Ορέξεις...

Ηλίας-Χρήστος

Well-Known Member
18 Νοεμβρίου 2011
54
0
Παιδιά καλησπέρα,
Σήμερα το πρώι που έβγαλα τον μικρό για παιχνίδι έφερε ο ξάδερφος μου τα λαγόσκυλα του και ο μικρός μου πήδηξε πάνω στην θηλυκιά(απο το πλάι) και άρχισε να κάνει την γνωστή ερωτική κίνηση!!!Καλά 3 μηνών κουτάβι και έχει ορέξεις??
Μπορώ να κάνω κάτι ώστε να μην το κάνει στα άλλα σκυλιά αυτό?

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Για κυριαρχικούς λόγους το έκανε.. δεν έχει ορέξεις.. :p
Μπορείς να τον μαλώνεις την ώρα που το κάνει.. κάποια στιγμή θα το καταλάβει οτι κάνει κάτι που δεν πρέπει και θα το κόψει!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Αν η σκύλα του ξαδέρφου σου είναι σωστά κοινωνικοποιημένη άσ'την να τον διορθώσει αυτή!

Αν δεν είναι τότε η δική σου επέμβαση είναι καθοριστική!
Αν δεν το κόψεις τώρα μπορεί να βρεθεί αργότερα να το κάνει σε κάποιον αρσενικό και να τον διορθώσει έντονα ή μπορεί να καταλήξει σε καυγά!

Δεν έχει καμία σχέση με την "όρεξη" για σεξ...είναι καθαρά σημάδια κυριαρχικότητας πάνω σε άλλα σκυλιά!
Μην ξαφνιαστείς αν την κάνει και σε αρσενικό αυτήν την κίνηση!

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Να κάνω hijack το θέμα του φίλου και να ρωτήσω κ εγώ κάτι σχετικό ..
Άν το θηλυκό δεν είναι σε οίστρο και το αρσενικό την καβαλήσει,έχουμε επαφή χωρίς σύλληψη η το κάνει στον αέρα απλά κ δεν έχουμε καν επαφή?
Μπορούν δηλαδή να έχουν επαφή κ πέραν των ημερών του οίστρου η μένει απλά στην αναπαραγωγική κίνηση,χωρίς όμως να έχουμε κανονική διείσδυση?

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
να κανω κι εγω μια ερώτηση??...
Πήγα με τον Πρίγκιπα στο σπίτι μιας φίλης μου για επίσκεψη.... ετσι που καθόμασταν κι επαιζε η φιλη μου με τον Πρίγκηπα, ο μικρός ξεκίνησε να της κλαιει χωρις λογο.. εγω υπέθεσα οτι ηθελε χαδια κι ειπα στην φιλη μου να τον χαιδεψει για λιγο...
εκει που ηταν καθισμένος αυτος κι η φιλη μου τον χάιδευε της καβάλησε το χερι κι άρχισε να κανει την γνωστη κίνηση...
εγω αμέσως τον μάλωσα βεβαια...
Το έκανε για κυριαρχικούς λόγους??....

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Ο ξάδερφος τα έχει εμβολιασμένα; Ο μικρός βγήκε εκτός του σπιτιού σας;

(Αν και το σπίτι κανένας δεν επιβεβαιώνει ότι είναι το πλέον ιδανικό περιβάλλον για ανεμβολίαστο ζώο, εντούτοις το θεωρούμε ως σταθερά βάσει των συνθηκών που διέπουν τη ζωή μας απ' τα 1995 και μετά και είναι ένα σημείο αναφοράς που θεωρούμε απηλλαγμένο από παθογόνους παράγοντες)

Ηλίας-Χρήστος

Well-Known Member
18 Νοεμβρίου 2011
54
0
Ναι ο ξάδερφος μου τα έχει και εμβολιασμένα,τα πάντα..ναι τον βγάζω στην αυλή σχεδόν κάθε μέρα και για βόλτα για να κάνει την ανάγκη του!

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Αν η σκύλα του ξαδέρφου σου είναι σωστά κοινωνικοποιημένη άσ'την να τον διορθώσει αυτή!

Αν δεν είναι τότε η δική σου επέμβαση είναι καθοριστική!
Αν δεν το κόψεις τώρα μπορεί να βρεθεί αργότερα να το κάνει σε κάποιον αρσενικό και να τον διορθώσει έντονα ή μπορεί να καταλήξει σε καυγά!

Δεν έχει καμία σχέση με την "όρεξη" για σεξ...είναι καθαρά σημάδια κυριαρχικότητας πάνω σε άλλα σκυλιά!
Μην ξαφνιαστείς αν την κάνει και σε αρσενικό αυτήν την κίνηση!
Συμφωνω οποτε μην γραφω τα ιδια..

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Άν το θηλυκό δεν είναι σε οίστρο και το αρσενικό την καβαλήσει,έχουμε επαφή χωρίς σύλληψη η το κάνει στον αέρα απλά κ δεν έχουμε καν επαφή?
Μπορούν δηλαδή να έχουν επαφή κ πέραν των ημερών του οίστρου η μένει απλά στην αναπαραγωγική κίνηση,χωρίς όμως να έχουμε κανονική διείσδυση?
Μεχρι τωρα δεν εχει προσπαθησει κανενα ενηλικο αρσενικο να καβαλησει την δικη μας οταν δεν εχει οιστρο.
Απλα την μυριζει κ μετα ειτε παιζουν μαζι ειτε την γραφει.

Τα ανηλικα αρσενικα προσπαθουν να το κανουν για λογους κυριαρχιας αλλα οκ τα βαζει στη θεση τους μονη της.
Απλα ειναι σπαστικο τρεις την ωρα να τα διωχνει κ να της χαλανε το παιχνιδι ενω τ'αφεντικα τους νομιζουν πως απο τοσο μικρος εγινε κοκορας ο σκυλος τους!

Οποτε δε νομιζω να θελησει καποιο να την καβαλησει..
Τωρα αν συμβαινει οντως τι να πω.. Δεν ξερω..

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Άν το θηλυκό δεν είναι σε οίστρο και το αρσενικό την καβαλήσει,έχουμε επαφή χωρίς σύλληψη η το κάνει στον αέρα απλά κ δεν έχουμε καν επαφή? Μπορούν δηλαδή να έχουν επαφή κ πέραν των ημερών του οίστρου η μένει απλά στην αναπαραγωγική κίνηση,χωρίς όμως να έχουμε κανονική διείσδυση?
Μονο σε οιστρο γινεται το φικι φικι. :p Αλλιως ειναι κυριαρχικες οι τασεις του αρσενικου προς το θηλυκο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ