Οχι σκυλια στα ΚΤΕΛ?

Status
Κλειδωμένο θέμα

marytherion

Well-Known Member
16 Απριλίου 2010
297
269
KORYDALLOS
Τι γινεται βρε παιδια επιτελους θα μου πει κανεις?Ειχα διαβασει εδω στο φορουμ για το σκυλακι που το τοποθετησαν με το ζορι στις αποσκευες και το βρηκαν κατοπιν νεκρο το δυστυχο...Μετα λεει κατοπιν δικαστικης αποφασης,διορθωστε με αν κανω λαθος,δεν τα πολυκατεχω ,εχει δικαιωμα ο επιβατης να το φερει μαζι του στα καθισματα,σκαλακια με το crate του,κοκ...Εγω ταξιδευω το βραδυ της Παρασκευης,πηρα να κανω κρατηση πηγαινε-ελα,αλλα το πρωτο που ανεφερα ηταν η Λινα μου,τεσσερα κιλακια ολα ολα,ο τυπος μου λεει,οτι ναι επιτρεπονται λογικα τα σκυλια,αλλα εστω κι ενας επιβατης να αρνηθει,επικαλουμενος τα τρελλα του,αλλεργιες,ακαθαρσιες ,κι αλλα κουφα,πρεπει να παει το πεκι στις αποσκευες...ΑΔΥΝΑΤΟΝ του ειπα,δεν το συζητω,αυτο ειναι εγκληματικο,επισης οτι εχω βιβλιαρια,εμβολια,κλπ,μου λεει ναι ,καταλαβαινω κι εγω εχω ενα μπισον φριζε,και καλα,αλλα στα λεω να εισαι προετοιμασμενη αν τυχον και αν...παιδια κουφαθηκα,τελικα μου ειπε εγω κανω κρατηση,θα κατσεις γαλαρια,πιθανως να μην γεμισει καν το πουλμαν,καλου κακου,παρε τηλ Παρασκευη πρωι...δηλαδη ρε παιδια ελεος...αλλιως αν δεν δεν θελει καποιος Ελλαδιστανεζος να συνταξιδεψει με το λουκουμακι μου,εγω πρεπει ν'αλλαξω μερα ταξιδιου!!!!!Πειτε κατι γιατι ταχω χαμενα !

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Τα 'χουμε πει επανειλημμένως και μέχρι τελικής πτώσης.
Κάνε μια αναζήτηση.

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ