Οι υπερφυσικές δυνάμεις ενός κουταβιού!!!

apoth13

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
199
1
Athens
Επιτελούς χθες μετά από αρκετές μέρες αγωνιάς και αναμονής ,κατέφθασε στο σπίτι μας και το δεύτερο σκυλάκι μας.Ενα πανέμορφο αρσενικό ροτβαιλερακι το οποίο όμως, μου γέννησε ένα μεγάλο ερώτημα.

Πως ένα τόσο δα μικρούλη πλασματακι (δυο μηνών) έχει τόσες μεγάλες αντοχές και δεν έχει κλείσει μάτι για σχεδόν μια μερα.Μηπως οι επιστήμονες πρέπει να αναλύσουν και να εκμεταλλευτούν κάποιες ορμόνες,οι οποιες κανουν τα μικρα μας σκυλακια σε supermanakia…όχι τιποτις άλλο ,αλλα μήπως παίρνουμε και εμεις!!!

Αστειεύομαι!!!

Αγαπητοί συντροφοκολλημενοσκυλαδες με μεγάλη μου χαρα,τι μεγαλη δηλαδη απερίγραπτη θα ελεγα…..ο Sossa σας στέλνει πολλά πολλα γλυκά φιλιά :):):)

(Foto’s very very soon)

Φιλικα

Alex

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Καλως ήρθατε!
Περιμένουμε φωτογραφίες και περισσότερες λεπτομέριες για το μικρό ροττι :)

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
ΚΑλωσήρθες Αλεξ με τα σκυλούνια σου!!!! Η αλήθεια είναι μια: Τα σκυλούνια ειναι απερίγραπτα...τωρα για το δικό σου μικρο υπερφυσικό κουτάβι εσυ θα μας πεις!!!Αναμένουμε φωτος και στελνουμε στον μικρο πολλα γαβ γαβ (απο τον Δια! )!!!!!!

apoth13

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
199
1
Athens
καλησπερα αδελφια και ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!

Ο μικρος τελικος κοιμηθηκε το μεσημερι.....οι γειτονες με ανακουφιση μου εσφιξαν το χερι και με ευχαριστησαν για το χαρμοσινο γεγονος

Οι υπερφυσικες δυναμεις του μαλλον αρχιζουν να υποχωρουν......η λες να ειμαστε στο ιδιο εργο θεατες και σημερα το βραδυ?

p.s μπερτα-μασκα σε λιγακι ετοιμες για τις απαραιτητες foto's lol

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
καλησπερα αδελφια και ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!

Ο μικρος τελικος κοιμηθηκε το μεσημερι.....οι γειτονες με ανακουφιση μου εσφιξαν το χερι και με ευχαριστησαν για το χαρμοσινο γεγονος

Οι υπερφυσικες δυναμεις του μαλλον αρχιζουν να υποχωρουν......η λες να ειμαστε στο ιδιο εργο θεατες και σημερα το βραδυ?

p.s μπερτα-μασκα σε λιγακι ετοιμες για τις απαραιτητες foto's lol
Μην βιάζεσαι να χαρείς ούτε εσύ ούτε η γείτονες σου. Έχουν μεγαλύτερες αντοχές από του Σούπερμαν τα κουτάβια.

Καλώς το δέχτηκες και ....υπομονήηηηηηη:D:D:D

apoth13

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
199
1
Athens
Τελικα ηταν ευκολο να βαλω φοτο'ς lol

Ρε παιδια συγνωμη κιολας,αλλα δεν ειναι το ομορφοτερο ροττυ που εχετε δει στις ζωη σας,οχι οχι δεν ειμαι καψουρης με το σκυλακι μου ,απλα αντικειμενικος ειμαι και αμεροληπτος :p loool

Και για να μην ξεφυγω απο το θεμα......τελικα ειναι υπερφυσικος !!!!......καμια ηρεμιστικη εχετε να μου προτεινετε?....η κατι που να αποφευγει το δαγκωμα 1.Τσιμεντων 2.Σιδερων 3.Ξυλων και γενικα οτι υπαρχει?

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Η αλήθεια είναι ότι είναι...κουκλάκι...
Να το χαίρεσαι και να σε χαίρεται κι αυτό...

Όσο για την...ηρεμιστική????
Μπααα......δεν υπάρχει......:D:D
Και χωρίς να θέλω να σε ....τρομάξω.....ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ....:D:D
(με τον καιρό θα ηρεμήσει.....χιχιχι)

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Πολυ ωραιο το κουταβακι. Μου αρεσουν πολυ τα αυτακια του, οπως ειναι τωρα...

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Σε ένα τέτοιο φατσόνι δικαιολογούνται όλες οι σκανταλιές.
Να το χαίρεσαι και να σε χαίρεται για πολλά πολλά χρόνια.

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Ειναι γλυκο οσο ειναι ειναι κουταβι.Το συγκεκριμενο ειναι σαν να χαμογελαει,μεσα στην χαρα.Να εχεις υπομονη μαζι του.Στην φωτογραφια 7 φαινεται σαν να το παιζει σοβαρος και ποζαρει.Θα τον εκπαιδευσεις με καποιον εκπαιδευτη?Να τον χαιρεσαι...