Οι σιχαμερές συνήθειες του Μουφ

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ήρθα σπίτι απόψε και είπα να βγάλω το Μουφ για μια μεγάλη βόλτα. Όπου συνέβη το εξής σιχαμερότατο:

Περπατούσαμε σ' ένα μεγάλο εξοχικό δρόμο, σκοτεινό και με μερικά αυτοκίνητα να περνάνε πού και πού. Ξαφνικά το απαίσιο Μουφ κυαλάρει από μακρυά το πτώμα ζώου που είχε γίνει κυριολεκτικά χαλκομανία από τα αυτοκίνητα. Τώρα σκίουρος ήταν, ρακούν (μάλλον όχι) ή πουλί, θα σας γελάσω. Πάντως ήτανε πτώμα και μόλις του μύρισε του Μουφ με έσουρε εκεί. Δυστυχώς δε μου επιτρέπει ο γιατρός μου να χρησιμοποιώ το κανονικό λουρί του Μουφ και ούτε πρόκειται να μου το επιτρέψει τουλάχιστον για τους επόμενους έξι μήνες διότι πρόσφατα έπαθα ρήξη μηνίσκου που επουλώνεται και θέλουνε να χρησιμοποιώ τον ιμάντα ώστε το Μουφ να έχει κάποια ελευθερία κινήσεων όταν πιάνεται το γόνατό μου. Μέχρι τώρα το σύστημα λειτουργεί, ναι μεν χαοτικά, αλλά λειτουργεί.

Πάει λοιπόν το χαμένο και χώνει αμέσως τη μούρη του στο πτώμα-χαλκομανία να το γλεντήσει μουφιάζοντας, αφού φυσικά το Μουφ δεν τρώει μπαγιάτικα πτώματα και αγαπά ιδιαιτέρως τα μαγειρεμένα φαγιά, ιδιαίτερα άμα είναι ελληνικά. Πάω κι εγώ να το τραβήξω να φύγουμε και εκεί έγινε το κακό. Βλέπετε, το Μουφ αδυνάτισε από τη δίαιτα και τη γυμναστική, οπότε το κολλάρο του έρχεται κάπως μεγάλο. Όπως λοιπόν πήγα να τον τραβήξω κι εκείνος αντιστεκόταν διότι είχε ήδη πάρει το ύφος του τρελλού μουφιάζοντας, φεύγει το κολλάρο από το κεφάλι του και μου μένει μαζί με το λουρί στο χέρι!!

Έπαθα σοκ και πέρασε όλη μου η ζωή μπροστά μου σα ταινία φανταζόμενη το Μουφ να παίρνει πιλάλα και να τρέχει μέσα στο σκοτεινό δρόμο, να το πατάει αυτοκίνητο, ή έστω να εξαφανίζεται μέσα στα καλαμπόκια κι εγώ να προσπαθώ να το βουτήξω τρέχοντας με ενάμισυ γόνατο μέχρι που είτε θα έσπαγα καναν αστράγαλο ΚΑΙ γόνατο, ΣΥΝ θα με πάταγε και μένα αυτοκίνητο και μετά θα γινόμουν εγώ η χαλκομανία προς τέρψιν της ρινικής κοιλότητος του Μουφ.:flip:

Μπα! Τίποτα απ' αυτά δεν έγινε. Φυσικά το Μουφ την καταβρήκε που πλέον δεν το έλεγχα, οπότε, ρε σεις, ξαπλώνεται στο δρόμο, γυρνάει ανάσκελα και αρχίζει να κυλιέται και να γουργουράει από την ευχαρίστηση και την απόλυτη ηδονή πάνω στο .... αηδιαστικότατο πτώμα-χαλκομανία!](*,) Ξέρετε, εννοώ εκείνο το ρολλάρισμα που κάνουν οι σκύλοι όταν θέλουν να τους χαϊδέψεις την κοιλιά!! Τον βουτάω και προσπαθώ να του βάλω πάλι το κολλάρο και είδα κι έπαθα μέχρι να τα καταφέρω αφού το φρικτό-Μουφ είχε εκστασιαστεί και κυλιότανε και τριβότανε όλο και πιο πολύ!!*sick* Εν τω μεταξύ να βρωμοκοπάει η σήψη και να έχει ανακατευτεί το στομάχι μου και να έχει γυρίσει τ' απάνω κάτω!!:bull:

Το μόνο θετικό είναι ότι κατάφερα να βάλω το κολλάρο πίσω στο Μουφ και να το βουτήξω να φύγουμε. Περιττό να σας πω ότι τέτοιο θέαμα δεν έχω αντικρύσει στη ζωή μου και ανάθεμά με αν καταλαβαίνω τι το 'πιασε το μικρό τέρας να κάνει τέτοιο πράμα.:rolleyes: Το άρωμα του πτώματος προσπαθούσε να αποκτήσει?!:confused:

Last edited:

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Ααααα η αγαπημενη μας συνηθεια...
Εμενα μουγκριζει κ απο ηδονη κυλωντας τη περιοχη του λαιμου της στο πτωμα...
Δευτερο καλυτερο μας τα ανθρωποκακα!
Των γατιων τα τρωμε κ των σκυλιων τα μυριζουμε απλα...
Θεε μου με τι σιχαμερο τερας ζω!!

(ειναι απολαυση τα κειμενα σου sara!)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Στην φύση έξω είναι τακτική για να καλύπτεται η μυρωδιά των ζώων, γι'αυτό και τρίβονται πάνω σε πτώματα για να πάρουν την μυρωδιά τους...

Φυσιολογικό μου φαίνεται...

deas

Well-Known Member
1 Δεκεμβρίου 2010
354
1
Καπου εδω γυρω..
Συνηθεια των κυνηγων, να καμουφλαρουν τη μυρωδια τους με καποια ισχυροτερη οπως προειπαν κ αλλοι..

Το εχει κανει και ο δικος μου και σε πτωμα αλλα και σε συγκεντρωμενα ζουμια που σταζανε απο σκουπιδιαρικο στο σημειο που σταματησε για να φορτωσει.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Σ' ευχαριστώ Θεέ μου, που δεν έχουμε πέσει σε πτώμα ακόμα....
Ούτε να το σκεφτώ.... :eek:
Εμάς δεν έχει κυλιστεί ακόμα η Μόκα (ή δεν την πήραμε χαμπάρι!:confused:), αλλά ένα ψόφιο ποντικάκι το έχει φέρει για δώρο πάνω στα πόδια της μαμάς της...:rolleyes:

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
Καλα αν προκειτε για πτωμα ή ανθρωπινα κακα τα μυριζουν απο χιλιομετρο και οχι μονο τριβονται αλλα μπορει να κεραστουν κιολας ...η μποχα απεριγραπτη ,μπανιο και πλυσιμο δοντιων απαραιτητο .

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Η Baroque παιρνει και φορα και πεφτει με την πλατη πανω σε τετοιου ειδους "αιθεραια ελαια"
Αυτη το καταευχαριστιεται και εχω καραφρικαρω!

Lord & Maya

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
470
0
Ρε αμα δεν τα προλάβεις τα τρώνε. Τους αρέσει η σαπίλα. Είχα μια φορά μια θηλυκή ύπαρξη που τρελαινόταν για αρουραίους σε αποσύνθεση. Σε συνδιασμό στις απίστευτες της ικανότητες να δραπετεύει, κοιμόνουν δίπλα σε μια μπόχα 1-2 φορές την βδομάδα. Υπόψην άν εμπαινα φυλακή αντί για λίμα θα ήθελα να είχα αυτή τη σκύλα....

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
τα κοκόνια ενώ είναι περιπτώσεις σκύλου που αποφεύγουν να λερωθούν με νερά στον δρόμο-λάσπες ,δεν κυλιούνται στα χώματα ή στα χορτάρια συχνά και γενικά τα περνάς εύκολα για κοκέτικα σκυλιά.........
στο οσφρητικό καμουφλάζ είναι εξπέρ
κλασσικές κι αγαπημένες και σίγουρα αξέχαστες μάρκες που έχουμε φορέσει έχουν υπάρξει οι eau de DeadLizard on the beach (η έκδοση που είναι τούμπανο απο παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο)
eau de cologne de Skata na nai ki oti na nai(όχι βέβαια σκυλίσια ,κυρίως μυρηκαστικών τα οποία συχνά προτιμάμε και για breath freshener)
parfume de Psof Kounav

η ηδονή είναι απερίγραπτη και το μάλωμα δείχνει άχρηστο καθότι μιλάμε για γονιδιακό αυτοματισμό (κατα το κοινωνικός αυτοματισμός που είναι και tres sic τον τελευταίο καιρό)

απλά διαλέγω μέρος και μέρα που δεν με απασχολεί αν αν τύχει και μπορώ να τα λύσω όλα μαζί-βέβαια αν βρεθεί κάτι πρόχειρο θα το καταλάβω αμέσως γιατί θα τρέξουν όλα εκεί και με ευγένεια και τάκτ που σπάνια θα συναντήσεις περιμένουν την σειρά τους .........

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Επειδή μου έχει συμβεί αντίστοιχο με τον σκύλο της αδερφής μου, οποίος αν και πεντακάθαρος μια φορά που βρήκε ψόφια γάτα πήγε και κυλίστηκε επάνω της, ο κτηνίατρος μας είπε πως το έκανε για τα αντισώματα! Να πάρει δηλαδή αντισώματα απ' το νεκρό ζώο!

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Και εγώ που νόμιζα ότι μόνο ο δικός μου είναι μπίχλας και βρωμίλος και δεν αφήνει πτώμα για πτώμα που να μην τριφτεί επάνω του!!!! Κοντέψαμε να καταστρέψουμε την σχέση μας την πρώτη φορά που τον τσάκωσα να ερωτοτροπεί με ένα πτώμα τράγου. Μια βδομάδα έκανε να φύγει η τραγίλα από πάνω του.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
ο οποίος αν και πεντακάθαρος μια φορά που βρήκε ψόφια γάτα πήγε και κυλίστηκε επάνω της, ο κτηνίατρος μας είπε πως το έκανε για τα αντισώματα! Να πάρει δηλαδή αντισώματα απ' το νεκρό ζώο!
Τζιμανι ο κτηνιατρος!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97