Γεια σας, με λένε Χρήστο και είμαι νέος στο forum και αυτός είναι ο σκύλος μου ο Μουράτ ( 2χρόνια πριν , τώρα έχει γίνει 5 περίπου). Περιττό να πω ότι διαβάζω ότι υπάρχει εδώ και όλα είναι πολύ χρήσιμα για μένα μου είμαι και πρωτάρης συν-ιδιοκτήτης σκύλου. Τον έχουν καλομάθει οι δικοί μου . ¨Εχει γλιτώσει μια φορά από φόλα παρατημένη και δόξα το θεό δεν έχει πάθει τίποτα άλλο έκτοτε. Οι δικοί μου τον αγόρασαν όταν ήμουν εκτός Αθηνών και δε νομίζω πως ακόμα τους έχουν δώσει τα χαρτιά του σκύλου που εμένα μου μυρίζει λίγο απάτη. Αλλα τώρα κλαιν. Τον ταίζω Purina Pro Plan αλλά κάτι μου λέει θα δοκιμάσω και την Orijen καθώς μένω Ωρωπό και πρέπει να έχει κάποιον που πουλάει χαλκούτσι. Το Barf δεν το βλέπω πιθανό .
Μια ερώτηση που έχω είναι , αν τον ταίζω μια φορά την μέρα (το χειμώνα 3 μερες τη βδομάδα είναι μόνος του τα απογεύματα και βράδια στο οικόπεδο) υπάρχει κάποιο θέμα? Δηλαδή τον βγάζω βόλτα , του βάζω να φάει, τον αφήνω 1 ώρα στο χώρο του να χωνέψει και μετά να τον βγάζω έξω?
Μια ερώτηση που έχω είναι , αν τον ταίζω μια φορά την μέρα (το χειμώνα 3 μερες τη βδομάδα είναι μόνος του τα απογεύματα και βράδια στο οικόπεδο) υπάρχει κάποιο θέμα? Δηλαδή τον βγάζω βόλτα , του βάζω να φάει, τον αφήνω 1 ώρα στο χώρο του να χωνέψει και μετά να τον βγάζω έξω?
Attachments
-
91,5 KB Προβολές: 100
Last edited: