ΟΛΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ 2ΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
Πρώτη Μέρα

dsc00189..jpg

Προβολή ντοκιμαντέρ A Burning Rage (πολυ ενδιαφέρον σας το προτείνω)
Ομιλία Steve Best η οποία χωρίστηκε στις εξής θεματικές
-Εισαγωγή
-Κριτική του Αριστερού Κινήματος από την μεριά του Κινήματος των Δικαιωμάτων των Ζώων
-Κριτική του Κινήματος των Δικαιωμάτων των Ζώων από την Αριστερά
-Η σύνδεση των τριων Κινημάτων Animal Front, Earth Front, Human Rights.

Mpinteio_Provoli&#4.jpgposter_steve_hir&#.jpg

Δεύτερη Μέρα

Συγκέντρωση-Πορεία ενάντια στα pet shop

Οι pet shopαδες επειδή ξέρουν πολύ καλά τι σκατο-δουλειά κάνουν... είχαν κλείσει τα μαγαζιά τους τουλάχιστον από τις 11,30 με ρολά. Σε κάποια τα ζώα είχαν φύγει από τις βιτρίνες κ είχαν μπεί σάκοι με ξηρή τροφή. Δυο διμοιρίες μπλέ είχαν χωριστεί στα 4 pet shop και τα είχαν ζώσει.

Προβολή του Behind the Mask (μπορείτε να το κατεβάσετε από black tracker http://www.black-tracker.gr/details.php?id=372&searched=Behind+the+mask)

Ομιλία του πρώην φυλακισμένου του Animal Liberation Front Brendan McNally σε σχέση με την πρωσοπική του εμπειρία σε σχέση με το κίνημα και τις φυλακές.
www.antispe.gr

imgp4412..jpgimgp4416..jpg

Last edited:

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
Πρώτη ΜέραView attachment 8721

.
.Συγκέντρωση-Πορεία ενάντια στα pet shop
Οι pet shopαδες επειδή ξέρουν πολύ καλά τι σκατο-δουλειά κάνουν... είχαν κλείσει τα μαγαζιά τους τουλάχιστον από τις 11,30 με ρολά. Σε κάποια τα ζώα είχαν φύγει από τις βιτρίνες κ είχαν μπεί σάκοι με ξηρή τροφή. Δυο διμοιρίες μπλέ είχαν χωριστεί στα 4 pet shop και τα είχαν ζώσει.

.]
το οτι η πλειοψηφια των pet shop πουλαει ζωα κατω απο αθλιες συνθηκες δε δινει σε κανενα το δικαιωμα ουτε καν να σκεφτει να σπασει οτιδηποτε αν εννοεις οτι γι αυτο ειχαν κλεισει τα ρολα. Σαν διαφημιση για την αριστερα μοιαζει περισσοτερο παντως

spyrou

Well-Known Member
13 Νοεμβρίου 2008
858
6
το οτι η πλειοψηφια των pet shop πουλαει ζωα κατω απο αθλιες συνθηκες δε δινει σε κανενα το δικαιωμα ουτε καν να σκεφτει να σπασει οτιδηποτε αν εννοεις οτι γι αυτο ειχαν κλεισει τα ρολα. Σαν διαφημιση για την αριστερα μοιαζει περισσοτερο παντως
+1

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
εκεινη την ημερα ημουν στο κεντρο και ειδα τη διαδηλωση, πιστεψε με δεν καταλαβα μονο αυτο αλλα και πολλα αλλα, χασανε και οι πορειες πια την αξια τους......εσυ ανεφερες οτι τα πετ σοπ ειχαν κατεβασει ρολα,γιατι αραγε;

AlexisCh

Well-Known Member
14 Νοεμβρίου 2007
190
1
Θεσσαλονίκη
εσυ ανεφερες οτι τα πετ σοπ ειχαν κατεβασει ρολα,γιατι αραγε;
Ε, είναι σα να σου λέει οτι καταλαβαίνουν και οι ιδιοι οι πετσοπαδες οτι εχουν λερωμενη την φωλιά τους και δεν έχουν άγνοια για όλο αυτό το εμποριο. (οπως ισχυρίζονται κάποιοι απο αυτούς)

Γενικά, θα έλεγα ας μην μαλωνουμε με το παραμικρό.

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
Ε, είναι σα να σου λέει οτι καταλαβαίνουν και οι ιδιοι οι πετσοπαδες οτι εχουν λερωμενη την φωλιά τους και δεν έχουν άγνοια για όλο αυτό το εμποριο. (οπως ισχυρίζονται κάποιοι απο αυτούς)

Γενικά, θα έλεγα ας μην μαλωνουμε με το παραμικρό.
οτι η πλειονοτητα εχει λερωμενη τη φωλια της ειναι δεδομενο, αλλα επαναλαμβανω το οτι υπαρχει εστω και ο παραμικρος φοβος σε οποιουδηποτε ειδους εκδηλωση να εκδηλωθουν επεισοδια ειναι το ελαχιστο απαραδεκτο και αναφερομαι γενικοτερα, τα αποτελεσματα τα εχουμε δει στο περασμα των χρονων.

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Σήμερα, πήρα κι εγώ χαμπάρι την αφίσα αυτή κολλημένη...
Πώς κι έτσι; Δεν είχε "προβληθεί" αρκετά; Έμαθε κανείς πόσο κόσμο είχε η διαδήλωση;

Αν και δεν πήγα, να το ζήσω όλο αυτό ζωντανά... κι άρα να έχω εισπράξει το κλίμα της κατάστασης, δε νομίζω ότι πρέπει να συνδέσουμε οποιαδήποτε πολιτική κίνηση με αυτήν εδώ την προσπάθεια, έστω κι αν, μέλη της συγκεκριμένης κίνησης είναι πολιτικοποιημένα ή όχι.
Μπορούμε να χρησιμοποιούμε όρους, που χρησιμοποιούνται χωρίς να παραπέμπουν κι αλλού, όπως αναφέρει και στο www.antispe.gr ,
"ακτιβιστές απελευθέρωσης ζώων".

Τα επεισόδια είναι ένα τελείως διαφορετικό ζήτημα κι η ενημέρωση γύρω από αυτά ήταν πάντα ελλειπής.
Τώρα αν αρχίζαμε να συζητάμε για αυτά, θα ήμασταν σίγουρα πάρα πολύ off topic, σε αυτό το φόρουμ.
Κατά τη γνώμη μου, όμως, μια τέτοια προσπάθεια, δύσκολα να μετατρέψει την τωρινή κατάσταση στο φιλοζωικό τομέα σε χειρότερη.

πάντως αναφέρει:
"ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ
ΓΙΑ ΤΗ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΩΝ ΟΝΤΩΝ"
εμένα αυτό δε μου κάνει "αριστερά", μου κάνει ισότητα.

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
πιστεψε με δεν καταλαβα μονο αυτο αλλα και πολλα αλλα
πραγματικα θα ηθελα να μαθω τι αλλα καταλαβες,και δεν το λεω ειρωνικα,εγω δεν ημουν και σιγουρα κατι παραπανω θα ξερεις εσυ!
τωρα για τα ρολα τον πετ σοπ τι να σου πω λογικο δεν ειναι?

αλλα δεν καταλαβνω γιατι οταν γινεται κατι ορανωμενο αποδοκιμαζεται καθε μορφη βιας ,οταν σχεδον ολοι εδω μεσσα εχουν αναφερει πως π,χ ανετα θα εσπαγα τα μουτρα του μακακα που δεν ειχε δεσει το σκυλι του και δαγκωσε το δικο μου
ανετα θα εσπαγα τα μουτρα του μακακα που μου πουλησε αρρωστο κουταβι
ανετα θα εσπαγα τα μουτρα του μακακα που κλωτσησε τον σκυλο μου επειδη ετρεχε γυρο του
ανετα θα εσπαγα τα μουτρα του μακακα που εριξε φολα στα σκυλια τις γειτονιας

...δηλαδη οι πετσοπαδες δεν αξιζουν πιστευεται μια φαπα?

βεβαια και ειμαι κατα καθε μορφης σωματικης και ψυχολιγικης βιας αλλα αν καποιος εριχνε μια μπουνια σε εναν πετσοπα δεν θα τον εδινα και στην αστυνομια!

Έμαθε κανείς πόσο κόσμο είχε η διαδήλωση
περιπου 100 ατομα

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
ξερω οτι υπαρχει μερικα χρονια αυτη η συλλογικοτητα,νομιζω οτι δεν ηταν η πρωτη εχει ξανα κανει και πιο παλια,συμμετειχαν ομως και αλλες συλλογικοτητες τοτε!
εγω δεν διαφωνω μαζι στους σε αυτα που ζητανε και θελουν,διαφωνω καπως με τον τροπο που το προσπαθουν!
χωρις βεβαια να τους κρινω.
σιγουρα ειμαι πολυ χειροτερους απο αυτους που καθομαι στον καναπε μου και απλα παρακολουθω τς εξελιξεις.