Ξηρα Τροφη - Επιλογες

BoxerAngel

New Member
9 Δεκεμβρίου 2013
3
0
Καλησπερα εχω ενα Boxer 3 μηνων...μετα απο τοσο ψαξιμο ποια εχω κουραστει ειμαι ευχαριστημενος με την αναπτυξη της και το θελω οσο τπτ αλλο αλλα δεν βλεπω να την τρωει με ευχαριστησει την τροφη..εχω δοκιμασει (Farmina-Acana-Hills).Kαι τελικα ας μας πουν καποιοι ποια τρροφη να παρουμε για αυτην την σημαντικη ηλικια του σκυλου μας..ο καθενας λεει οτι του κατεβει.μακαρι να μου πειτε και εμενα σοβαρες απαντησεις και οτι αλλο θελετε τελος παντων ευχαριστω για τον χρονο σας..!!!!;)

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Υπαρχουν παρα πολλα θεματα για τη διατροφη , εχει συζητηθει πολλες φορες. Χρησιμοποιηση την αναζητηση και κατσε διαβασε ταηδη υπαρχοντα ποστς..

Κατα τ αλλα αν εχεις αλλαξει ηδη 3 τροφες σ ενα τοσο μικρο κουταβι, το βλεπω συντομα με γαστριτιδα, αν δε κατασταλαξεις σε μια τροφη.

BoxerAngel

New Member
9 Δεκεμβρίου 2013
3
0
Ακριβως αυτο ο καθενας λεει το μακρι του και το κοντο του..δεν ειπα να αλλαω τροφη ειπα γνωμες για τροφες και οσα διαβαζω εδω και 3 μηνες ειναι μπουρδες μετα συνγχωρησεως

silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
Δεν υπαρχει η καλυτερη τροφη, γιατι αν υπηρχε θα την εδιναν ολοι. Υπαρχουν και πολλα site που τις κατατασουν αναλογα με τα συστατικα πχ. Which Dog Food.co.uk

Δυστυχως την καλυτερη τροφη θα την βρεις δοκιμαζοντας, αλλα το κουταβακι σου δεν ειναι σε ηλικια για πειραματα.

Πολλοι με 3 σκυλια μπορει να δινουν 3 διαφορετικες τροφες.
Το οτι το κουταβακι σου βαριεται την τροφη μετα απο λιγο δεν εχει να κανει με την ποιοτητα της, αλλα με το οτι ειναι μιζερο στο φαγητο.

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Ακριβως...ο καθενας θα σου πει την δικη του εμπειρια,αλλα σκυλι με σκυλι διαφερει,οτι καθεται καλα στο δικο σου μπορει στο δικο μου να κατσε εντελως χαλια!
Κ πραγματι,προσεξε παρα πολυ αυτες τις αλλαγες που κανεις γιατι παραειναι πολλες για ενα τοσο μικρο κουταβι (κ γω αρχικα τις ιδιες λαλακιες εκανα...αλλα οχι σε τετοιο βαθμο)
Προσωπικα τις τροφες με αυξημενη πρωτεινη (οριτζεν ακανα κλπ) τις απεφευγα ωσαν ο διαολος το λιβανι γιατι η δικη μου φυλη ειναι επιρρεπης στις δυσπλασιες κ ετσι ηθελα να μεγαλωνει αργα κ σταθερα,την ξεκινησα με σουπερ πριμιουμ την μπος επειδη ειχε 26% πρωτεινη κ κυρια πηγη το φρεσκο κοτοπουλο κ τωρα ημαστε σε ολιστικη ξηρα την φρομ με 29% πρωτεινη κ παλι φρεσκα κρεατα (οχι αφυδατωμενα κλπ κλπ) εννοειτε μιλαμε για παπι τροφη μεγαλοσωμης φυλης οπως κ θα συνεχισω μεχρι κ τον 18ο μηνα,υστερα θα παμε σε ενηλικα.

BoxerAngel

New Member
9 Δεκεμβρίου 2013
3
0
Ξερω πως ολα τα σκυλια εχουν της ιδιοτροποιες τους ενταξει το μονο λαθος ηταν που πηρα farmina αλλαξα γιατι ηταν κατοτερη τροφη για ττον δικο μου σκυλο..θελω το καλυτερο και απλα ακουω γνωμες...σιγουρα για τωρα δεν αλλαζω τροφη θα ειμαι με Hills..

Olgastef

New Member
13 Δεκεμβρίου 2013
1
0
Καλησπερα, επειδη διαβασα καποιες συζητησεις για τροφες οπως η equilibrio που ειναι μεταλλαγμενες αλλα το εχασα το θεμα καπου, η pro plan σα τροφη ειναι ενταξει?
Ευχαριστω πολυ.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog