Σήμερα πρωί πρωί τον βγάζω να τα κάνει έξω μήν του φύγουν, εντάξει τα κάνει. Μετά του βάζω να φάει και η αλήθεια είναι πως τον ψιλοξεχάσαμε μετά και δεν τον βγάλαμε αμέσως, ε και κάποια στιγμή τον βλέπω να έρχεται μες την καλή χαρά από το πίσω μέρος της βεράντας, πάω πίσω και βλέπω και χοντρά και υγρά. Εντάξει εγώ έφταιγα και δεν του έκανα τίποτα. Τον βγάζω βόλτα και μετά με το που επιστρέφουμε ξανα βγαίνει στο μπαλκόνι και κάνει μόνο χοντρά. Είχα τόσα νέβρα που στο τσακ ήμουνα να μην του τα χώσω μες στη μούρη, αλλά ούτε τον μάλωσα. Τώρα μετά το μεσημεριανό πηγαίνει πάλι στο ίδιο μέρος και κάνει μόνο τσισάκια αλλά πάλι δεν τον πρόλαβα την συγκεκριμένη στιγμη για να τον μαλώσω.
Να πω ότι ποτέ δεν τα έκανε μέσα στο σπίτι και μου φαινόταν πολύ περίεργο και δεν έχει αλλάξει τροφή. Βασικά εγώ πιστεύω ότι μπορεί να ήταν τυχαίο περιστατικό το σημερινό. Πώς μπορώ να το αντιμετωπίσω;
ΥΓ: Η μάνα μου (που είναι τρλή με την καθαριότητα) δεν το άντεξε και πολύ το σημερινό και φοβάμαι μην γίνει αιτία να τον διώξει απ' το σπίτι.
Να πω ότι ποτέ δεν τα έκανε μέσα στο σπίτι και μου φαινόταν πολύ περίεργο και δεν έχει αλλάξει τροφή. Βασικά εγώ πιστεύω ότι μπορεί να ήταν τυχαίο περιστατικό το σημερινό. Πώς μπορώ να το αντιμετωπίσω;
ΥΓ: Η μάνα μου (που είναι τρλή με την καθαριότητα) δεν το άντεξε και πολύ το σημερινό και φοβάμαι μην γίνει αιτία να τον διώξει απ' το σπίτι.