Οι δέκα....σκυλο-εντολές

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
1) Η ζωή μου θα διαρκέσει 10-15 χρόνια.Κάθε αποχωρισμός και εγκατάλειψη με πληγώνει.Σκέψου το πριν με αποκτήσεις!

2) Δώσε μου χρόνο να καταλάβω τι θέλεις από μένα. Βρες μου ένα δάσκαλο να μου μάθει τη γλώσσα σου!

3) Εχε μου εμπιστοσύνη,είναι σημαντικό για να είμαι ευτυχισμένος.

4) Μη θυμώνεις μαζί μου και μη με κλείνεις έξω για τιμωρία.Εσύ 'εχεις τη δουλειά σου τη διασκέδαση σου τους φίλους σου. Εγώ έχω μόνο ΕΣΕΝΑ.
5)Μίλα μου μερικές φορές,ακόμα κι αν δεν καταλαβαίνω τις λέξεις σου,καταλαβαίνω τη φωνή σου.
6)Θυμήσου,ποτέ δε ξεχνώ πως μου συμπεριφέρεσαι.
7) Παρακαλώ μη με χτυπας. Εγώ δε μπορώ να σε χτυπήσω αλλά μπορώ να δαγκώσω,αλλά σου ορκίζομαι δε θέλω να το κάνω αυτό.
8)Πριν μου βάλεις τις φωνές γιατί δε συνεργάζομαι η τεμπελιάζω η είμαι ξεροκέφαλος αναρωτήσου μήπως κάτι με ενοχλεί.
9) Φρόντισε με όταν γεράσω,κι εσύ θα γεράσεις κάποια μέρα και θα χρειαστείς φροντίδα και αγάπη.
10) Να είσαι μαζί μου στο τελευταίο δύσκολο ταξίδι μου.ΠΟΤΕ μη πεις δε μπορώ να παρακολουθήσω η ας γίνει όταν λείπω.Μείνε δίπλα μου μέχρι τη στερνή μου πνοή.Θα είναι πιο εύκολο για μένα να είσαι δίπλα μου, να μου κρατας το πόδι η να μου χαιδεύεις το κεφάλι.
Να θυμάσαι ..... σ'αγαπώ!!!!!!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Πολύ όμορφο κείμενο. Αρκετά ρεαλιστικό και συνοπτικό. Κρίμα που θα μείνει στα στενά όρια ενός φόρουμ γραφικών μιας κι η πλειοψηφία ξέρει καλύτερα από 'μας για γλάστρες, σκουπιδοφάγους, αυθεντικά, γκόγκο κουρδιστά. Να χαίρεσαι τα σκυλιά σου κοπελιά και να μην ακούς κανέναν ξερόλα γιατί εκείνη την ημέρα που ενώ αισθάνεσαι πως δεν πρέπει να την αφήσεις μόνη ειδικά εκείνο το βράδι, αλλά η παρέα σου σε έχει προσελκύσει δεόντως και τελικά υπέκυψες, ίσως και να ήταν η ημέρα που δεν έπρεπε να το κανείς.
Μα τι λέω ο ανόητος, πολύ όμορφο το κείμενο σου, αλλά πλησιάζει η έκτη επέτειος της υπογραφής μου και κοντεύει να με πάρει από κάτω με πολλούς τρόπους που είναι δύσκολο να εξηγήσω.

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Πολύ όμορφο κείμενο. Αρκετά ρεαλιστικό και συνοπτικό. Κρίμα που θα μείνει στα στενά όρια ενός φόρουμ γραφικών μιας κι η πλειοψηφία ξέρει καλύτερα από 'μας για γλάστρες, σκουπιδοφάγους, αυθεντικά, γκόγκο κουρδιστά. Να χαίρεσαι τα σκυλιά σου κοπελιά και να μην ακούς κανέναν ξερόλα γιατί εκείνη την ημέρα που ενώ αισθάνεσαι πως δεν πρέπει να την αφήσεις μόνη ειδικά εκείνο το βράδι, αλλά η παρέα σου σε έχει προσελκύσει δεόντως και τελικά υπέκυψες, ίσως και να ήταν η ημέρα που δεν έπρεπε να το κανείς.
Μα τι λέω ο ανόητος, πολύ όμορφο το κείμενο σου, αλλά πλησιάζει η έκτη επέτειος της υπογραφής μου και κοντεύει να με πάρει από κάτω με πολλούς τρόπους που είναι δύσκολο να εξηγήσω.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα,πονάει. Δεν τοέχω ζήσει αλλά και μόνο στην ιδέα διαλύομαι!
Ομως μη το βάζεις κάτω είναι υπέροχα και τα δικά σου, είναι κοντά σου(αν δεν κάνω λάθος δυο δεν έχεις?) για να σου θυμίζουν ότι η ζωή συνεχίζεται και τώρα κι αυτά σέχουν ανάγκη! Να τον θυμάσαι πάντα με αγάπη τον πιστό φίλο που έχασες,αλλά να είσαι σίγουρος οτί δεν θέλει να σε βλέπει απο κει ψηλά λυπημένο!!!

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Γι'αυτο το λόγο βρε παιδιά ειναι και σ'αυτή την θέση.10. Από την μία σκεφτεσαι οτι είναι η τελευταία εντολή και από την άλλη το 10 το "καλο".
Οσοι δεν εχουν ζήσει την απώλεια είναι δύσκολο να το νιώσουν. Ναι, στην σκέψη στεναχωριέσαι, εκεί που γράφεις στο pc σου ξαφνικά γυρίζεις κοιτάζεις την σκυλούμπα σου που κάθεται ξαπλωμένος δίπλα σου....και του λες!!!Τι θα κάνω ρε χαμένο χωρίς εσένα???! Αν σε χάσω.....και εκεί έρχεται σε γλείφει και αρχιζετε τις αγκαλιές και τα παιχνίδια.Και πάλι απο την αρχη!!!
Οσα χρόνια και να περάσουν πάντα θα θυμάσαι το καθε σου σκυλί....γτ δεν συγκρίνεται με αλλο!!ΟΟΟΟΟσα σκυλιά και να περάσουν απο την ζωή σου!!!!!!!!!!!!!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Αυτό το 10... Μεγάλη μαχαιριά...
Είναι σκληρό, το ξέρω...
Αλλά, ταυτόχρονα, μετά από καιρό, είναι μιά (τουλάχιστον) ακόμη "γλυκειά" ρυτίδα στο πρόσωπό σου...
που σου θυμίζει ότι αυτός ο σκύλος έζησε και πέθανε μαζί σου...
και σου έδωσε τη χαρά να μοιραστείτε τα υπόλοιπα εννέα...:)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...και για το προηγούμενο post μου, το "thanks" που πήρα (ή το 1ο, τουλάχιστον)...
νιώθω πως είναι το πιο σημαντικό που έχω πάρει μέσα στα δύο χρόνια παρουσίας μου...:)

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
1) Η ζωή μου θα διαρκέσει 10-15 χρόνια.Κάθε αποχωρισμός και εγκατάλειψη με πληγώνει.Σκέψου το πριν με αποκτήσεις!

2) Δώσε μου χρόνο να καταλάβω τι θέλεις από μένα. Βρες μου ένα δάσκαλο να μου μάθει τη γλώσσα σου!

3) Εχε μου εμπιστοσύνη,είναι σημαντικό για να είμαι ευτυχισμένος.

4) Μη θυμώνεις μαζί μου και μη με κλείνεις έξω για τιμωρία.Εσύ 'εχεις τη δουλειά σου τη διασκέδαση σου τους φίλους σου. Εγώ έχω μόνο ΕΣΕΝΑ.
5)Μίλα μου μερικές φορές,ακόμα κι αν δεν καταλαβαίνω τις λέξεις σου,καταλαβαίνω τη φωνή σου.
6)Θυμήσου,ποτέ δε ξεχνώ πως μου συμπεριφέρεσαι.
7) Παρακαλώ μη με χτυπας. Εγώ δε μπορώ να σε χτυπήσω αλλά μπορώ να δαγκώσω,αλλά σου ορκίζομαι δε θέλω να το κάνω αυτό.
8)Πριν μου βάλεις τις φωνές γιατί δε συνεργάζομαι η τεμπελιάζω η είμαι ξεροκέφαλος αναρωτήσου μήπως κάτι με ενοχλεί.
9) Φρόντισε με όταν γεράσω,κι εσύ θα γεράσεις κάποια μέρα και θα χρειαστείς φροντίδα και αγάπη.
10) Να είσαι μαζί μου στο τελευταίο δύσκολο ταξίδι μου.ΠΟΤΕ μη πεις δε μπορώ να παρακολουθήσω η ας γίνει όταν λείπω.Μείνε δίπλα μου μέχρι τη στερνή μου πνοή.Θα είναι πιο εύκολο για μένα να είσαι δίπλα μου, να μου κρατας το πόδι η να μου χαιδεύεις το κεφάλι.
Να θυμάσαι ..... σ'αγαπώ!!!!!!
το πτωτο πραγμα που μου ηρθε στο μυαλο οταν διαβασα αυτην την προταση ειναι να λεινω τον ροκυ και να του λεω σου εχω εμπιστοσυνη πηγαινε!! αρα τον εμπιστευομαι οτι δν θα παει να τα κανει μπαχαλο οσο ειναι ελευθερος!!
αυτη την ειδους εμπιστοσυνης?:confused:

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
το πτωτο πραγμα που μου ηρθε στο μυαλο οταν διαβασα αυτην την προταση ειναι να λεινω τον ροκυ και να του λεω σου εχω εμπιστοσυνη πηγαινε!! αρα τον εμπιστευομαι οτι δν θα παει να τα κανει μπαχαλο οσο ειναι ελευθερος!!
αυτη την ειδους εμπιστοσυνης?:confused:
Τον έχεις εκπαιδεύσει για να τον αφήνεις ελεύθερο και να είσαι σίγουρη ότι δεν θα συμβεί κάτι σε εκείνο αλλά ούτε και σε κάποιον άλλον??
Ναι μεν έχουμε εμπιστοσύνη αλλά πρέπει να έχει μάθει πράγματα πάνω σ αυτό το θέμα και βέβαια πάντα να τον επιτηρείς κι όχι να τον αφήνεις στο έλεος του θεού!!!
Πρόσεξε!! Αλλο το ένα κι άλλο το άλλο!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
προσωπικά τις αφήνω μόνες τους στο σπίτι όταν δουλεύω, όπως τις άφηνα και στο νοικιάρικο πριν, αλλά δεν πειράζουν και τίποτα μα και να πειράζουν δε με πειράζει ας τα κάνουν π..τάνα δε με νοιάζει καν, γιατί αυτά θα θυμάμαι, να ουρλιάζω και να μαζεύω σελίδες από σκισμένα βιβλία, τρίχες απ' τα χαλιά (που βρίσκω ακόμα κοντές μαύρες και ξανθές, απ' το λάσα που το έχασα το 2007 κι απ' το σέλτι που έφυγε το 2005 και αυτά με γεμίζουν χαρά για τα ζωάκια αυτά που έζησαν μαζί μου και τους πρόσφερα όσα μπορούσα και περάσαμε όμορφα). Εμπιστοσύνη και αγάπη προς τα μωρά μου, δεν έχω στρατιωτάκια, έχω μωρά που ορισμένες φορές η ευφυία, η διαίσθηση και η ζωώδης ανθρωπία τους είναι ανώτερες απ' ότι έχω δει ή ζήσει και με κάνουν να μπορώ να αφορίσω ελαφρά την καρδία κάποια ανθρωπάρια που γνώρισα κατά καιρούς. Και προσωπικά με φτιάχνει πως κάποιες λαλακείες μου δεν τις συγχώρησαν αμέσως γιατί αυτό έρχεται σε αντίθεση με το καραμελάκι κάποιων πως τα σκυλιά είναι πουλημένα. Στις αγάπες μου, στις αγάπες σας και στους εαυτούς μας γιατί ένας σκύλος θα σε κάνει καλύτερο σιγά σιγά με τρόπο που θ' αλλάζεις κι εσύ θα είσαι ο τελευταίος που θα το διαπιστώσει.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ