Ο Εκτωρας μας

elle

Well-Known Member
28 Φεβρουαρίου 2008
223
0
Αλεξανδρούπολη
Χθές το μεσσημέρι γυρνώντας απο τη δουλειά στο δρόμο συνάντησα ένα αδεσποτάκι σε άθλια κατάσταση .
Ηταν ο κακομοίρης γεμάτος ψώρα με μεγάλο μέρος του τριχώματος του να λείπει :cry: :cry:
Σε αυτή την κατάσταση δε νομίζω να κατάφερνε να επιζήσει και έτσι αποφάσισα να τον πάρω μαζί μου.
Τηλεφώνησα στην κτηνιατρο μας και η κοπέλα αμέσως μου είπε να τον πάω στο ιατρειο παρά την περασμένη ώρα και το οτι έπρεπε να ξαναπάει ενώ είχε ήδη φύγει..
Εβαλα κάτι περαστικές κοπελιές να τον προσέχουν για να μη φύγει και έτρεξα να αγοράσω κάτι φαγώσιμο για να τον δελεάσω να με ακολουθήσει :p
Ενώ έτρωγε με όρεξη τα τυροπιτάκια που του πήρα δεν με ακολουθούσε και αφού δεν είχα κάτι μαζί μου για να τον δέσω αναγκαστικά τον πήρα αγκαλια...
Αν και κούταβος και αδυνατούλης το γομαράκι είναι βαρύς :lol: :lol: μου βγήκαν τα χέρια απο το κουβάλημα και ο κύριος έδειχνε να το απολαμβάνει :lol: :lol: Ευτυχώς το κτηνιατρίο δεν απέχει παρα μόνο 6-7 τετράγωνα απο εκεί που τον συνάντησα..
Καλά το οτι με κοιτούσαν όλοι σαν την τρελή που τον είχα στην αγκαλιά μου σε αυτή την κατάσταση δεν το συζητάω:D :D :D
Του κάναμε ενεση για την ψώρα και η γιατρός τον ταϊσε όσο εγώ πήγα να πάρω το αυτοκίνητο..
Τον πήγα στο κτήμα για την ώρα και θα μείνει εκεί μέχρι να γίνει εντελώς καλά αλλα και μετά μάλλον εκεί θα παραμείνει απλά θα του φτιάξω καλύτερο μέρος γιατι τώρα αναγκάστηκα να ξεσπιτώσω μια σκυλίτσα του μπαμπά μου για να τον βάλω στο μεγάλο σπιτάκι..
Τώρα ετοιμαζόμαστε με τα κορίτσια να πάμε να τον δούμε για να καθαρίσω λίγο το χώρο του και να του βάλω και καμία κουβερτούλα στο σπιτάκι γιατι κάνει κρύο. Απο βδομάδα θα του φτιάξω ένα καλό σπιτάτι για να είναι πιο άνετος..
Είναι κούκλος ο σκασμένος και σκέφτομαι να των πώ Εκτωρα, τι λέτε;

Last edited:

dimiv

Well-Known Member
18 Αυγούστου 2008
506
0
50
Αθήνα
πολύ όμορφος ,εύχομαι να αναρρώσει σύντομα-

μια χαρά το Έκτωρας και πολλά μπράβο που τον έσωσες =D>

Billy

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2008
230
2
Θα γίνει πολύ σύντομα κούκλος! Είναι και τυχερός (από την στιγμή που τον βρήκες εσύ). Μπράβο!μπράβο! :):)

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
μπραβο που τον βοηθησες
αλλα στο κτημα πως ακριβως θα ειναι η ζωη του ; θα ειναι καποιος εκει συνεχεια ή οχι ; μηπως ειναι καλυτερα αν δεν μπορεις να τον εχεις στο σπιτι σου να βρεις καποιον να τον υιοθετησει ;

ainte

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2008
184
0
Αλεξανδρούπολη
Μπράβο ρε Έλλη. ΜΠΡΑΒΟ.
Να δω τι θα τα κάνεις, και είναι ολα τους γομαράκια..
Να τον χαίρεσαι, να γίνει γρήγορα καλά και να πηγαίνουμε όλοι μαζί βόλτες...

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Θεωρώ πως τέτοιες κινήσεις και μάλιστα από ιδιώτες είναι άξιες συγχαρητηρίων. Μπράβο Έλλη! Εύχομαι ο μικρός να αναρρώσει γρήγορα!:)
Τι σκέφτεσαι να κάνεις? Θα προωθήσεις την υιοθεσία του ή θα τον κρατήσεις?

BLUE

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2008
278
0
Μπράβο σου elle!
Κατι τέτοια ακούω και χαίρομαι απίστευτα!:)
Είναι πάαααρα πολύ τυχερός ο κούταβός σου διότι έπεσε σε καταπληκτικό άνθρωπο...:p

elle

Well-Known Member
28 Φεβρουαρίου 2008
223
0
Αλεξανδρούπολη
Ευχαριστώ παιδιά το σίγουρο είναι οτι θα τον κρατήσω εγώ..
Δυστυχώς στο σπίτι δεν μπορώ να τον πάρω οπότε θα μείνει στο κτήμα αλλα σε καλύτερο χώρο και με καινούργιο σπιτάκι, ήδη βρήκα το μέρος και σχέδια για το σπίτι..

Το κτήμα ευτυχώς είναι 10-15 λεπτά με αυτοκίνητο απο το σπίτι μας οπότε με τα κορίτσια θα πηγαίνουμε εκεί πλέον βόλτα για να μπορεί να έρχεται και αυτός μαζί μας :p

Αν κάποια φορά δεν μπορέσω να πάω ο πατέρας μου βρίσκετε εκεί τη μισή μέρα και θα μπορεί να τον ταΐζει και να τον βγάζει να παίζει με τον δικό του .. Σκεφτομαι μάλιστα αν τα πάνε καλά με τον Τζάκ να τον έχω ελευθερο συνεχεια και απλώς να πηγαίνει στο σπιτάκι του για ύπνο, θα δούμε...
Επίσης τα καλοκαίρια οι γονείς μου μένουν εκεί ..

Σήμερα το πρωΐ που πήγα μου έκανε χαρούλες και έφαγε με όρεξη
Τα κορίτσια δεν τα άφησα να τον πλησιάσουν ακόμα για να μη κολλήσουν.
Φαντάζομαι σε 1-2 εβδομάδες θα είναι καλά και θα τον γνωρίσουν και απο κοντά..

Τις άφησα όμως να παίξουν με το Τζάκ και το ευχαριστήθηκαν οι γουρούνες παρόλο που δεν πήγαμε βόλτα στα χωράφια..Είναι 4 στρέματα το κτήμα και έτρεχαν πάνω κάτω :p :p :p

Το μονο που με προβληματίζει λίγο είναι που του αγόρασα τροφή λίγο πιο φθηνή απο αυτή των κοριτσιών αλλα δυστυχώς για να μπορέσω να τον κρατήσω δεν γινετε αλλιώς :( τουλάχιστον για το επόμενο 6μηνο που έχω τρελά έξοδα μετά θα του παίρνω την ιδια με τα κορίτσια :p

Ενα πράγμα που θέλω να ρωτήσω και αν μπορεί καποιος να μου απαντήσει. Επειδή ο κακομοίρης δεν έχει τώρα πολύ τρίχωμα και κρυώνει να του φορέσω ένα μάλλινο μπλουζάκι μου μέχρι να ξαναφυτρώσει το τρίχωμα του ή θα τον πιάσει τρελή φαγούρα;

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Έλλη μπράβο!!Λίγοι θα το κάναν αυτό!;)
Από υγεία κατά τα άλλα είναι καλά?Φαίνεται πολύ ταλαιπωρημένος!!
Ελπίζω να περάσει γρήγορα και το πρόβλημα με την ψώρα.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Μπραβο!!!!!!!χιλια μπραβο!!!!!!:):):):):)
Ειναι και κουκλος!!!
Νομιζω αν του βαλεις μια κουβερτουλα μεσα θα ειναι μια χαρα..
Δεν εχει ακομα πολυ κρυο αλλωστε..;)
Το νερακι του μονο να ειναι παντα καθαρο δηλαδη να μην πανε ζουζουνια μεσα και χoρταρακια..
Δεν ξερεις μπορει καποτε να τον παρεις και στο σπιτι σου..
Mπορει καποτε να γινεται αχωριστοι..:):)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Εγώ πάλι λθα σε συμβούλευα να προωθήσεις την υιοθεσία του :)
Δεν ξέρω αν θα καταφέρεις να τον δώσεις, αλλά αν μπορέσεις, θα είσαι κι εσύ πολύ πιο ήσυχη και χαρούμενη για το σκύλο που θα είναι σε σπίτι με ανθρώπινη παρέα όλη μέρα :)

ainte

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2008
184
0
Αλεξανδρούπολη
Και επειδή το θεωρώ απίθανο να βρει οικογένεια που να θέλουν ημίαιμο για μέσα στο σπίτι (ειδικά στην πόλη μας, άλλωστε όσοι υπάρχουν που θα βάζανε το σκυλί μέσα στο σπίτι, έχουν απο 2,3 ο καθένας) καλά κάνει και το έχει στο κτήμα και θα περνάει σούπερ ο μπόμπιρας.
Αντε περαστικά σας και υπομονή με τα τρία γουρουνάκια:p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog