Ουρλιαχτό

hailander

Well-Known Member
2 Μαϊου 2008
425
15
Λοιπόν παιδιά τώρα τελευταία έχει προκύψει ένα πρόβλημα και δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω.Έχω έναν ποιμενικό 8,5 χρονών.Έως σήμερα όταν άκουγε καμπάνες να χτυπάνε παρατεταμένα και όταν άκουγε συρίνες (μπατσικά,πυροσβεστική κλπ)Έκανε ένα ουρλιαχτό σαν αυτό που κάνουν οι λύκοι στις ταινίες.Με το η συρίνα απομακρύνονταν σταμάταγε.Ως εδώ κανένα πρόβλημα.(αν και δεν μπορούσα να εξηγήσω το γιατί το κάνει ΜΟΝΟ με καμπάνες και συρίνες.)Το πρόβλημα είναι ότι εδώ και κάποιες μέρες το κάνει όλη μέρα,χωρίς να υπάρχει εμφανής λόγος.Ούτε ξέρω γιατί το κάνει ούτε ξέρω πως να το σταματήσω.Σας παρακαλώ βοηθείστε με.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Έχει αλλάξει κάτι στην ζωή σας από τον καιρο που άρχισε να το κάνει συστηματικά;
Μήπως πηρατε καμία νέα συσκευή στο σπίτι;

Καλό πάντως θα ήταν να τον πας κι από τον κτηνίατρο μήπως υπάρχει κάποια παθολογία κάτω από αυτή του την συμπεριφορά!

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Ανεβάζω το θέμα γιατί μου τυχαίνει κάτι παρόμοιο και δεν λέει να ανοίξω νέο θέμα.
Κάθε απόγευμα που χτυπάει η καμπάνα της εκκλησίας (είναι σχεδόν κάτω από το σπίτι μου) για τον εσπερινό(??) βγαίνει ο μούργος στο μπαλκόνι κι αρχίζει να ουρλιάζει σα λύκος!
Του λέω "ΜΗ" αλλά δεν πιάνει! χθες δεν του άνοιξα την πόρτα και ούρλιαζε με κλειστή πόρτα.

Πιο μετά χτυπάει η καμπάνα για την ώρα αλλά ο δικός μου δεν αντιδράει καθόλου. Τι μπορεί να φταίει και να ουρλιάζει με το άκουσμα της καμπάνας ;