Ξηρά τροφή

Darkos

Active Member
31 Δεκεμβρίου 2011
26
0
Ηράκλειο,Κρήτης
www.facebook.com
Καλησπέρα σας,
έχω ένα Ντόμπερμαν 9 μηνών,
μου πρότειναν ως οικονομική και καλή ξηρή την woofy για κουτάβια premium(πράσινο τσουβάλι).
Εσείς τι γνώμη έχετε είναι καλή;;να του την συνεχίσω ή μπα;;:confused:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :D

Darkos

Active Member
31 Δεκεμβρίου 2011
26
0
Ηράκλειο,Κρήτης
www.facebook.com
Από τον προηγούμενο μήνα του την δίνω την woofy...
Η προηγούμενη(δεν θυμάμαι ονομασία αυτή τη στιγμή) ήταν σχετικά ακριβή(70ε το 20κιλο),εν το μεταξύ τα κόπρανα του ήταν συνέχεια υγρά....μέχρι που σκέφτηκα να του την αλλάξω και τώρα είναι σκληρά,σπάνιες φορές να είναι πιο υγρά(όπως πριν) και αυτό μάλλον επειδή έχει το συνήθειο και τρώει χόρτα...

Darkos

Active Member
31 Δεκεμβρίου 2011
26
0
Ηράκλειο,Κρήτης
www.facebook.com
Τι συστατικα εχει η woofy;
Συστατικά:Δημητριακά(και ελάχιστο 20% ρύζι),κρέας και ζωικά παράγωγα(κατ'ελάχιστο 16%γεύμα πουλερικών),
έλαια και λύπη,ψάρι και παράγωγα ψαριών,παράγωγα λαχανικών,ανόργανα άλατα

Αυτά έχει η συγκεκριμένη..

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Τα δυο πρωτα συστατικα και σε τετοια αναλογια δεν την κανουν καλη τροφη.
Εχει και πολλα παραγωγα απο 'τι φαινεται.

Αν εισαι ευχαριστημενος συνεχισε την αλλα να ξερεις οτι ποιοτικα ειναι καποια κλικ κατω.

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Συστατικά:Δημητριακά(και ελάχιστο 20% ρύζι),κρέας και ζωικά παράγωγα(κατ'ελάχιστο 16%γεύμα πουλερικών),
έλαια και λύπη,ψάρι και παράγωγα ψαριών,παράγωγα λαχανικών,ανόργανα άλατα

Αυτά έχει η συγκεκριμένη..
επειδή το έχω δίπλα μου αυτή τη στιγμή από δωρεάν δείγμα γράφει:
δημητριακά (κατ. ελάχ. 20% σιτάρι), κρέας και ζωικά παράγωγα (14% κρέας), εκχυλίσματα φυτικών πρωτεϊνών, παράγωγα φυτικής προέλευσης, έλαια και λίπη, σάκχαρα, ανόργανα άλατα.

Η διαφορά είναι πως το δειγματάκι που έχω εγώ γράφει friskies, το πιάνεις το νόημα; θ' αγόραζες ποτέ friskies; Αν νομίζεις πως η τροφή είναι καλή, σκέψου το πάλι. Ενδεικτικά πάντως, να προτιμάται τροφές που αναγράφουν ως πρώτο συστατικό το κρέας.

Πάντως η τροφή που έδινες πρώτα δεν είναι ιδιαίτερα ακριβή αν είχε 70 ευρώ το 20κιλο αφού συνήθως πληρώνουμε κάτι λιγότερο για 12.5άρια ή 15άρια. Απλά μπορεί να μην ταίριαζε στο σκύλο σου.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog