Ουρά προς τα δεξιά

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Τι σημαίνει η ουρά προς τα δεξιά;

Στο μεγαλύτερο μέρος της βόλτας η ουρά του Bruce είναι με το άκρο της προς τα δεξιά και είναι χαλαρή. Είναι δηλαδή σταθερή και ίσια μέχρι ένα σημείο και το άκρο χαλαρό και κουνιέται από τη μέση και προς τα δεξιά :confused:

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
Τι σημαίνει η ουρά προς τα δεξιά;

Στο μεγαλύτερο μέρος της βόλτας η ουρά του Bruce είναι με το άκρο της προς τα δεξιά και είναι χαλαρή. Είναι δηλαδή σταθερή και ίσια μέχρι ένα σημείο και το άκρο χαλαρό και κουνιέται από τη μέση και προς τα δεξιά :confused:
σε πολλους γ.π συμβαινει αυτο κ κυριως στα μορφολογικα(αν εχω καταλαβει τι λες).
δεν ειναι κατι το οποιο πρεπει να σε ανησυχει ειναι η μορφολογια της ουρας του ετσι,μεγαλονωντας θα βελτιωθει.
σε πολλους γ.π απο το μεσο της ουρας κ κατω γυριζει κ ολας κλεινοντας προς μια πλευρα.

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
OK.

οπότε μάλλον είναι χαρούμενος :)

Despina αυτό που λες δεν το ήξερα καθόλου. Πάντως ο δικός μου σίγουρα δεν είναι και... πρωταθλητής μορφολογίας :D:D:D

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
OK.

οπότε μάλλον είναι χαρούμενος :)

Despina αυτό που λες δεν το ήξερα καθόλου. Πάντως ο δικός μου σίγουρα δεν είναι και... πρωταθλητής μορφολογίας :D:D:D
μην το λες,ειναι πολυ μικρος ακομη για να φανει.ειδικα τα αρσενικα μεχρι 2 ετων αναπτυσονται...λιγο υπομονη!:)

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
μην το λες,ειναι πολυ μικρος ακομη για να φανει.ειδικα τα αρσενικα μεχρι 2 ετων αναπτυσονται...λιγο υπομονη!:)
Όχι βρε συ... με παρεξήγησες.

Δεν εννοώ ότι ο μικρός έχει κάποιο θέμα ή ότι δεν είναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ ΣΚΥΛΑΡΟΣ (εντελώς χαζομπαμπάς :D )

Απλά δεν μπορώ να πω ότι είναι και ο τέλειος γερμανικός ποιμενικός (αντικειμενικά γιατί υποκειμενικά είναι) ;)

Attachments

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
Όχι βρε συ... με παρεξήγησες.

Δεν εννοώ ότι ο μικρός έχει κάποιο θέμα ή ότι δεν είναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ ΣΚΥΛΑΡΟΣ (εντελώς χαζομπαμπάς :D )

Απλά δεν μπορώ να πω ότι είναι και ο τέλειος γερμανικός ποιμενικός (αντικειμενικά γιατί υποκειμενικά είναι) ;)
ναι πανω σ αυτο σου απαντησα,στην αντικειμενικοτητα!
αντικειμενικα ειναι παρα μα παρα πολυ νωρις για να "κρινουμε" αν ο σκυλος ειναι ο "τελειος"γ.π.
μπορεις να διακρινεις καποια ελλατωματα αλλα δεν ξερεις την εξελιξη του σκυλου απο τωρα.ειδικα στους γ.π που δεν εχουν καμια σχεση οταν ειναι κουταβια κ σαν ενηλικες,περνανε απο πολλα σταδια κ μεταλλασονται συνεχως.
περιπου στους 5-8 μηνες ψηλωνει αρκετα το πισω μερος κ μπροστα παραμενουν το ιδιο,εκει οι σκυλοι ειναι απαισιοι.
4-9μηνω εχουν τοσο μεγαλα αυτια που ντρεπεσαι να τους κυκλοφορισεις...κ αλλα πολλα...:)
υποκειμενικα βεβαια κ εμενα ειναι πρωταθλητης στο παγκοσμιο!:D

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Για να γίνω πιο συγκεκριμένος αναφερόμουν κυρίως στο γεγονός ότι ο μικρός είναι ελαφρώς γιγαντόσωμος για την ηλικία του.

Αν συνεχιστεί έτσι η ανάπτυξή του είναι πολύ πιθανόν να είναι εκτός προτύπου όσον αφορά το ύψος και το βάρος.

Φυσικά αφού δεν ξέρω τους προγονους, δε μπορούν να βγούν και ασφαλή συμπεράσματα για την ανάπτυξή του...

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
Για να γίνω πιο συγκεκριμένος αναφερόμουν κυρίως στο γεγονός ότι ο μικρός είναι ελαφρώς γιγαντόσωμος για την ηλικία του.

Αν συνεχιστεί έτσι η ανάπτυξή του είναι πολύ πιθανόν να είναι εκτός προτύπου όσον αφορά το ύψος και το βάρος.

Φυσικά αφού δεν ξέρω τους προγονους, δε μπορούν να βγούν και ασφαλή συμπεράσματα για την ανάπτυξή του...
τι βαρος υψος κ ηλικια εχει?

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
τι βαρος υψος κ ηλικια εχει?
6,5 μηνών. Το ύψος δεν το έχω μετρήσει γιατί πολύ απλά δεν ξέρω πού και πώς να το μετρήσω.

Το βάρος του είναι 27,5 κιλά με πολλή γυμναστική και ατελείωτες βόλτες καθημερινά. Ειδικά από τότε που αρχίσαμε τα παιχνίδια με το μπαλάκι ως προετοιμασία για εργασία, ο μικρός έχει "στεγνώσει" τελείως.

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
μου ακουγεται φυσιολογικος,διοτι στους 9μηνες εχουν παρει σχεδον ολο το υψος τους.οποτε εχεις αλλους δυομιση.επισης ο δικος μου οταν ηταν 9μηνων ηταν 40κιλα κ ετρωγε 700γρμ τροφη κ δεν τον ελεγες χοντρο,απλα ενα πολυ μεγαλοσωμο γεροδεμενο κουταβι.τοτε ομως ελεγες οτι αυτο το σκυλι θα γινει τεραστιων διαστασεων!το σωμα του εκτοτε αλλαξε τοσο πολυ,σε μια φαση εγινε κ τοσο αδυνατος τρομαζες που τον εβλεπες κ δεν ηταν θεμα ασκησης η φαγητου,ηταν φαση της αναπτυξης. κ τελικα το ιδανικο του βαρος ειναι 38κιλα κ 64 ποντους υψος(θεωρειται ιδανικος).αυτο που θελω να πω οτι τα κουταβια περνανε πολλες φασεις αναπτυξης...

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
το μετρημα γινεται στο ακρωμιο με κυνομετρο.το ακρωμιο ειναι το ψηλοτερο σημειο μεταξυ βασης λαιμου(αυχενα)κ ραχης.

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
ναι ειναι παρα πολυ ωραιος,με φοβερη εκφραση!
μ αρεσουν τρομερα τα χρωματα του (μαυρη μασκα κ πολυ κοκκινος).

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog