Καλησπέρα , εδώ και 3+ μηνες το σκυλακι μου ηλικιας 6 χρονων ειχε καποια περιεργα συμπτωματα(ξαφνικα δεν ελεγχε την ουρηση του, δεν επαιρνε θεση για κακα, δεν μπορουσε να ανεβει ουτε το πεζοδρομιο) απο την αρχη το ψαχναμε με αρκετους κτηνιατρους και διαφορες εξετασεις που βρηκαν διογκωμενο προστατη και αρχη περινεικης κηλης.Ετσι μεσα στο Σεπτεμβριο το χειρουργησαμε νομιζοντας οτι απο εκει ξεκινουσαν τα συμπτωματα .Εκτοτε ολα χειροτερεψαν πολυ και καναμε μαγνητικη στην οποια βρηκαν ενα μεγαλο ογκο 2 cm στο νωτιαιο μυελο..πραγμα εξαιρετικα σπανιο..και δεν μπορουν να καταλαβουν αν ειναι ενδομυελικο (δεν χειρουργειται) ή εξωμυελικο...αυριο προκειται να τον ανοιξουν για να δουν τι θα βρουν και αν μπορεσουν να παρουν κομματι για βιοψια...μου ειπαν οτι δυστυχως στην ελλαδα δεν εχουν καμια εμπειρια σε τετοια νεοπλασματα μυελου και η προγνωση ειναι κακη ακομα και αν ειναι καλοηθης ο ογκος.Εγω ειμαι διατεθιμενη να κανω οτι χρειαστει..ξερει κανεις καποιον ειδικο νευροχειρουργο για ζωα Ελλαδα ή εξωτερικο??
σκεφτομαι ακομα και να ζητησω απο καποιον νευροχειρουργο ανθρωπων να βοηθησει στην αφαιρεση του ογκου αν τελικα ειναι ενδομυελικος γιατι στον ανθρωπο υπαρχει η δυνατοτητα αφαιρεσης.
σκεφτομαι ακομα και να ζητησω απο καποιον νευροχειρουργο ανθρωπων να βοηθησει στην αφαιρεση του ογκου αν τελικα ειναι ενδομυελικος γιατι στον ανθρωπο υπαρχει η δυνατοτητα αφαιρεσης.