Ο Ρούμπι μου

MARIA-TERRIE

New Member
5 Μαϊου 2012
4
0
AXARNAI
Καλησπέρα με λένε Μαρία έχω το Ρούμπι που είναι west iland white terrie. Είναι αρσενικός είναι 3 χρονών και είναι κούκλος είναι υπάκουος όταν θέλει χα χα είναι και φύλακας και παιχνιδιάρης το μόνο κακό που έχει είναι ότι είναι εγωιστής και μου κατουράει τις κουρτίνες επίσης θέλουμε να ζευγαρώσουμε και ψάχνουμε γυναίκα. Αυτά για εμάς όλες οι συμβουλές είναι ευπρόσδεκτες αααα επίσης θέλω να προσθέσω ότι έχω μεγαλώσει άλλα 9 σκυλιά ο Ρούμπι είναι ο 10 αλλά είναι ο μόνος που κατουράει επίσης έχω και άλλο 1 θέμα δυστυχώς τα μισά σκυλάκια μου έπαθαν καλαζάρ και τα προσέχω και πολύ αυτά τα λίγα ευχαριστώ.

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Το ότι σου κατουράει τις κουρτίνες σε πείραξε??? Το ότι ψάχνεις θηλυκό για ζευγάρωμα εμάς μας πείραξε πιο πολύ :mad:! Απαγορεύεται να ζευγαρώνεις τους σκύλους σου, αυτό είναι δουλειά αποκλειστικά για εκτροφείς. Κάτσε διάβασε λίγο έχει πολλά θέματα εδώ μέσα.

Υ.Γ. Ελπίζω και με τα άλλα 9 σκυλιά που είχες να μην έκανες τα ίδια και γέμισε ο τόπος αδέσποτα.

MARIA-TERRIE

New Member
5 Μαϊου 2012
4
0
AXARNAI
Λοιπόν επειδή ξέρω πολλά και απο σκυλιά και απο γέννες δεν θεωρώ ότι τα σκυλιά είναι για πούλημα απλά για να πάει και αυτός με μία γυναίκα. Είχε γεννήσει μια σκυλίτσα μου έκανε 10 και δεν πούλησα κανένα αυτά.

MARIA-TERRIE

New Member
5 Μαϊου 2012
4
0
AXARNAI
χα χα πολύ καλό αλλά το ζευγάρωμα δεν είναι απαραίτητο μόνο για εκτρωφείς γιατί δεν κατάλαβα ήμαρτον το κάθε σκυλί έχει δικαίωμα να ζευγαρώσει επίσης δεν έχω γεμίσει το κόσμο αδέσποτο όλα τα έχουν ζουν και είναι 10 χρονών λυπάμαι πολύ που βλέπετε 1 νέο μέλος και αντί να πείτε κάποια λύση κατευθείαν τα χώνετε λυπάμε πάρα πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Λες ότι νοιάζεσαι και αγαπάς τα σκυλιά σου, οκ!
Λες όμως ότι κατουράει τις κουρτίνες γιατι θέλει να ζευγαρώσει... απορία: αλλο αρσενικό δεν εχεις εκει?
Και δεν στα χώνει κανεις. Αντιθέτως η Αmaliaz σου έδωσε και θέμα να διαβάσεις. Αλλά μπαίνεις σχεδόν ζητώντας συμβουλες ζευγαρώματος!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Για να μην κλειδωθει το θεμα (απαγορευονται οι αγγελιες για αναζητηση νυφης - γαμπρου )... διαβασες το ποστ που σου εβαλα?

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Mαρία οι άνθρωποι έχουμε την τάση να πιστεύουμε οτι τα σκυλιά έχουν τις ίδιες ανάγκες με εμάς.Το γουέστι σου δεν έχει ανάγκη να ζευγαρώσει γιατι δεν είναι κάτι που αν δε το κάνει θα του δημιουργήσει πρόβλημα ούτε και κάτι που του λείπει.Αντίθετα αν ζευγαρώσεις το σκυλί πιθανότατα να βγάλεις άρρωστα σκυλάκια τα οποία θα έχουν άσχημο τέλος, το γεγονός οτι ίσως ξέρεις που θα τα δώσεις δε λέει τίποτα απο τη στιγμή που τα καταφύγεια είναι ήδη γεμάτα απο κουτάβια κάθε χρώματος μεγέθους και μίξης τα οποία ψάχνουν για ένα σπιτι.Για ποιο λόγο λοιπόν να στερήσεις σε αυτά το σπίτι τους και να δημιουργήσεις "με το έτσι θέλω" κι άλλα κουτάβια που δεν έχουν να προσφέρουν κάτι στη φυλή τους(γουέστι) ; Επίσης να ξέρεις πως αν το σκυλί κάνει την "κινηση" σε διάφορα αντικείμενα ή και σε ανθρώπους δεν είναι επειδή ζητά να ζευγαρώσει αλλά είναι θέμα κυριαρχίας.Όσο για τις κουρτίνες σου.. μάλλον κάτι πήγε στραβά στην εκμάθηση τουαλέτας ή κάτι "στράβωσε" στην πορεία,η λύση είναι θετική εκπαίδευση :)
Φιλικά

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Καλώς ήρθες!
Να σου πω μόνο ότι οι σκύλοι δεν ζευγαρώνουν γιατί θέλουν να πάνε με γυναίκα ή με άντρα αντίστοιχα, δεν έχουν τέτοια ανάγκη, είναι καθαρά το ένστικτο της αναπαραγωγής που τους ωθεί στο ζευγάρωμα. Επίσης να σε ενημερώσω αν δεν το γνωρίζεις ότι στην φύση , στις αγέλες σκύλων δεν ζευγάρωνουν όλα τα αρσενικά αλλά μόνο οι αρχηγοί τους. Στο συγκεκριμένο πρόβλημα τώρα, αν ο μικρούλης σου μαρκάρει στις κουρτίνες χωρίς να έχει ζευγαρώσει ετοιμάσου για μεγάλη επιχείρηση κατουρήματος αν τον ζευγαρώσεις και μετά. Η επιθυμία γίνεται πιο έντονη.
Σκέψου λίγο την άλλη πλευρά που σου παραθέτουμε, με λογική και όχι με διάθεση αντίδρασης, δεν στο παίζουμε παντογνώστες απλά το φόρουμ και κάποιες άλλες καταστάσεις που έχουμε περάσει και εμείς με την σειρά μας μας έκαναν να δούμε τα πράγματα από άλλη σκοπιά.

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
καλως ηρθες και απο εμενα και να σου ζησει το σκυλακι σου!
δεν σε κατηγορησε κανεις οτι παιρνεις χρηματα και ζευγαρωσες το σκυλακι σου με σκοπο το κερδος (αν και αυτο οπως θα ξερεις το κανουν πολλοι ασυνειδητοι).
το προβλημα ειναι οτι εκτος απο τα κουταβια που γεννιουνται απο τη δικη σου γεννα, υπαρχουν και αυτα που θα γεννηθουν απο τις γεννες των κουταβιων σου και των κουταβιων αυτων και ουτω καθ'εξης... καταλαβαινεις βεβαια οτι απο μια μονο δικη σου επιλογη να παει με γυναικα ο σκυλος σου, αμεσως δημιουργειται η πιθανοτητα δεκαδων αδεσποτων σκυλων. δεν πιστευω να θεωρεις οτι ειναι εφικτο να ελεγξεις αν και τι σπιτι θα βρουν ολοι αυτοι οι απογονοι για οσο ζουν σε αυτη τη γη.
αλλωστε οπως ειπαν και οι προλαλλησαντες, υπαρχουν ηδη εκατονταδες σκυλακια που περνουν τη ζωη τους σε καταφυγια, φιλοζωικες ή ακομα και στους δρομους, περιμενοντας να βρουν ενα σπιτικο και τη θαλπωρη μιας οικογενειας. προτεινε σε αυτους που θα επαιρναν σκυλακι απο εσενα να δωσουν μια ευκαιρια σε αυτα τα ορφανα...
εκπαιδευτικα τωρα, βαλε εναν αντρα να κανει σεξ για μια φορα και μετα πες του να μην ξανακανει ακομα και αν περασει μια ξαναμενη θεογκομενα απο μπροστα του φωναζοντας του ...ελα...! πιστευεις οτι θα ειναι πιο εγκρατης επειδη θα εχει παει μια φορα με γυναικα? εγω πιστευω το αντιθετο. οι "προβληματικες" συμπεριφορες που εχουν αν κανουν με το ενστικτο της αναπαραγωγης, γινονται χειροτερες μετα το ζευγαρωμα.
αυτα για τον Ρουμπι. (μην ξεχασω οτι λεγεται west highland white terrier)
για να σου επαθαν τα μισα σκυλια σου καλαζαρ μαλλον δεν τα προσεχεις αρκετα. ειναι μεγαλο ποσοστο το 50%. ( αυτοδυναμη κυβερνηση κανει)
να μενουν εντος σπιτιου φυσικα, με σιτες στα πορτοπαραθυρα, κουνουποκτονο μπριζας, αντιπαρασιτικο λουρακι κατα της σκνιπας, ψεκασμα με σιτρονελλα καθε σουρουπο, να μην ποτιζεις ποτε απογευμα αν εχεις φυτα. αν κανεις ολα αυτα και παλι εχεις τετοιο προβλημα μαλλον πρεπει να αλλαξεις περιοχη, τι να πω!

MARIA-TERRIE

New Member
5 Μαϊου 2012
4
0
AXARNAI
Λοιπόν οκ με πείσατε δεν είναι κατάλληλη εποχή να ζευγαρώσω το σκυλάκι μου οπότε καλύτερα να μην το κάνω τώρα! καμια συμβουλή για τις κουρτίνες μήπως έχουμε δεν το κανει συχνα αλλα φοβαμαι μην του μεινει συνήθιω και κατι ακομα εχετε ακουσει για το εμβόλιο του καλαζαρ είναι αποτελεσματικό και πόσο κοστίζει

Last edited:

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Το μαρκάρισμα θα πρέπει να του το κόψεις επ αυτοφόρω με μια δυνατή φωνή "φουι", "μη", ή ότι άλλο χρησιμοποιείς όταν κάνει κάτι που δεν θέλεις.

Κάνε αναζήτηση και αν έχεις ακόμα απορίες κάνε ερώτηση στο αντίστοιχο θέμα.
Για το εμβόλιο υπάρχει αυτό το θέμα Εμβόλιο κατά του Καλαζάρ