Αυτή η φωτογραφία έκανε πριν ένα μήνα περίπου το γύρο του facebook. Άλλο ένα κακόμοιρο πλάσμα που ζητούσε βοήθεια, μαζί με τις κοπέλες απ την Ημαθία που τον ανέλαβαν. Ο Αγάπιος.
Βρέθηκε λοιπόν στη Γερμανία, εκεί που κάποιοι υποστηρίζουν ότι τα αδέσποτα της Ελλάδας πάνε για να τα κάνουν πειραματόζωα ή γούνες. Ο Αγάποιος λοιπόν χειρουργήθηκε σύμφωνα με την ενημέρωση στις 7/5/10 στην σπονδυλική στήλη καθώς είχαν σπάσει τα κόκκαλα του, μάλλον από παλιό τροχαίο.
Θα χρειαστεί και 2ο χειρουργείο για τα νεύρα. Ακόμα δεν γνωρίζουν αν θα ξαναπερπατήσει ή αν θα χρειαστεί αναπηρικό καροτσάκι.Θα χρειαστεί να μείνει εβδομάδες στο νοσοκομείο με τους κακούς Γερμανούς ενώ στην Ελλάδα πολλοί εύκολα θα είχαν αποφασίσει την ευθανασία του, σαν μια γρήγορη, ανέξοδη και αποτελεσματική για την ταλαιπωρία τους λύση. Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα και Ελληνες που παλεύουν για παραπληγικά ζώα αλλά και Γερμανοί.
Περισσότερα Γερμανικά δεν ξέρω ώστε να σας πω τι γράφουν. Αυτό που ξέρω είναι ότι οι φωτογραφίες δεν είναι πειραματόζωου. Αλλά ενός σκύλου που έχει βρει ήδη αγάπη και φροντίδα και μόλις γίνει καλά είμαι σίγουρη ότι θα βρει και μια τέλεια οικογένεια. Αφιερωμένες σε όσους ωρύονται ότι δεν έχουν αποδείξεις λέει για το πού πάνε τα ζώα αφού φτάσουν στο εξωτερικό! Και όταν τους δείχνεις φωτογραφίες από τα ανάπηρα ζώα να ζουν σε οικογένειες, βρίσκουν κάτι άλλο να πουν ή λένε τάχα ότι δεν έλαβαν ποτέ κανένα μειλ με λινκ....
Αφού δεν είμαστε ικανοί στην Ελλάδα να έχουμε κτηνιάτρους που να μην προτείνουν την ευθανασία και που να στειρώνουν δωρεάν αδέσποτα όπως ήρθαν πάλι στη Ρόδο μέσα στο Μάιο από την DAPS και Δήμους που να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και να έχουν σοβαρά καταφύγια και προγράμματα και όχι να παίζουν με τα ζώα, μετανάστευση λοιπόν και για τα ζώα. Και εμείς μαζί σε λίγο.
Από:
http://einsame-vierbeiner.de/index....-ein-wunder-und-sind-starr-vor-entsetzen.html
Πηγή: strayshelp.gr