Οι περιπέτειες του Αργου(λιδα)

Emmyg

New Member
29 Απριλίου 2025
2
6
36
Ο 4ος κατά σειρά σκύλος που περνάει απ τα χέρια μας (έχουμε σκυλιά απ όταν ήμουν 5 κ έχω φτάσει τα 30+). Έχουμε γενέθλια την ίδια μέρα . Γεννήθηκε λοιπόν στις 19/12 (είναι τώρα 4μηνων) στο εργοτάξιο του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι Κρήτης από την Λιζα (όπως την λένε οι εργαζόμενοι) που βρέθηκε εκεί έγκυος κ μόνη. Λίγο ο αδερφός μου που δουλεύει εκεί λίγο η αδέσποτη γάτα που φροντίζουμε στην αυλή που είχε πάθει κατάθλιψη μετά τον θάνατο του προηγούμενο σκύλου τον έφεραν σπίτι μας. Δυστυχώς δεν τηρήθηκε σωστά όλη διαδικασία κ δεν βρέθηκε φιλοξενία για την μάνα οπότε κ ο Αργος κ τα αδέρφια του υιοθετήθηκαν στις 25 μέρες για να μην τα πατήσει κάποιο βαρύ όχημα στον επικίνδυνο χώρο που ήταν. Δεν έχει μάθει βασικά πράγματα συμπεριφοράς που μαθαίνει απ τη μάνα αλλά όσο αστείο κ αν ακούγετε του διορθώνει τη συμπεριφορά η γάτα!! Είναι λίγο περίεργος (κυνηγόσκυλακι) κ ήδη έχουμε πάει 2 φορές στον κτηνίατρο γιατί έχει φάει μέλισσα αλλά δεν τον πτοεί τίποτα!!

Attachments

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.885
20.265
Καλώς τους!

Να σου ζήσει πολλά και απροβλημάτιστα χρόνια!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.875
7.442
Να τον χαίρεστε! Φτου φτου όντως κούκλος! Κ φαίνεται να έχει καταλήξει σε καλά χέρια κ πατουσια (της γάτας :ROFLMAO:)

(Μας έχεις βάλει κ μία φώτο που είναι τούμπανο απ' τη μέλισσα ή είναι οφθαλμαπάτη; )

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.570
10.931
Athens
Ωραία αυτιά με ολίγον σκύλο! :love:
Με την γάτα μην το γελάτε καθόλου, η δική μου είχε εκπαιδεύσει καμιά δεκαριά σκύλους.

• Like
Reactions: Mava and Estranged

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.302
Μέλη
20.063
Νεότερο μέλος
Emmyg