για το κουτάβι φοβαμε !!!
Οχι βεβαια εχώ τοποθετηθει επανηλειμένος ο σκυλος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ !!!

Μου είπαν οτι κουτάβια δεν δαγκώνουν τα ενήλικα αλλα :confused::confused::confused:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Μου είπαν οτι κουτάβια δεν δαγκώνουν τα ενήλικα αλλα :confused::confused::confused:
δεν καταλαβα τι λες..
επισης δεν εχω καταλαβει...πως θα μπεις μεσα στη μαντρα για να παιξει το σκυλι σου με τα κουταβια? θα πηδηξετε? ειναι ανοιχτη? θα μπειτε ενω ειναι και το αφεντικο μεσα?
βγαινουν τα μικρα εξω στο δρομο?

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
πιστευεις δηλαδη πως τα σκυλια που ζουν μαντρωμενα, ειναι αγρια και δεν μπορεις να μπεις μεσα στο χωρο τους?
το 98% θα γινει μπουχος μολις μπεις μεσα
Μιλαω για την συγκεκριμενη περιπτωση που υπαρχουν γονεις με κουταβια.
Σκυλιά μαντρωμενα ξερω οτι συχνα ειναι φοβικοι χαλβαδες, αλλά ποτέ δεν μπορεις να ξερεις.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Γαλαζια,

Εχω δει πολλά σκυλια μαντρωμενα στο χωριο οπου βρισκεται το κτημα. Πολλά δειχνουν αγριεμενα σαν τον κέρβερο.
Οι πιθανότητες είναι να είναι φοβισμενοι χε$τηδες, όπως ακριβως του γειτονα που ηταν μπουντρουμιασμενο και τωρα φοβαται και τον ισκιο του, αλλά δεν παυει να είναι ο χωρος τους και δυσκολα θα το διακινδυνευα να μπω μεσα.
Μπορει να ορμηξουν εστω από φοβο ή πανικό.

μαρκος

Well-Known Member
7 Μαϊου 2009
253
0
43
Νεα Ιωνια
Η μάντρα έχει ιδιοκτητες αφέντηκα είναι ολή μέρα ανοιχτη ... Είναι από της μάντρες που πάνε τα τρακαρισμενα και τα από κατασχεσεις μπλόκα κτλ

Μου είπαν οτι κουτάβια δεν δαγκώνουν τα ενήλικα αλλα :confused::confused::confused: Πως αλλιως να το πω

μου είπανε ότι τα ενήλικα σκύλια δεν δαγκώνουν κουτάβια !!! ?>??? ισχύει ή είναι ψέμα ??
πάντος από συντακτικο και οπθογραφεία είμαι ΧΑΛΙΑ χαχαχαχαχχαχχ
Ετσί κι αλλίως όμως Χρηματοιοικονομηκα έχω σπουδασει και δίακοσμηση εσωτ χώρων :):p

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Καλα ρε συ, από το πρωι μιλαμε και τωρα λες ότι η μαντρα είναι ανοιχτη?
Αυτό ισως αλλαζει καποια δεδομενα εφοσον πηγαινοερχεται συνεχεια κοσμος χωρις να υπαρχει κλειστη πορτα (αν εννοεις αυτο τελικα...)

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Μου είπαν οτι κουτάβια δεν δαγκώνουν τα ενήλικα αλλα :confused::confused::confused: Πως αλλιως να το πω

μου είπανε ότι τα ενήλικα σκύλια δεν δαγκώνουν κουτάβια !!! ?>???
ετσι οπως το ειπες τωρα:D

ο κανονας λεει πως δεν δαγκωνουν, αλλα εγω δεν θα το ρισκαρα διοτι υπαρχουν και οι εξαιρεσεις:rolleyes: γενικως ομως και εκει ειναι το θεμα,δεν μπορω να σκεφτω το σκηνικο και το τι ειδους εμπειριες θα αποκομισει το κουταβι σου, ακομη και αν δεν το δαγκωσει κανενα ενηλικο.
μπορω να σκεφτω πολλα σεναρια δηλαδη που σαν εμπειρια δεν θα ηθελα να τα αποκτησει το κουταβι μου.
τοσα κουταβακια μπορεις να βρεις..δεν διαλεγεις καμια αλλη κατασταση?
μπορεις επισης να ρωτησεις τον μαντρατζη:p, εαν γινεται να παρεις ενα -η ολα-κουταβακι-α για μιση ωριτσα, στο σπιτι σου, να παιξει-ουν με το δικο σου.
εχει ολοκληρωσει τα εμβολια του , το δικο σου κουταβι?

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Η κοινωνικοποίηση ενός μικρού σκύλου πρέπει να γίνεται με ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟΥΣ από όλες τις απόψεις σκύλους. Η απλή επαφή με ζώα (και ειδικά με ζώα με 1002 προβλήματα υγείας ή συμπεριφοράς) όχι απλώς δεν προσφέρει τίποτα αλλά μπορεί να είναι καταστροφή.

μαρκος

Well-Known Member
7 Μαϊου 2009
253
0
43
Νεα Ιωνια
Χάρη αυτό εννόω ή μάντρα είναι όλη μέρα ανοιχτη !!

Εμβόλια πρώτο κύκλο , η γιατρός , μου είπε να περίμενο και τον δεύτερο τελός αυγούστου όποτε και το σκύλι θα είναι σχέδον 4 μήνων αργά δεν είναι να ξεκηνίσω ???

Γαλαζιο σώστη η ιδέα σου ο μαντράς ούτε που θα νιαστεί :D:D
dennis οταν μιλάνε για κουτάβια ισχύει το ίδιο ? ?:confused:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul