Οικονομική φιλοξενία σκύλου;

gazzy90

Well-Known Member
12 Οκτωβρίου 2011
190
2
Παιδιά ψάχνουμε κάπου να αφήσουμε τον Buddy μας για 1 εβδομάδα που θα λείψουμε τον Αύγουστο. Ήταν να μείνει σε γνωστό, αλλά κάτι πρόεκυψε.

Έχουμε βρει 2 μέρη που φαίνονται αξιόλογα από δικές σας προτάσεις εδώ, αλλά κοστίζουν 20 ευρώ την ημέρα, κάτι που πάει πολύ ακριβά για 1 εβδομάδα!

Έχετε μήπως καμια πιο οικονομική πρόταση; Είναι και η πρώτη φορά που τον αφήνουμε και ανησυχούμε, αλλά 140 ευρώ;; :???:

maria-ioli

Well-Known Member
20 Απριλίου 2012
56
1
ρίξτε και απο δω κάνα τηλέφωνο βρε παιδιά ψάχνω και εγώ να την αφήσω την δική μου (αναγκαστικά λόγω έκτακτου ταξιδιού για δουλειά)γύρω στις 10 μέρες και σε αυτά που βρήκα οι τιμές δεν πλησιάζονται!και δυστηχώς για τις μέρες που θα χρειαστώ δεν θα ναι κανείς Αθήνα να μου την προσέχει..:(

pkostas

Member
16 Αυγούστου 2011
22
0
Και εδώ κάποιο πμ για καποια οικονομική πανσιον? (γιατι τα 20Ε/ ημερα ειναι πια δυσβασταχτα..)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Παιδιά...λυπάμαι που θα το πω, αλλά δεν πρέπει να ψάχνετε για "οικονομική" φιλοξενία.
Μακριά τρέχοντας από "οικονομικές" "πανσιόν".
Εκτός αν δεν σας νοιάζει πως θα είναι και πως θα περνάει ο σκύλος σας, κάτι που δεν το πιστεύω.

Θα πρέπει να ψάχνετε για όσο το δυνατόν εγγυημένες εγκαταστάσεις φιλοξενίας. Υπάρχουν πολύ καλά μέρη και αυτά ναι...κοστίζουν. Και κοστίζουν, μεταξύ πολλών άλλων, γιατί είναι μεγάλη ευθύνη να "φυλάς" το ξένο σκυλί και να το δώσεις πίσω χαρούμενο και υγιές, όπως το παρέλαβες.

Δυστυχώς, κι αυτό το κόστος, είναι μέσα στα υποχρεωτικά της απόκτησης σκύλου. Εκτός αν υπάρχει κάποιος φίλος/συγγενής, που θα μπορεί να αναλάβει με επιτυχία την αποστολή.

Προσωπικά, εμπιστεύομαι ελάχιστους, μετρημένους στο ένα χέρι φίλους, κανέναν συγγενή και σε καμμία περίπτωση, δεν θα άφηνα τα σκυλιά μου κάπου, έχοντας σαν κριτήριο την οικονομία.

Οπως δεν τα πάω και σε "οικονομικό" γιατρό.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Θα πρέπει να ψάχνετε για όσο το δυνατόν εγγυημένες εγκαταστάσεις φιλοξενίας. Υπάρχουν πολύ καλά μέρη και αυτά ναι...κοστίζουν. Και κοστίζουν, μεταξύ πολλών άλλων, γιατί είναι μεγάλη ευθύνη να "φυλάς" το ξένο σκυλί και να το δώσεις πίσω χαρούμενο και υγιές, όπως το παρέλαβες...
Συμφωνώ απόλυτα!!!
Αυτός είναι και ο λόγος που, ενδεχομένως, δεν θα προβλεφθούν διακοπές φέτος...

Μακριά από "οικονομικές" πανσιόν!

Υ.Γ. Να φανταστείς ότι ο γιός μου ήθελε να φύγει για λίγες μέρες Ελαφόννησο και μας ρώτησε αν θα μπορούσαμε να κρατήσουμε για αυτές τις λίγες (5-7) μέρες την κουταβίτσα του... τελικά, κατανοήσαμε "κοινη συναινέσει" ότι, εκτός από χαρούμενη και υγιή, έπρεπε να του την επιστρέψουμε και "αρτιμελή"... και, κατά συνέπεια, ήταν η πρώτη φορά στη ζωή του που έμαθε τι σημαίνει "αυταπάρνηση" για τον πιστό μας σύντροφο!!!

Last edited:

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Με συγχωρειτε αλλα δεν ειναι ολες οι "οικονομικες" πανσιον χαλια και απο την
στιγμη που υπαρχει κριση και οι μισθοι εχουν φτασει στον πατο πως
γινεται ο μεσος Ελληνας να διαθεσει 20 και 25 ευρω την ημερα απο την στιγμη
που βρισκεις πλεον δικλινο σε νησι με αυτη την τιμη. Νομιζω οτι μερικες υπηρεσιες
εχουν υπερεκτιμηθει. . .

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Ενώ η πανσιόν που θα εμπιστευτώ τον Τζιμάκο αν τελικά θα φύγουμε είναι ακριβή αλλά εμπιστεύομαι την συγκεκριμένη χρόνια τώρα και δεν την αλλάζω με τίποτα, κατανοώ ότι αν είχα και ένα παιδί μαζί με τα 3 τέρατα δεν θα μπορούσα να κάνω τέτοια έξοδα.
Οι καιροί έχουν αλλάξει και λίγη προσαρμογή δεν βλάπτει. Για την τροφή τους να κόψω κάτι άλλο να πάρω μια καλύτερη αλλά και οι επιχειρηματίες δεν βλέπω να συμβιβάζονται λίγο με την κατάσταση.

maria-ioli

Well-Known Member
20 Απριλίου 2012
56
1
ώπα ώπα βρε παιδιά στους καιρούς που περνάμε δεν πρέπει όλα κάπως να προσαρμόζονται??αν εχώ π.χ χρειαστεί να φύγω 15 μέρες για δουλειά και δεν υπάρχει κάποιος να μου την προσέξει θα πρέπει στην καλύτερη περίπτωση να πληρώσω για αυτές τις μέρες σχεδόν τα 2/3 του μισθού μου??άσε τις διαφορές (σε τιμή και εγκαταστάσεις)που βρήκα στην επαρχία...και βέβαια θέλω το σκυλάκι μου να είναι σε ασφαλή μέρος οπού και θα περάσει όμορφες στιγμές αλλά σε λογικές τιμές και όχι να μου λένε -εχμ,ξέρετε επειδή είναι Αυγουστος 30 ευρώ...και νομίζω ότι όσοι έχουν οικογένεια και παιδιά θα με καταλάβουν..εδώ έχουμε κόψει απο τα παιδιά μας πράγματα αναγκαστικά,κάνουμε όλο το χρόνο οικονομία για να πάμε τα μικρά μια βδομάδα την θάλασσα,ε ναι το θεωρώ υπερβολή 30 ευρώ.και να ξεκαθαρίσω οτί δεν την αφήνω για να πάω διακοπές,(φρόντισα στις λιγοστές μέρες που θα φύγουμε φέτος να βρώ ξενοδοχείο που επιτρέπονται τα κατοικίδια),ήθελα να την αφήσω αναγκαστικά σε πανσιόν για να εργαστώ και επειδή στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή που θα λείπω θα λείπουν και οι γονείς μου με το παιδί μου οπότε δεν υπάρχει κάποιος άλλος να μου την προσέξει.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Το να "απαιτούμε" να πέσουν οι τιμές των καλών "μαγαζιών" είναι ασφαλώς θεμιτό. Αρκεί να μην συνοδεύεται και από μείωση υπηρεσιών. Το να ψάχνουμε κάτι "οικονομικό", δηλαδή ότι φθηνότερο, για μένα είναι επικίνδυνο για την ασφάλεια του σκύλου μας.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Το να "απαιτούμε" να πέσουν οι τιμές των καλών "μαγαζιών" είναι ασφαλώς θεμιτό. Αρκεί να μην συνοδεύεται και από μείωση υπηρεσιών. Το να ψάχνουμε κάτι "οικονομικό", δηλαδή ότι φθηνότερο, για μένα είναι επικίνδυνο για την ασφάλεια του σκύλου μας.
Συμφωνώ απόλυτα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ