Ξυνει τους τοιχους!

tasosrules

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2007
200
0
Περαία, Θεσσαλονίκη
Καλημερα.. Εδω και 5-6 μερες η μικρη ξυνει τους τοιχους στη γονια ποθ κανοθν με το πατομα! Σημερα ειδικα την πετηχα με ενα κομματακι απο τον τοιχο στο στομα! :shock: :shock: :shock: Γιατι λετε να το κανει αυτο? Ελλειψη.. ασβεστιου?? Να σημειωθει οτι ειχα παει πετσοπ για να της παρω ασβεστιο αλλα η κτηνιατρος που εχουν εκει μου ειπε οτι δε χρειαζεται ακομη ασβεστιο

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
tasosrules said:
Καλημερα.. Εδω και 5-6 μερες η μικρη ξυνει τους τοιχους στη γονια ποθ κανοθν με το πατομα! Σημερα ειδικα την πετηχα με ενα κομματακι απο τον τοιχο στο στομα! :shock: :shock: :shock: Γιατι λετε να το κανει αυτο? Ελλειψη.. ασβεστιου?? Να σημειωθει οτι ειχα παει πετσοπ για να της παρω ασβεστιο αλλα η κτηνιατρος που εχουν εκει μου ειπε οτι δε χρειαζεται ακομη ασβεστιο

δοκιμαζει τα δοντια της, το περιβαλλον της και παιζει να βαριεται (βολτιστα παει το παιδι ?) κοφτης το!

tasosrules

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2007
200
0
Περαία, Θεσσαλονίκη
sir-elric said:
tasosrules said:

δοκιμαζει τα δοντια της, το περιβαλλον της και παιζει να βαριεται (βολτιστα παει το παιδι ?) κοφτης το!
Ενα εμβολιο εχει κανει ακομη... Στις 2 φρβτουαριου θα παμε για το δευτερο.. Δεν μποορω να τη βγαζω βολτα! απλα οταν δε την εχω αγκαλια κλαιει και θελω να μη τη μαθω να ειναι ολη την ωρα στην αγκαλια και ετσι κανω οτι αδιαφορο και τοτε χονεται κατω απο το κρεβατι και δωστου... και σημερα τη βλεπω ερχεται χαρουμενη χαρουμενη και μου αφηνει ενα κομματι απο τον τοιχο!...

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Δεν είναι βαρεμάρα το πιθανότερο είναι έλλειψη κάποιας βιταμίνης συμβουλέψου τον κτηνιάτρό σου!!!

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
οι κλασσικες κουταβοσκανταλιες ειναι...μαλωσε την με ενα ΑΚΑΡΙΑΙΟ κοφτο φωναχτο και βαρβατο :lol: ΜΗ, **ακριβως** την ωρα που θα την πετυχεις να το κανει(οχι μετα,οταν το ανακαλυψεις)...μην βαρεθεις να το επαναλαβεις ,οταν την ξαναπετυχεις,ξανα και ξανα,ΔΕΙΞΕ ΤΗς ΠΩς ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟς και δεν σηκωνεις διαπραγματευσεις και δωστης αλλο παιχνιδι για δαγκωμα..με την επαναληψη θα μαθει τι επιτρεπεται να μασουλαει και τι οχι.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
ελπιζω να εχεις διαβασει αυτα που εχουμε γραψει για τις τρωφες,τις μαρκες..κλπ...αν θες ριξε μια ματια.. :wink:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
γιατί?

η καλύτερη !!!!!!!!!!1

την επόμενη φορά πάρε proplan

την βρίσκεις πιο εύκολα και ταιριάζει και με την royal canin (αν θες αργότερα να αλλάξεις)

tasosrules

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2007
200
0
Περαία, Θεσσαλονίκη
ΜΑΚΗΣ said:
γιατί?

η καλύτερη !!!!!!!!!!1

την επόμενη φορά πάρε proplan

την βρίσκεις πιο εύκολα και ταιριάζει και με την royal canin (αν θες αργότερα να αλλάξεις)
Αυτην ειχα σκοπο να παρω (royal canin) ομως ειχε τελειωσει και μου προτεινανε τιν Eukanuba απο το καταστημα ως αντιστοιχη

tasosrules

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2007
200
0
Περαία, Θεσσαλονίκη
kango1 said:
αυτη ειχε ..αυτη σου προτεινε.. 8)
Οντας ομως εγω φοιτητης και μαλιστα χωρις αυτοκινητο δε μου ηταν δυνατο ουτε να αγορασω την orijen που ομολογουμενως ειναι καλυτερη αλλα πολυ πολυ ακριβωτερη ουτε να αλωνιζω ολη τη Θεσσαλονικη να βρω κατι καλυτερο 8)

MEG

Member
8 Ιανουαρίου 2008
22
0
ΑΣΕ, tasosrules, και γω τα ιδια περναω, δεν εχει αφησει σοβατεπί για σοβατεπί! ανυπομονώ να ερθει ο αλλοσ μήνασ να κανει το εμβολιο να μπορω να την βγαζω εξω να ξεδίνει λιγο... :)

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
tasosrules said:
kango1 said:
Οντας ομως εγω φοιτητης και μαλιστα χωρις αυτοκινητο δε μου ηταν δυνατο ουτε να αγορασω την orijen που ομολογουμενως ειναι καλυτερη αλλα πολυ πολυ ακριβωτερη ουτε να αλωνιζω ολη τη Θεσσαλονικη να βρω κατι καλυτερο 8)
το καταλαβαινω αυτο,σκεψου ομως καλα οτι ειδικα για ενα κουταβι που ειναι στην αναπτυξη,η καλη τροφη ειναι το βασικοτερο...
τουλαχιστον εαν μπορεις,κανε μια θυσια αυτους τους λιγους μηνες και μετα εαν δεν αντεχεις οικονομικα,δινεις μια αλλη.
δινοντας κατι "δευτερο" στο κουταβι,ειναι σαν να δινεις ελλειπη και κακη διατροφη σε ενα παιδι που αναπτυσεται,ακριβως το ιδιο :wink:

tasosrules

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2007
200
0
Περαία, Θεσσαλονίκη
galazio said:
tasosrules said:
kango1 said:
το καταλαβαινω αυτο,σκεψου ομως καλα οτι ειδικα για ενα κουταβι που ειναι στην αναπτυξη,η καλη τροφη ειναι το βασικοτερο...
τουλαχιστον εαν μπορεις,κανε μια θυσια αυτους τους λιγους μηνες και μετα εαν δεν αντεχεις οικονομικα,δινεις μια αλλη.
δινοντας κατι "δευτερο" στο κουταβι,ειναι σαν να δινεις ελλειπη και κακη διατροφη σε ενα παιδι που αναπτυσεται,ακριβως το ιδιο :wink:
Προσωπικα δε τη θεωρω "δευτερη" απλα οχι τοσο καλη οσο την τοσο πια πολυδιαφημισμενη orijen. Παρολα αυτα ειπα οτι δε μπορουσα εκεινη τη στιγμη να γυρισω ολη τη Θεσσαλονικη για να βρω την Royal Canin ή την Aleva η την Omnipro η οποιαδηποτε τελος παντων και πηρα αυτή. Αν γινοταν αν μου ρχεται στο σπιτι μου τοτε οκ!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog