παιδιά καλησπέρα. Πάω να τρελαθω από την αγωνία μου με το τι έγινε. Ήμουν στο κρεβάτι ξαπλωμένη και πάω να σηκωθώ κ νιώθω υγρό το πάπλωμα. Κ κοιταω κ βλέπω έναν τεράστιο λεκέ ο οποίος έχει περάσει κ στο κάτω πάπλωμα. Έχω σπάσει το κεφάλι μου μήπως κρατούσα τίποτα και χύθηκε αλλά δν μπορώ με τίποτα να θυμηθώ κάτι τέτοιο. Έχω ένα μαλτεζακι το οποίο είναι ενάμιση έτους και εδώ και περίπου 8 μήνες όχι μέσα στο σπίτι δεν κατουράει ποσο μάλλον στο κρεβάτι μας που κοιμάται και αυτή!!! Είναι δυνατόν να έκανε κάτι τέτοιο; Έχω πάθει σοκ με την συμπεριφορά της. Το μύρισα αλλά δν μου μυρίζει ουρά νομίζω. Το στέγνωσα με σεσουάρ για να δω αν αφήσει λεκέ γιατί νομίζω τα ουρά αφήνουν λεκέ έτσι δν είναι; Αυτό στέγνωσε κ εξαφανίστηκε. Κ
Λέω μήπως ήταν νερό κ δν το θυμάμαι; Δώστε μου τα φώτα σας γιατί έχασα πάσα ιδέα για το μικρό μου. Αν μου κάνει τέτοια κ το μάθει ο σύζυγος θα το διώξει από το κρεβάτι μας κ δν το θέλω αυτό. Δώστε μου τα φώτα σας λοιπόν. Τα ουρά αφήνουν η δν αφήνουν λεκέ σε ασπρο στρώμα; Αν στεγνώσει εξαφανίζεται εντελώς;
Λέω μήπως ήταν νερό κ δν το θυμάμαι; Δώστε μου τα φώτα σας γιατί έχασα πάσα ιδέα για το μικρό μου. Αν μου κάνει τέτοια κ το μάθει ο σύζυγος θα το διώξει από το κρεβάτι μας κ δν το θέλω αυτό. Δώστε μου τα φώτα σας λοιπόν. Τα ουρά αφήνουν η δν αφήνουν λεκέ σε ασπρο στρώμα; Αν στεγνώσει εξαφανίζεται εντελώς;