Οικονομικές αγορές από ξένα sites

renatamar1978

Member
21 Ιανουαρίου 2011
8
0
Στην προσπάθεια μου να αποφύγω το..."γδύσιμο" από τον μοναδικό κτηνίατρο της περιοχής ψάχνω για αγορές από το διαδύκτιο. Τα sites από Ελλάδα είναι κι αυτά ψιλοτσουχτερά σε σύγκριδη με του εξωτερικού. Δεν εχω βρει όμως τον συνδιασμό οικονομικό/αποστολές Ελλάδα/paypal. Ζητάω πολλά ή έχει κανείς ανακαλύψει κανένα τέτοιο site? Εγγλέζικο, ιταλικό, γερμανικό...ότι να΄ναι αρκεί να συμφέρει!!!;)

renatamar1978

Member
21 Ιανουαρίου 2011
8
0
Τα πάντα. Από αμπούλες αντιπαρασιτικές μέχρι σκυλίσιες οδοντόβουρτσες!

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Αλλο αμπουλες αλλο οδοντόβουρτσες, οδοντοβουρτσες πάρε απο όπου θελεις, αμπούλες απο εδώ, άλλα παράσιτα στην Αμερική, άλλα εδώ
Μπορεις να μας το "εξηγήσεις" αυτο λίγο παραπάνω;
Ισχυει το ίδιο και για τις αμπούλες απο καποια Ευρωπαική χώρα;

renatamar1978

Member
21 Ιανουαρίου 2011
8
0
Δηλαδή η K9 Advantix ή η Frontline είναι διαφορετικές εδώ, διαφορετικές Αμερική, διαφορετικές Ευρώπη?

renatamar1978

Member
21 Ιανουαρίου 2011
8
0
Σοβαρά??? Πώς το γνωρίζεις?? Αυτό νομίζω είναι σοβαρό να το γνωρίζουμε όλοι! Αν έχεις περισσότερες πληροφορίες ευπρόσεκτες!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Παντος εγω εχω παραγειλει αμπουλες Fiproline απο γερμανια ( ειναι οστοσο γαλλικες νομιζω), που περιεχεουν ξεκαθαρα Fipronil- το ιδο με Effipro kai Frontline- απλα στοιχοιζουν λιγοτερα απο το 1/2 ( αμπουλα για σκυλο 10-20 Κιλα εχει 3.5 Ευρο περιπου ) απο τα αλλα.

Εγω τα παραγειλα απο εδω :
http://www.apo-rot.de/
Οταν ειναι η παραγελια μεγαλητερη τον 40 ευρω, ερχονται με 10 Ευρω- εαν ειναι λιγοτερα- παει 14.50.
Τα στελνουν με UPS - τα ειχα παραγειλει Κυριακη απογευμα και μου ηρθαν Παρασκευη πρωι.
Μονο τωρα με το πασχα αργησαν 4 μερες παραπανω ( Η δευτερη παραγελεια μου απο κει).

Ολα ερχονται οστοσο αψογα- σου στελνουν ε-μαιλ με Tracking Number του UPS για να παρακολουθησεις που ειναι το δεμα σου κλπ.

Μεχρι και το δωρο για την γιορτη της μητερας παραγειλα απο κει τωρα την τεταρτη ( εχει και καλλιντηκα- κολωνιες κλπ) και το παρελαβε χτες.

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Σοβαρά??? Πώς το γνωρίζεις?? Αυτό νομίζω είναι σοβαρό να το γνωρίζουμε όλοι! Αν έχεις περισσότερες πληροφορίες ευπρόσεκτες!
Ειναι διαφορετικά τα παράσιτα εδω απο ότι εκει, αρα διαφορετική και η χρήση. Ενα προιόν που κυκλοφορεί εδω μπορεί αλλού να είναι διαφορετικό

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Ειναι διαφορετικά τα παράσιτα εδω απο ότι εκει, αρα διαφορετική και η χρήση. Ενα προιόν που κυκλοφορεί εδω μπορεί αλλού να είναι διαφορετικό
Λόγω διαφορετικών κλιματολογικών συνθηκών ένα μεγάλο μέρος παρασίτων (είτε μιλάμε για ενδοπαράσιτα, είτε για εξωπαράσιτα) δεν μπορούν να επιβιώσουν εδώ και το αντίστροφο.

Ο μόνος τρόπος για να παραγγείλεις αποπαρασιτικά απ' το εξωτερικό είναι να πάρεις τις αμπούλες από εδώ και μετά να παραγγείλεις βάσει του barcode και των δραστικών ουσιών αν καταγράφονται στα ξένα site.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα