Εκεί που εμπιστεύομαι να αφήνω κι εγώ τη μικρούλα μου!pallini kennels.gr!!!!!!
To pallini kennels είναι η μόνη πανσιόν που έχω δει και ποτέ δεν χρειάστηκε να ψάξω για κάτι άλλο , εάν πας εκεί θα δεις το γιατί, ο πατέρας των παιδιών που το έχουν ήταν κτηνίατρος και τον γνωρίζαμε από παλιά. Ούτε να το σκέφτεσαι ότι σε πανσιόν σκύλων μπορεί να δείρουν το σκυλάκι σου, και μόνο την υπόνοια να έχεις για κάτι τέτοιο να μην περνάς ούτε απ'έξω.Να ρωτήσω κάτι ρε παιδεία επειδή είναι απείθαρχος υπάρχει περίπτωση να των δείρουν ? Και επισης τι γίνετε αν κλαίει και μας ζητάει είναι η πρώτη φορά που μας αποχωρίζεται εδώ και 11 χρόνια .
Υ.Γ
Μπαίνω στο kennels.gr και δεν υπάρχει τι παίζει ?
Εγώ έχω επισκεφθεί αρκετές (ως γνωστός παράξενος!) και με την μακαρίτισα τη Νίνα μου... Και κατέληξα στο Pallini Kennels.To pallini kennels είναι η μόνη πανσιόν που έχω δει και ποτέ δεν χρειάστηκε να ψάξω για κάτι άλλο, εάν πας εκεί θα δεις το γιατί, ο πατέρας των παιδιών που το έχουν ήταν κτηνίατρος και τον γνωρίζαμε από παλιά. Ούτε να το σκέφτεσαι ότι σε πανσιόν σκύλων μπορεί να δείρουν το σκυλάκι σου, και μόνο την υπόνοια να έχεις για κάτι τέτοιο να μην περνάς ούτε απ'έξω.
Το link είναι αυτό : http://www.pallinikennels.gr/
Συνήθως και οι ίδιοι σου ζητούν να κάνεις πρώτα μια "αναγνωριστική" επίσκεψη με τα σκυλιά.....για "γνωριμία"....γνώμη μου είναι οτι πριν δώσεις το σκύλο πρέπει να πας να δεις το μέρος εγω δεν θα το άφηνα όπου να'ναι
Συμφωνώ απόλυτα γιατί αν το πας λίγο πριν το ταξίδι σου και είναι μούφα και δεν έχεις χρόνο θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις. Λούνα πραγματικά δεν θυμάμαι τιμή γιατί πάει καιρός...Η Λούση τώρα πια μένει στην μητέρα μου όταν λείπουμε.ξ
γνώμη μου είναι οτι πριν δώσεις το σκύλο πρέπει να πας να δεις το μέρος εγω δεν θα το άφηνα όπου να'ναι
και εγω φιλοξενώ σκυλάκια αλλα μόνο οταν είναι θηλυκά ή αρσενικά στειρωμένα και αν τα πάνε καλα με την δικιά μου σκυλίτσα
φυσικά μόνο στο σπίτι μαζι μου ούτε στο μπαλκόνι ούτε σε κλουβί!!
Καλησπέρα! Θα ήθελα να σε ρωτήσω πόσο χρεώνεις την φιλοξενία για-5 μέρες! Η σκυλίτσα μου είναι περίπου 15 κιλά,7 χρονών και πολύ ήρεμη!και εγω φιλοξενώ σκυλάκια αλλα μόνο οταν είναι θηλυκά ή αρσενικά στειρωμένα και αν τα πάνε καλα με την δικιά μου σκυλίτσα
φυσικά μόνο στο σπίτι μαζι μου ούτε στο μπαλκόνι ούτε σε κλουβί!!