"φιλε μου ειναι λαθος ο σκυλος πρεπει να τρωει και λαχανικα ειναι απαραιτητα για τον οργανισμο του"
Τρώει λαχανικά γενικότερα μιας και αυτό που λες το γνωρίζω .
"Αν θέλεις να κάνεις δίαιτα στο σκυλί μείωσε την ποσότητα της σκυλοτροφής."
Και αυτό γίνεται ,αλλά μιλάω για μία εναλακτική δράση από την μείωση της τροφής .Αυτό το λέω γιατί ο κάθε σκύλος είναι διαφορετικός .Υπάρχουν λέμαργα σκυλιά και άλλα που δεν είναι .Για την δική μου περίπτωση ,επειδή η σκυλίτσα μου έιναι στην πρώτη κατηγορία ,μία λύση από τις πολλές (όπως είναι η ελάττωση τησ τροφής , οι τροφές διαίτης κλπ κλπ )είναι αυτή που χρησιμοποιηώ .Εγκεκριμένη από κτηνίατρο .
"ξεκινήστε περισσότερη άσκηση"Ωραια αυτή η λύση ,αλλά υπάρχουν και σκυλιά που είναι ηλικιωμένα που αυτό είναι αδύνατο .
"σταματήστε τις "χημικές δίαιτες" στα σκυλιά".Δεν μίλησα για καμία χημική δίαιτα στο ποστ που είχα κάνει .Μίλησα για μερική αντικατάσταση φαγητού με ορισμένα λαχανικά και όχι εξολοκλήρου από αυτά(ωστε να αποφύγω την μείωση του φαγητού κατευθείαν ) ,ούτε μόνο με ένα από αυτά ,όπωσ καρότο που αναφέρεις .Γενικότερα ας μην είμαστε απόλυτοι και ας είμαστε δεκτικοί ,μιας και υπάρχουν πολλές εναλλακτικές επιλογές σε πολλά πράγματα ,όπως και στην φροντίδα του σκύλου .