Ο άπλιστος μικρός

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Κλαίω απ'τα γέλια πρωί πρωί, να'σαι καλά βρε Αργυρώ! :LOL:

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!Το κ&λοσκυλο! Τα αλλα τα καημενα,ουτε να το δουν δεν προλαβαν!

• Like
Reactions: ioanna a

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
το ειχα πετυχει στο φβ προχτές και ειχα λιώσει στα γελια...
το κορυφαίο ειναι που του πεφτει κιολας το τρίτο και το ξαναμαζεύει για να παει παραπίσω.

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Τα πλεονεκτήματα των νευρικών φυλών!
Αν ήταν τίποτα μαστιφοειδή τα άλλα δύο ακόμα την κάμερα θα κοίταγαν....

• Like
Reactions: dnassib

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Το πιο αστείο βίντεο με σκύλους που έχω δει ποτέ!
Μου το έδειξε η Irma στο fb και ακόμα γελάω! Εντάξει ο σκύλος είναι άπαιχτος, τι να λέμε!!!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Πλακα εχει αλλα νομιζω γι' αυτο ακριβως ηταν εκπαιδευμενα και τα 3.

• Like
Reactions: l.Kyveli

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Άσχετο βέβαια, το άπληστος γράφεται με η.. Αργυρώ, τίποτα δε σ'έμαθε η διάνοιά σου :p

ΑΡΓΥΡΩ ΣΤ.

Well-Known Member
20 Απριλίου 2014
194
221
Πειραιάς - Χίος
Άσχετο βέβαια, το άπληστος γράφεται με η.. Αργυρώ, τίποτα δε σ'έμαθε η διάνοιά σου :p
I I I I I I I I !!!!!!! Μόνο να μην το μάθει Παναγία μου !! Τι έχω ν' ακούσω:cry:!;!:!; Εγώ είμαι στόκος. Διάνοια είναι άλλη. Τώρα κάνει παρέα στην μικρή, την οποία "μάζεψα" το πρωί από το σχολείο με βαρύ διάστρεμμα:(. Της έβαλα πάγο στον αστράγαλο αλλά η Ίρις τον έγλυφε με μια ευχαρίστηση άλλο πράγμα. Δεν μου λέτε, άσχετο, παθαίνουν οι σκύλοι τα λαιμά τους (n);;; Για να ξέρω τι να περιμένω.

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Δεν είμαι σίγουρη εντέλει.. Κάποτε δούλεψα ένα ημίαιμο ζαβό που ούτε να φτύσει τις λιχουδιές και τα παιχνίδια.. Και με τι το δούλεψα, κυρίες και κύριοι.. Με παγάκια! Αμέ.. Και τίποτα δεν έπαθε.
Απ'την άλλη ο Άιζακ όταν ήρθαμε σ'αυτό το σπίτι, από το πολύ το γάβγισμα βράχνιασε και αναγκάστηκα να του δώσω φάρμακο. Βράχνιασε.. Έβλεπες ένα ντόμπερμαν που γάβγιζε σαν τσιουάουα βασικά..

• Like
Reactions: ΑΡΓΥΡΩ ΣΤ.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα