Ουρά στο κρεβάτι;;

isha

Active Member
9 Μαϊου 2018
30
20
42
παιδιά καλησπέρα. Πάω να τρελαθω από την αγωνία μου με το τι έγινε. Ήμουν στο κρεβάτι ξαπλωμένη και πάω να σηκωθώ κ νιώθω υγρό το πάπλωμα. Κ κοιταω κ βλέπω έναν τεράστιο λεκέ ο οποίος έχει περάσει κ στο κάτω πάπλωμα. Έχω σπάσει το κεφάλι μου μήπως κρατούσα τίποτα και χύθηκε αλλά δν μπορώ με τίποτα να θυμηθώ κάτι τέτοιο. Έχω ένα μαλτεζακι το οποίο είναι ενάμιση έτους και εδώ και περίπου 8 μήνες όχι μέσα στο σπίτι δεν κατουράει ποσο μάλλον στο κρεβάτι μας που κοιμάται και αυτή!!! Είναι δυνατόν να έκανε κάτι τέτοιο; Έχω πάθει σοκ με την συμπεριφορά της. Το μύρισα αλλά δν μου μυρίζει ουρά νομίζω. Το στέγνωσα με σεσουάρ για να δω αν αφήσει λεκέ γιατί νομίζω τα ουρά αφήνουν λεκέ έτσι δν είναι; Αυτό στέγνωσε κ εξαφανίστηκε. Κ
Λέω μήπως ήταν νερό κ δν το θυμάμαι; Δώστε μου τα φώτα σας γιατί έχασα πάσα ιδέα για το μικρό μου. Αν μου κάνει τέτοια κ το μάθει ο σύζυγος θα το διώξει από το κρεβάτι μας κ δν το θέλω αυτό. Δώστε μου τα φώτα σας λοιπόν. Τα ουρά αφήνουν η δν αφήνουν λεκέ σε ασπρο στρώμα; Αν στεγνώσει εξαφανίζεται εντελώς;

elinapol2

Well-Known Member
13 Δεκεμβρίου 2018
326
405
36
@canis δικό σου, μια και είσαι φορτσάτος τις τελευταίες μέρες :D
Δεν μπορω να μη συμφωνησω:LOL:(y)

Μονο που αυτη η ουρά να πουμε πως κατεληξε σε ούρα!

isha

Active Member
9 Μαϊου 2018
30
20
42
πως μπορώ να το διορθώσω για να μην κοροϊδεύετε;
Επίσης μια σοβαρή απάντηση μπορώ να πάρω η είναι πολύ δύσκολο;

canis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
1.415
6.551
Το 'χω... :D

@isha

Δε νομίζω ότι είναι και ένα θέμα για τόσο πανικό και αγωνία...

Μπορεί να είναι ούρα και να μην έχουν τόσο έντονο χρώμα ή οσμή ειδικά αν ο σκύλος ενυδατώνεται αρκετά. Βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο να είναι σάλια. Τα σκυλιά έχουν την τάση να γλείφονται επίμονα (ειδικά όταν είναι μόνα τους και βαριούνται) και πολλές φορές αφήνουν πίσω τους μεγάλες κηλίδες. Υπάρχει και η μικρή πιθανότητα να είναι εμετός με σάλια, αν και έχουν και αυτοί μια φαιοκίτρινη απόχρωση.

Συνηθισμένα πράγματα για σκύλο... Μη χάνεις την εκτίμηση σου στο σκυλάκο... :)

Για το ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει από το κρεββάτι, δεν μπορώ να βοηθήσω.

isha

Active Member
9 Μαϊου 2018
30
20
42
Το 'χω... :D

@isha

Δε νομίζω ότι είναι και ένα θέμα για τόσο πανικό και αγωνία...

Μπορεί να είναι ούρα και να μην έχουν τόσο έντονο χρώμα ή οσμή ειδικά αν ο σκύλος ενυδατώνεται αρκετά. Βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο να είναι σάλια. Τα σκυλιά έχουν την τάση να γλείφονται επίμονα (ειδικά όταν είναι μόνα τους και βαριούνται) και πολλές φορές αφήνουν πίσω τους μεγάλες κηλίδες. Υπάρχει και η μικρή πιθανότητα να είναι εμετός με σάλια, αν και έχουν και αυτοί μια φαιοκίτρινη απόχρωση.

Συνηθισμένα πράγματα για σκύλο... Μη χάνεις την εκτίμηση σου στο σκυλάκο... :)

Για το ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει από το κρεββάτι, δεν μπορώ να βοηθήσω.
Δν χάνω την εκτίμηση μου απλά μου έκανε εντύπωση. Είναι τόσο καλό δν τολμάει να κάνει πιπί της πουθενά στο σπίτι εδώ και 8 μήνες. Πως της ήρθε να τα κάνει πάνω στο κρεβάτι; Απλά μου φάνηκε κουλό. Με ποια λογική κατούρησε εκεί που κοιμάται κ μετά πήγε παρά δίπλα κ την πήρε ο ύπνος; Πραγματικά κόβω το κεφάλι μου μήπως ήταν κάτι άλλο. Σάλια δν ήταν γιατί ήταν αρκετά μεγάλη κύλιδα η οποία πέρασε και στο κάτω πάπλωμα. Ούτε εμετός παίζει να ήταν. Ποσά υγρά πια έβγαλε που πέρασαν σε δυο παπλώματα; Είναι 2,5 κιλά μωράκι.
Κ αν τελικά ήταν ουρα γιατί το έκανε; Έχει δείξει υπόδειγμα συμπεριφοράς ως τώρα.

canis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
1.415
6.551
Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα και δυστυχώς δεν μπορεί κανείς από εδώ να σε βοηθήσει στο να βρεις τι πραγματικά συνέβει, μα να σου πω και κάτι; ...Δεν έχει καμία σημασία.

Εσύ θα πρέπει να συνεχίσεις να πηγαίνεις καθημερινές βόλτες τον σκύλο, να περπατάει αρκετά έξω, να κουράζετε, να παίζετε μαζί και να κουράζει σώμα και μυαλό. Ακόμα και αν έκανε μια λάθος εκτίμηση, δεν πειράζει και δεν είναι κάτι που θα γίνει συνήθεια αν γίνονται τα παραπάνω (βόλτες, παιχνίδια, κούραση).

Καλή συνέχεια!

isha

Active Member
9 Μαϊου 2018
30
20
42
Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα και δυστυχώς δεν μπορεί κανείς από εδώ να σε βοηθήσει στο να βρεις τι πραγματικά συνέβει, μα να σου πω και κάτι; ...Δεν έχει καμία σημασία.

Εσύ θα πρέπει να συνεχίσεις να πηγαίνεις καθημερινές βόλτες τον σκύλο, να περπατάει αρκετά έξω, να κουράζετε, να παίζετε μαζί και να κουράζει σώμα και μυαλό. Ακόμα και αν έκανε μια λάθος εκτίμηση, δεν πειράζει και δεν είναι κάτι που θα γίνει συνήθεια αν γίνονται τα παραπάνω (βόλτες, παιχνίδια, κούραση).

Καλή συνέχεια!
Το περίεργο είναι πως ειδικά σήμερα ήταν πραγματικά όλη μέρα έξω κ έπαιξε με αλλά σκυλιά κ γύρισε πτώμα στο σπιτι. Πραγματικά δν βρίσκω καμία λογική εξήγηση για να μην το κάνει ξανά..

vikimp

Well-Known Member
31 Δεκεμβρίου 2018
56
55
49
Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες δεν είναι κάτι τρομερό κι ούτε σημαίνει πως θα γίνεται συνέχεια από δω και πέρα. Να είσαι πιο ψύχραιμη ο πανικός δεν βοηθάει πουθενά κι ούτε έγινε και κάτι τρομερό για να κάνεις έτσι!!

• Like
Reactions: elinapol2

isha

Active Member
9 Μαϊου 2018
30
20
42
Όχι δν είναι στειρωμένη. Ο πανικός με έπιασε γιατί άμα το κάνει μπροστά στον άντρα μου η καταλάβει κάτι τέτοιο πάει το μικρό μας από το κρεβάτι μας για πάντα. Θα το βγάλει έξω από το δωμάτιο και είναι κάτι που δν θέλω καθόλου. Γι αυτό φοβάμαι τόσο μην το κάνει ξανά. Τώρα έτυχε και ήμουν μόνο εγώ μπροστά και μάζεψα τα πάντα κ τα καθάρισα και δικαιολογηθηκα ότι τα έβαλα για πλύσιμο γιατί μου έπεσε κόκα κολα. Αύριο τι θα πω;☹☹☹

elinapol2

Well-Known Member
13 Δεκεμβρίου 2018
326
405
36
Όχι δν είναι στειρωμένη. Ο πανικός με έπιασε γιατί άμα το κάνει μπροστά στον άντρα μου η καταλάβει κάτι τέτοιο πάει το μικρό μας από το κρεβάτι μας για πάντα. Θα το βγάλει έξω από το δωμάτιο και είναι κάτι που δν θέλω καθόλου. Γι αυτό φοβάμαι τόσο μην το κάνει ξανά. Τώρα έτυχε και ήμουν μόνο εγώ μπροστά και μάζεψα τα πάντα κ τα καθάρισα και δικαιολογηθηκα ότι τα έβαλα για πλύσιμο γιατί μου έπεσε κόκα κολα. Αύριο τι θα πω;☹☹☹
Επομενως το προβλημα δεν ειναι η συμπεριφορα του σκυλου αλλα η αντιδραση του αντρα σου. Σε αυτο δεν μπορει κανεις να επεμβει.

Παντως εδω να σου πω, πως κ εμενα τα παιδια μου ζητανε να εχουν το μικρο στα κρεβατια τους, ομως δεν το επετρεψα ποτε. Το βραδυ μενει στο παρκο του, κλεισμενο. Εβαλα αυτον τον κανονα εξαρχης. Και εμενα θα μου αρεσε να τον εχω να κουρνιαζει εκει ομως δεν εχω εμπιστοσύνη, μπορει να σηκωθει, να καταπιει τιποτα, να κατουρισει καπου που δεν πρεπει κ το πιο σημαντικο για εμενα, οταν χρειαστει να μεινει μονος στο σπιτι δεν θα καθοταν μεσα στο παρκο του ησυχος αν δεν το ειχε μαθει. Θα ηθελε να αλωνίζει το σπιτι. Αυτο ομως δεν θα το επετρεπα σε ενα κουταβι, ειναι επικίνδυνο.

alexouli

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2012
406
2.166
32
Πάτρα
Μήπως, αφού ήταν πτώμα όπως λες, ήπιε πολύ νερό, κι όπως ανέβηκε στο κρεβάτι έκανε γουλιά το νερό; Ο δικός μας, αν πιει πολύ και αμέσως μετά τρέξει/χοροπηδήσει, πολλές φορές το βγάζει έτσι ακριβώς όπως το ήπιε, διάφανο, που φαντάζομαι αν στεγνώσει δεν αφήνει στάμπα.

*Το θέμα του συζύγου δεν θα το σχολιάσω

• Like
Reactions: Mylou and Maria-ira

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
Εγω ειμαι με τον συζυγο παντως... και που εχει αποδεχτει εξ αρχης το ...μωρακι στο κρεβατι σας, για μενα ειναι ακυρο.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Της έχει έρθει ως τώρα περίοδος? Πολλές φορές ένας ερχόμενος οίστρος έχει ψιλοατυχήματα τέτοιου είδους πιο πριν. Μπορείς και να γυρίσεις το στρώμα απο την άλλη πλευρά για να είσαι σίγουρη. Επίσης να τη βάζεις τελευταία φορά να κατουρήσει πριν ανέβει στο κρεβάτι.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog