Ορθοπεδικός Αθήνα

SheWolf

New Member
5 Απριλίου 2025
1
0
34
Καλησπεριζω όλους τους σκυλογονεις,

Η σύντομη ερώτηση είναι έχετε να μου προτείνετε κάποιον έμπιστο και ικανό ορθοπεδικό κτηνίατρο στην Αθήνα η την Αττική γενικότερα?

Περιγράφω αναλυτικά την κατάσταση:

Έχω ένα σκυλάκι την Ρέα είναι 7 χρονών, ημιαιμο πιτμπουλ. Την υιοθέτησα πριν 3 χρόνια. Βρέθηκε περίπου πριν απο 6 χρόνια στην Κρήτη αδεσποτάκι. Πρόσφατα άρχισε να κουτσαίνει (μόνο στο τρέξιμο) στο δεξί πίσω ποδι περίπου πριν από 2-3 εβδομάδες. Την πήγα στον κτηνίατρο μας, της ψηλάφισε το ποδαράκι και μας έδωσε ενα συμπλήρωμα, μου είπε οτι ίσως να είναι αρθριτιδα στην αρχή. Προχθές έτσι όπως πήγε να πηδήξει στο κρεβάτι έβγαλε μια κραυγή πόνου, την επόμενη μέρα βγάλαμε τις ακτινογραφίες. Εντωμεταξύ όσο την ετοιμάζαμε να κάνει τις ακτινογραφίες πήδηξε πάνω στο τραπέζι μόνη της (είναι τρελιάρα) και πόνεσε αρκετά, νομίζω οτι αυτο την χειροτέρεψε αρκετά. Τώρα είναι σε μια φάση όπου μαζεύει το ποδαράκι της και στο περπάτημα και φαίνεται να πονάει. Ο κτηνίατρος της έκανε ενέσιμη αναλγητική χθες.

Σήμερα πήγα σε έναν ορθοπεδικό και βγάλαμε πιο καθαρές ακτινογραφίες σε όλο το σώμα και στα 2 πόδια και την εξέτασε και εκείνος. Απ' ότι μου είπε το δεξί πόδι δεν είναι το πρόβλημα μιας και αυτό το παλιό κάταγμα έχει γιατρευτεί αλλά έχει μια μικρή πληγή στην πατούσα κοντά σε κάποια νεύρα και αυτό την ενοχλεί.

Αλλά είδε πως το αριστερό πόδι έχει θέμα στις ακτινογραφίες. Μπορεί και να πω λίγο λάθος γιατί ήμουν σε σοκ αλλά μου είπε για οστεοαρθρίτιδα, για το ισχίο και ότι ΙΣΩΣ να είναι οστεοσαρκωμα.

Μου πρότεινε να κάνουμε χειρουργείο και βιοψία.

Όντως και εγώ που δεν είμαι γιατρός βλέπω ότι στο αριστερό πόδι υπάρχει κάτι σαν θολούρα εκεί που είναι η ένωση με την λεκάνη. Όπως καταλαβαίνετε βούλιαξε η καρδιά μου.

Η Ρέα κατά τα άλλα έχει φουλ διάθεση, όρεξη για φαγητό κλπ. Θέλω να πάρω μια δεύτερη και τρίτη γνώμη και από άλλους γιατρούς..

Ευχαριστώ για την οποία συμβουλή έχετε.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.538
10.851
Athens
Καλωσήρθες και καλή υπομονή.
" Μπορεί και να πω λίγο λάθος γιατί ήμουν σε σοκ αλλά μου είπε για οστεοαρθρίτιδα, για το ισχίο και ότι ΙΣΩΣ να είναι οστεοσαρκωμα. "
Καλοί ορθοπεδικοί θεωρούνται οι
Βλαχόπουλος (Νέα Σμύρνη)
Τσιπιανίτης (Χολαργός)
Καραμήτσος (Χολαργός)

Αλλά αν αποδειχτεί οστεοσάρκωμα μάλλον θέλεις και ογκολόγο: Ματραλής (Πικέρμι)

Σε ποιο ορθοπεδικό πήγες και το είδε;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.292
Μέλη
20.058
Νεότερο μέλος
SheWolf