Ουρεί μέσα στο σπίτι

roko7

Member
13 Ιανουαρίου 2012
8
0
ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΟΚΕΡ ΣΠΑΝΙΕΛ 2ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΩΝ.ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΝΥΧΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΓΑΖΩ, ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΞΥΜΕΡΩΜΑΤΑ ΕΞΩ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕΙ, ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΩ ΕΞΩ.ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΩΡΘΩΣΩ?,

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
φανταζομαι πως εννοεις το γνωστο σε ολους μας σημαδεμα του αρσενικου.
Ειναι δυσκολο να το κοψει αυτο μιας και ειναι σημαδι της κυριαρχιας του χωρου του.
Μονο με το κρειτ μπορει να βελτιωθει η κατασταση αλλα και παλι με αυτο δεν λυνεται το προβλημα αλλα κουκουλωνεται.

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
φανταζομαι πως εννοεις το γνωστο σε ολους μας σημαδεμα του αρσενικου.
Ειναι δυσκολο να το κοψει αυτο μιας και ειναι σημαδι της κυριαρχιας του χωρου του.
Μονο με το κρειτ μπορει να βελτιωθει η κατασταση αλλα και παλι με αυτο δεν λυνεται το προβλημα αλλα κουκουλωνεται.
θες να πεις οτι τα αρσενικα δν μπορουν να μενουν μεσα στο σπιτι επειδη σημαδευουν;

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Οχι βεβαια, αλλα μερικοι σκυλοι εχουν στο μυαλο τους το σημαδεμα του χωρου και με το που μπαινουν μεσα αρχιζουν και σημαδευουν τις γωνιες τα επιπλα κτλ.
Δεν ειναι ολοι οι αρσενικοι ετσι βεβαια αλλα αν σου τυχει πρεπει να κανεις αγωνα και ξενυχτι για να το κοψει.
Ο δικος μου σημαδεψε μια δυο φορες μεσα ,τον ειδα κατα τυχη και τις δυο ,τον μαλωσα και δεν εχει ξανασημαδεψει απο τοτε.
Του κουμπαρου μου ο αρσενικος οταν μπαινει στο σπιτι και δεν τον βλεπει κανεις αρχιζει τις πιρουετες.

εκπαιδευτης

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2012
260
0
θεσσαλονικη-πυλαια 6972 647148
είσαι το πρώτο άτομο που μιλάω,μιλάμε για ένα ενήλικο σκύλο που σημαίνει ότι γίνανε λάθη από την νήπια ηλικία,τώρα δεν γίνετε τίποτα.
σίγουρα τις περισσότερες φορες εμείς φταίμε,1,δεν το μαλώνουμε αλλα δείχνουμε ότι δεν μας αρέσει αυτό που κάνει. 2,έχουμε μια ώρα σταθερή που βγάζουμε πάντα τον σκύλο και όταν κάνει την ανάγκη του δείχνουμε ότι μας άρεσε αυτό.3,μεγάλη επίμονο-υπομονή και με τον χρόνο θα το έκοβε.
αν συνεχίσει το πρόβλημα,ίσος υπάρχει παθολογικό αίτιο......... αυτή είναι η σωστή αρχή με το που θα έρθει ένα κουτάβι στο spiti.se ενήλικα σκυλιά είναι αργά για δάκρυα... αυτή είναι η δικη μου πλευρά και συγγνώμη που τα λέω λίγο χύμα.......!!!

Last edited by a moderator:

roko7

Member
13 Ιανουαρίου 2012
8
0
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΜΕ ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΩ ΕΞΩ.ΤΟ ΚΡΕΙΤ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

εκπαιδευτης

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2012
260
0
θεσσαλονικη-πυλαια 6972 647148
δεν είναι καιρός να ασχοληθούμε με "κινατηλιτισμο" όπως mondioring-schutzhund στη θεσσαλονίκη ρε παιδιά....να κάνουμε μια ωραία ομάδα σαν αρχή...τι λέτε??
έχω την γνώση-όρεξη-χορό.........τι λέτε??????

Last edited by a moderator:

roko7

Member
13 Ιανουαρίου 2012
8
0
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ.ΠΑΝΤΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΕΞΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ.ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΓΑΖΩ.ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.ΜΟΝΟ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ.ΚΑΙ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΕΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΩ.

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Εκπαιδευτη το μαλωμα του σκυλου μου ειναι το εξης:''ΕΙΙΙΙΙ!!!!''με μπασα χροια.οταν το ακουει καταλαβαινει πως κανει κατι λαθος.
Δεν το εθεσα σωστα με την λεξη μαλωμα.Θα ελεγα διορθωμα.

roko7

Member
13 Ιανουαρίου 2012
8
0
δεν λεω οτι δεν φταιμε εμεις.μια λυση ζηταω.γιατι ειναι περιεργη η συμπεριφορα του.δεν το κανει συνεχεια για να μπορω να καταλαβω γιατι το κανει.αν ειναι κατι στην ψυχολογια του,αν ειναι οργανικο η το κανει επιτιδες.

roko7

Member
13 Ιανουαρίου 2012
8
0
μηπως μπορει να καταλαβει κανεις γιατι ομως?μπορει να με ξυπνησει της 5 το πρωι να το βγαλω να κατουρησει,και της 8 που θα σηκωθω να εχει κατουρησει.κατουραει συγκεκριμενα 2-3 σημεια.