Ξύσιμο νυχιών σκύλου

Thrall

Member
4 Μαϊου 2014
14
9
Βρε παιδιά ξέρει κανείς αν υπάρχει κάτι που να μπορεί να εκτονώνεται το σκυλί μου όπως π.χ αυτά που έχουν οι γάτες;Βλέπω συνέχεια το σκυλάκι μου να ξύνεται με λύσσα σε ένα χαλάκι που έχουμε στο μπαλκόνι και λέω μήπως υπάρχει τίποτα καλύτερο ώστε να τα ακονίζει...
Υπόψιν πως τα νύχια της είναι περιποιημένα οπότε δεν τίθεται θέμα να την ενοχλούν στο μέγεθος τους.

Thrall

Member
4 Μαϊου 2014
14
9
Δεν θέλει να σκάψει γιατί ο κήπος που την αφήνουμε να παίζει είναι αλώβητος.

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Αστο να ξεδώσει στο χαλάκι, τι πειράζει; Αν θέλουν ακόνισμα αγόρασε μια λίμα ;)

D

Deleted member 14614

Guest
Απλά μαλ... εεε θέλω να πω ότι κάνει βλακείες! χαχα
Μην αγχώνεσαι, πολλά σκυλιά το κάνουν, συνήθως από βαρεμάρα ή απλά από χαζομάρα της στιγμής!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ο δικός μου σκάβει μαξιλάρα, κρεβατάκι, καναπέ κλπ, για να "στρώσει" να κοιμηθεί

KaterinaSp

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2012
390
174
Ηράκλειο
Ο δικός μου σκάβει μαξιλάρα, κρεβατάκι, καναπέ κλπ, για να "στρώσει" να κοιμηθεί
Κι ο δικος μου σκάβει μαξιλάρια και το κρεβάτι του για να βολευτεί να αράξει. Επίσης στην παραλία σκάβει με μανία την άμμο μέχρι να φτάσει σε ένα βάθος που η άμμος είναι υγρή και πιο δροσερή, οπότε και ξαπλώνει την κορμάρα του...:LOL:
Εμάς γυρω γύρω φυσικά μας κάνει άχρηστους από την άμμο :eek::LOL:

• Like
Reactions: l.Kyveli and Orilis

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Mία απο τα ίδια επί δύο και εμεις. Ο αρσενικος ξυνει μαξιλάρες και ριχτάρια μέχρι τελικής πτώσης και η μικρή (που δεν εξυνε) έχει αρχίσει να παιρνει γραμμή και παίζει κι αυτη ξυστό.. στην αρχη με ενοχλούσε ελαφρώς, τώρα εχει πλάκα :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα