Ξηρα τροφη κ η διαφορες της!

Artemisgrr

Member
4 Οκτωβρίου 2013
5
0
Καλημερα σε ολη την παρεα!! Ειμαι καινουρια στην παρεα σας κ εχω κιολας μια ερωτηση :D
Εχω ενα Cane Corso 3 μηνων κ επειδη εχω τρελαθει με ολα αυτα που γραφονται για τις τροφες κ επειδη θελω να δωσω οτι μπορω (κ οικονομικα φυσικα) το καλυτερο, εκανα λιγο μια ερευνα σχετικα με τις ξηρα τροφες. Σε πολλα site η Acana ειναι ψηλα σε καταταξη σε σχεση με royal,eukanuba κτλ. Να πω επισης οτι της δινω εδω κ 20 μερες περιπου Royal Canin maxi junior, αλλα βρηκα την Acana puppy & junior medium breed αρκετα πιο οικονομικα...Απλα επειδη το pet shop που ειναι κοντα σε μενα δεν εχει την large breed κ θα αργησει να την φερει, εχει μεγαλη σημασια αυτη η διαφοροποιηση? Ευχαριστω εκ των προτερων!

Boss

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2013
279
170
Καλησπερα

Δεν βλέπω πολλές διαφορές ....λίγο περισσότερο λίπος (19% σε σχέση με το 15% της Puppy Large Breed και ελάχιστο παραπάνω ασβέστιο ....δεν νομίζω οτι ειναι τραγικό ...άν θές να μείνεις με την Acana μπορείς να την ξεκινήσεις με αυτήν και μετα να περάσεις στην LBP οταν την φέρει το Pet Shop σου ...

Artemisgrr

Member
4 Οκτωβρίου 2013
5
0
χαχαχαχα κ τους 2 σας ;) ομως superman πρεπει να σε ευχαριστησω λιγακι παραπανω γιατι σε ενα αλλο ποστ με εκανες κ γελουσα μονη μου οταν διαβασα την ατακα σου: "το σκυλι μου το πηγε σερπατινα" ;) ;)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97