Ο Λάζαρος (νεογέννητο γατάκι)

mpoumpoulaoriginal

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
429
49
Βυρωνας
Θα ήθελα να σας δείξω τον Λαζαράκο μου... το γατάκι που την Τετάρτη (10/04) το βράδυ βρήκα νεογέννητο και παρατημένο από τη μαμά του που δεν μπήκε καν στον κόπο να το καθαρίσει από τα αμνιακά υγρά και τα αίματα. Είναι γλύκας....

Attachments

Last edited:

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Κουκλος!
εχει και κουρτινακια!
Ολα καλα να πανε για τον μικρουλη!

Οσο για τη μανα πολλα μπορει να παιζουν. Μπορει να ηταν τοσο μικρη σε ηλικια που να μην ηξερε τι να κανει, μπορει να πηγε παραπερα να γεννησει και τα αλλα, πολλα μπορει :(

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.923
Ψυχούλα..
Διακρίνω όμως μια κριτική διάθεση προς την μαμά γάτα...Τα γατιά του δρόμου, που τρώνε ελάχιστα και το γάλα που παράγουν είναι με το σταγονόμετρο πολλές φορές παρατάνε το πιο αδύναμο της γέννας για να καταφέρουν να ζήσουν τα άλλα. Δεν είναι κακές μαμάδες όπως εμείς που τα ανθρωποποιούμε όλα συνηθίζουμε να πιστεύουμε..Είναι ο νόμος της επιβίωσης.

mpoumpoulaoriginal

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
429
49
Βυρωνας
Κουκλος!
εχει και κουρτινακια!
Ολα καλα να πανε για τον μικρουλη!

Οσο για τη μανα πολλα μπορει να παιζουν. Μπορει να ηταν τοσο μικρη σε ηλικια που να μην ηξερε τι να κανει, μπορει να πηγε παραπερα να γεννησει και τα αλλα, πολλα μπορει :(
Για σένα τις έβαλα! Δεν είναι κούκλος;;; Και αυτή η μαύρη μάσκα στη φατσούλα του όλα τα λεφτά!

Η μαμά γάτα (επειδή γνωρίζω την αγέλη που βρίσκεται εκεί) ήταν όντως μικρή και προφανώς δεν ήξερε τί να κάνει! Πάντως άλλα γατιά δεν έκανε γιατί για 7 ώρες που ήμουν εκεί σουλάτσαρε σαν να μην τρέχει τίποτε...

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Το καημενο το γατι!Τυχερο ειναι που το βρηκες!!(μακρια απο τον σκυλο της dorothy στο αλλο post :p)

mpoumpoulaoriginal

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
429
49
Βυρωνας
Ψυχούλα..
Διακρίνω όμως μια κριτική διάθεση προς την μαμά γάτα...Τα γατιά του δρόμου, που τρώνε ελάχιστα και το γάλα που παράγουν είναι με το σταγονόμετρο πολλές φορές παρατάνε το πιο αδύναμο της γέννας για να καταφέρουν να ζήσουν τα άλλα. Δεν είναι κακές μαμάδες όπως εμείς που τα ανθρωποποιούμε όλα συνηθίζουμε να πιστεύουμε..Είναι ο νόμος της επιβίωσης.
Ποια κριτική στάση βρε συ;;; Σιγά! Απλώς ήταν πολύ μικρή και το παράτησε. Γιατί και καλοταϊσμένη ήταν και άλλα γατιά δεν έκανε! Σιγά μην μπω τώρα στη διαδικασία να το φιλοσοφήσω κιολας! Απλώς το γατάκι ήταν τυχερό που ήμουν εκεί, το άκουσα και το βρήκα! Ήταν πολύ κρύο και αγχώθηκα μήπως μου ψοφήσει από υποθερμία!

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
mpoumpoula αν η μανα πιανεται ισως πρεπει να δειτε για το γαλα της τι θα γινει γιατι μπορει να παθει μαστιτιδα και ειναι πολυ κριμα.

Εγω εχω μια τεραστια αδυναμια στα ασπρομαυρα, μιας και το αγορακι μου ειναι αυτο :

(το μωρο δεν ειναι παιδι του, σκουπιδογατο ειναι :p)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.923
Ποια κριτική στάση βρε συ;;; Σιγά! Απλώς ήταν πολύ μικρή και το παράτησε. Γιατί και καλοταϊσμένη ήταν και άλλα γατιά δεν έκανε! Σιγά μην μπω τώρα στη διαδικασία να το φιλοσοφήσω κιολας! Απλώς το γατάκι ήταν τυχερό που ήμουν εκεί, το άκουσα και το βρήκα! Ήταν πολύ κρύο και αγχώθηκα μήπως μου ψοφήσει από υποθερμία!
Πάλι καλά γιατί έχω ακούσει του κόσμου τις μ@λ@κίες γι αυτό το θέμα!
Να σου ζήσει :p

mpoumpoulaoriginal

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
429
49
Βυρωνας
mpoumpoula αν η μανα πιανεται ισως πρεπει να δειτε για το γαλα της τι θα γινει γιατι μπορει να παθει μαστιτιδα και ειναι πολυ κριμα.

Εγω εχω μια τεραστια αδυναμια στα ασπρομαυρα, μιας και το αγορακι μου ειναι αυτο :

(το μωρο δεν ειναι παιδι του, σκουπιδογατο ειναι :p)
Η μάνα δυστυχώς δεν πιάνεται! Δεν έρχεται καν κοντα σου όταν της βάζεις φαγητό. Περιμένει να απομακρυνθείς...

Το σκουπιδόγατο μοιάζει πολύ με το Λάζαρο! Και εμένα τα ασπρόμαυρα γατιά είναι η αδυναμία μου... Κουκλιά... φτου τους...