Οι εκτροφεις ζωων

Θα αναπαράγατε σκύλο με πρόβλημα ακοής;

• Ναι

Votes: 0 0,0%
  • Οχι

Votes: 17 100,0%

• Total voters
    17

gkamar

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2012
165
1
Θα ήθελα να ανοίξω ένα θέμα σχετικά με του εκτροφείς σκύλων, έχω δει σε διαφορά εκπαιδευτικα προγράμματα εκτροφεις που μιλούν για ζώα με ειδικές στην Ελλάδα δεν ακούς τετοια. Για ποιο λογω άραγε? Και έχω γνωστους που έχουν τετοία προβληματα με τα σκυλία τους.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Τι θέλει να πει ο ποιητής? Ξαναδιάβασε αυτό που έγραψες και πες μου αν καταλαβαίνεις κι εσύ ο ίδιος/η ίδια τι εννοείς...

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Θα ήθελα να ανοίξω ένα θέμα σχετικά με τους εκτροφείς σκύλων. Έχω δει σε διαφορά εκπαιδευτικα προγράμματα εκτροφεις που μιλούν για ζώα με ειδικές ανάγκες. Στην Ελλάδα δεν ακούς για τέτοιες περιπτώσεις. Για ποιο λόγο άραγε? Εγώ έχω γνωστους που έχουν τέτοιου είδους προβλήματα με τα σκυλιά τους.

(Ελεύθερη μετάφραση)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Και τότε το ερώτημα της δημοσκόπησης που κολλάει? Είναι γενικό προς όλους ή απευθύνεται μόνο στους εκτροφείς? Οι οποίοι, έτσι κι αλλιώς, δεν κάνουν τέτοια ζευγαρώματα. Γενικότερα, δε βρίσκω κάποιο νόημα..

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Δεν νομιζω οτι κανενας σωφρων εκτροφεας θα εκανε σκοπιμη εκτροφη ζωων με καποιο προβλημα, τυφλα, κουφα κτλ. Τωρα αν προκυψει τετοιο κουταβι σε μια γεννα τι θες να γινει δηλαδη, να το πεταξει στον Καιαδα; Ασφαλως το κουταβι αυτο δεν θα κριθει αξιο αναπαραγωγης αλλα αξιο να ζησει ειναι και με το παραπανω. Οτι εξετασεις και να εχουν προηγηθει απλως ελεχιστοποιεις τις πιθανοτητες. Σε καμια περιπτωση ομως δεν το αποκλειεις.

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Off topic. Μπορει να εχω γινει μια στριφνη καρακαξα, μπορει να φταιει που δεν εχω παει ακομα διακοπες αλλα αρνουμαι να δεχτω οτι καποιος που γραφει σε ελληνικο φορουμ μπορει να κανει τοσα ορθογραφικα και συντακτικα λαθη μαζεμενα. Μετα ψαχνουμε παιδεια, κυνοφιλια, φιλοζωια κλπ. Αν δεν ξεκινησουμε απο τα βασικα......:smurf:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Λοιπόν μας κλείνω ενα πουλμαν και πάμε όοοοοοοοοοοοολοι διακοπές. Και όταν λεω όλοι, εννοώ όοοοοοολοι.
Γιατι και εγώ όχι μόνο χρειάστηκα υποτιτλους να καταλάβω τι λέει, αλλά δεν αντιλαμβάνομαι και γιατι υπάρχει το θέμα.

gkamar

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2012
165
1
Off topic. Μπορει να εχω γινει μια στριφνη καρακαξα, μπορει να φταιει που δεν εχω παει ακομα διακοπες αλλα αρνουμαι να δεχτω οτι καποιος που γραφει σε ελληνικο φορουμ μπορει να κανει τοσα ορθογραφικα και συντακτικα λαθη μαζεμενα. Μετα ψαχνουμε παιδεια, κυνοφιλια, φιλοζωια κλπ. Αν δεν ξεκινησουμε απο τα βασικα......:smurf:
Ούσια

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
χαχαχαχαχαχαχα
Το καλύτερο θέμα, (βάση απαντήσεων) που έχω δει στο dogforum τόσα χρόνια που το διαβάζω.
Μπράβο σε όλους!!!!

Last edited:

gkamar

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2012
165
1
Τι θέλει να πει ο ποιητής? Ξαναδιάβασε αυτό που έγραψες και πες μου αν καταλαβαίνεις κι εσύ ο ίδιος/η ίδια τι εννοείς...
Θέλω να πω ότι κάποια κουτάβια γεννιούνται όπως οι άνθρωποι με προβλήματα υγείας τι κάνουμε σε αυτή την περιπτώσει κάθως δεν έχουμε ειδικευόμενους για αυτά τα θέματα στην Ελλάδα

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Επιτέλους! Βγαίνει νόημα! (αν και πάλι δεν κολλάει η δημοσκόπηση)

Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι ακόμα και στην Ελλάδα δεν υπάρχουν οι ειδικοί... Ή και οι ιδιοκτήτες με την απαραίτητη υπομονή και χάρισμα να εξασφαλίσουν την ευζωία ενός τέτοιου κουταβιού...

Ήδη μέσα στο φόρουμ υπάρχουν μέλη που έχουν κάνει τα αδύνατα δυνατά για τα σκυλάκια τους που είχαν κάποιο πρόβλημα, με πρώτο που μου έρχεται στο νου το μέλος deliaki... Έστω κι αν το πρόβλημα του σκυλιού της ήταν επίκτητο και σε ενήλικη ηλικία

Όποιος ψάχνει... Βρίσκει

Last edited:

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Οταν ηταν μικρη η μητερα μου και εμενε με την γιαγια μου και την θεια μου ειχανε 3 σκυλια στο διαμερισμα και το σκυλι της θειας μου ειχε μονιμο προβλημα στο ποδαρακι νομιζω, απο μωρο, και ηθελε φαρμακα για ολη του την ζωη και δεν ειχανε και τα τελεια οικονομικα οποτε δεν ξερανε αν μπορουσαν να το κρατησουν, αλλα τελικα η θεια μου το κρατησε , ηταν ενα πανεξυπνο σκυλι και παρα πολυ καλο. Επειδη ομως ηταν ασχιμουλη και ειχε και το προβλημα οταν το πηγαινε βολτα ο κοσμος το κοιταγε περιεργα. Μια φορα περπαταγε στο δρομο και ηταν ενα παιδακι με την μητερα του και της λεει ¨μαμα τι ειναι αυτο?¨ και του λεει η μανα του με στριμενη φωνη "σκυλος ειναι, ξερω εγω τι ειναι..." και φυσικα η θεια μου ειχε γινει τουρμπο. Δηλαδη ελεος τι ανθρωποι υπαρχουν. Γι αυτο που χαιρομαι ειναι οτι ειχε πεσει στα χερια της θειας μου και γενικα σε εκεινο το σπιτι που λατρευαν τα σκυλια γιατι αν ειχε παει σε αλλη οικογενεια θα το ειχανε παρατησει σιγουρα.
Υ.Γ. τα τρια σκυλια στο διαμερισμα που ειχανε ηταν θυληκα, εννοω δεν τα ειχανε ζευγαρωσει. Το λεω για τυχον παρεξηγησεις. Πιστευω οτι αυτη η ιστορια κολλαγε με το θεμα "σκυλια με ειδικες αναγκες"

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Αυτή η ζέστη φέτος είναι άλλο πράγμα..
Το καλό με τους σκύλους με ειδικές ανάγκες στην ελλάδα είναι ότι δεν τους καίγεται καρφάκι για το κοινωνικό περίγυρο. Αν μπορούν να κινηθούν και να λκάνουν φυσιολογικά σκυλίσια πράγματα είναι απολύτως ευτυχισμένα. Για τους ανθρώπους πάλι υπάρχει μεγάλο θέμα αλλά δεν αφορά το φόρουμ.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Θα ήθελα να ανοίξω ένα θέμα σχετικά με του εκτροφείς σκύλων, έχω δει σε διαφορά εκπαιδευτικα προγράμματα εκτροφεις που μιλούν για ζώα με ειδικές στην Ελλάδα δεν ακούς τετοια. Για ποιο λογω άραγε? Και έχω γνωστους που έχουν τετοία προβληματα με τα σκυλία τους.
Έχεις γνωστούς που έχουν πρόβλημα με τα εκτροφικά σκυλιά τους ή με τα σκυλιά τους τα οποία τα πήραν από γνωστό γνωστού?

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
ghelly Πιες μια γουλία καφέ πρώτα και μετά δίαβασε το παρακάτω

Παιδία πρέπει να πω ότι ακρίβως το ίδιο ή παραπλήσιο θέμα είχε ένα περιοδικό στην Αγγλία αυτόν το μήνα.
Πως εκπαιδεύουμε σκυλία με προβλήματα ακοής. Θα βρω το όνομα του περιοδίκου και θα σας το γράψω.

Που θέλω να καταλήξω, Τρολλάρισμα από Αγγλία;

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Η δημοσκόπηση είναι εξ αρχής άσκοπη. Δεν πρέπει να αναπαράγονται σκυλιά με προβλήματα υγείας