Ξενοδοχείο σκύλων

Navar

Member
6 Νοεμβρίου 2010
8
0
Καλησπέρα σε όλους , ψάχνω για αθηνα ξενοδοχείο για το σκύλο μου για 3-4 μέρες είναι μεγαλόσωμος ( μαλαμουτ ) και θέλω να έρθουν να τον πάρουν αυτή γιατί δεν έχω μέσο .

Αν έχετε κάτι καλό να προτείνετε θα ήμουν υπόχρεος .

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Υπαρχουν αρκετα, δεν εχει τυχει ομως ποτε να αφησω τα σκυλια μου σε τετοιο μερος οποτε δεν μπορω να σου
συστησω καποιο με σιγουρια. Οσον αφορα το μεσο υπαρχουν τα pet taxi!

Δες εδω http://www.dogforum.gr/v3/showthread.php?15169-%CE%A4%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%B4%CE%AC%CE%BA%CE%B9-%CE%9C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%86-%CE%BC%CE%B5...&highlight=%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%87%CE%B5%CE%B9%CE%BF+%CF%83%CE%BA%CF%85%CE%BB%CF%89%CE%BD

Navar

Member
6 Νοεμβρίου 2010
8
0
Να ρωτήσω κάτι ρε παιδεία επειδή είναι απείθαρχος υπάρχει περίπτωση να των δείρουν ? Και επισης τι γίνετε αν κλαίει και μας ζητάει είναι η πρώτη φορά που μας αποχωρίζεται εδώ και 11 χρόνια .

Υ.Γ
Μπαίνω στο kennels.gr και δεν υπάρχει τι παίζει ?

Last edited:

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
και εγω φιλοξενώ σκυλάκια αλλα μόνο οταν είναι θηλυκά ή αρσενικά στειρωμένα και αν τα πάνε καλα με την δικιά μου σκυλίτσα
φυσικά μόνο στο σπίτι μαζι μου ούτε στο μπαλκόνι ούτε σε κλουβί!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.768
7.927
Να ρωτήσω κάτι ρε παιδεία επειδή είναι απείθαρχος υπάρχει περίπτωση να των δείρουν ? Και επισης τι γίνετε αν κλαίει και μας ζητάει είναι η πρώτη φορά που μας αποχωρίζεται εδώ και 11 χρόνια .

Υ.Γ
Μπαίνω στο kennels.gr και δεν υπάρχει τι παίζει ?
To pallini kennels είναι η μόνη πανσιόν που έχω δει και ποτέ δεν χρειάστηκε να ψάξω για κάτι άλλο , εάν πας εκεί θα δεις το γιατί, ο πατέρας των παιδιών που το έχουν ήταν κτηνίατρος και τον γνωρίζαμε από παλιά. Ούτε να το σκέφτεσαι ότι σε πανσιόν σκύλων μπορεί να δείρουν το σκυλάκι σου, και μόνο την υπόνοια να έχεις για κάτι τέτοιο να μην περνάς ούτε απ'έξω.
Το link είναι αυτό : http://www.pallinikennels.gr/

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
To pallini kennels είναι η μόνη πανσιόν που έχω δει και ποτέ δεν χρειάστηκε να ψάξω για κάτι άλλο, εάν πας εκεί θα δεις το γιατί, ο πατέρας των παιδιών που το έχουν ήταν κτηνίατρος και τον γνωρίζαμε από παλιά. Ούτε να το σκέφτεσαι ότι σε πανσιόν σκύλων μπορεί να δείρουν το σκυλάκι σου, και μόνο την υπόνοια να έχεις για κάτι τέτοιο να μην περνάς ούτε απ'έξω.
Το link είναι αυτό : http://www.pallinikennels.gr/
Εγώ έχω επισκεφθεί αρκετές (ως γνωστός παράξενος!) και με την μακαρίτισα τη Νίνα μου... Και κατέληξα στο Pallini Kennels.

Υ.Γ. Σε καμία (πραγματική) πανσιόν δε νομίζω ότι θα έδερναν το σκυλάκι σου!
Αν είναι "απείθαρχος", απλά θα βγαίνει για εκτόνωση (στους ειδικούς περιφραγμένους χώρους που υπάρχουν) μόνος του...
Αλλά, έτσι κι αλλιώς, νομίζω ότι το κάθε σκυλί βγαίνει μόνο του για εκτόνωση...

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
ξέρετε πόσο χρεώνουν την ημέρα ?
αν και εγω συνήθως οπου παω την παίρνω μαζί μου
γνώμη μου είναι οτι πριν δώσεις το σκύλο πρέπει να πας να δεις το μέρος εγω δεν θα το άφηνα όπου να'ναι

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
γνώμη μου είναι οτι πριν δώσεις το σκύλο πρέπει να πας να δεις το μέρος εγω δεν θα το άφηνα όπου να'ναι
Συνήθως και οι ίδιοι σου ζητούν να κάνεις πρώτα μια "αναγνωριστική" επίσκεψη με τα σκυλιά.....για "γνωριμία"....

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.768
7.927
ξ
Συμφωνώ απόλυτα γιατί αν το πας λίγο πριν το ταξίδι σου και είναι μούφα και δεν έχεις χρόνο θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις. Λούνα πραγματικά δεν θυμάμαι τιμή γιατί πάει καιρός...Η Λούση τώρα πια μένει στην μητέρα μου όταν λείπουμε.

kater

New Member
5 Ιουλίου 2012
3
0
Εχω αρσενικό κανισάκι 2 χρόνων,το οποίο φοβάται τα σκυλλάκια όλα.Όταν το πλησιάζουν βάζει την ουρά κάτω και φεύγει.Ψάχνω να τον φυλοξενήσει κάποιος,και ίσως είναι ευκαιρία να ξεφοβηθεί.
και εγω φιλοξενώ σκυλάκια αλλα μόνο οταν είναι θηλυκά ή αρσενικά στειρωμένα και αν τα πάνε καλα με την δικιά μου σκυλίτσα

Angelinamp

New Member
2 Απριλίου 2014
4
0
Καλησπέρα! Θα ήθελα να σε ρωτήσω πόσο χρεώνεις την φιλοξενία για-5 μέρες! Η σκυλίτσα μου είναι περίπου 15 κιλά,7 χρονών και πολύ ήρεμη!
Επικοινώνησε μαζί μου όποτε μπορέσεις! Θα χρειαζόμουν τη βοήθεια σου για την επόμενη βδομάδα! :)
Αλλιώς αν σου είναι δύσκολο και γνωρίζεις κάποιον καλό,φθηνό ξενώνα θα με διευκόλυνες!
Ευχαριστώ πολύ!