Ξαφνικο γαυγισμα σε αλλους σκυλους

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
Σκυλοβαρεμενοι συμφορουμιτες γεια σας :) χρειαζομαι βοηθεια

ο Παρης 3-3,5 ετων -ημιαιμος μαλλον pit bull με κατι - εχει αρχισει ξαφνικα και γαυγιζει (1-2 γαυγισματα ) οταν βλεπει αλλους σκυλους στην βολτα

δεν βγαζει επιθετικοτητα αλλα ειναι κατι που δεν εκανε αφου ειχα να τον ακουσω να γαυγιζει απο πριν να μπω στον στρατο και τωρα απολυομαι

δεν ξερω αν φταιει το οτι ειναι σχετικα περιορισμενος αφου τον εχει αναλαβει η μητερα μου τωρα που υπηρετω και βγαινει μονο δυο βολτες πρωι βραδυ με την βραδυνη να ειναι μεγαλυτερη και λυτος στο βουνο πραγμα που δεν εγκρινω βασει του ελεγχου που εχει η μητερα μου πανω του -αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα -

μεχρι τωρα το εχει κανει σε 3 σκυλους ο ενας ηταν σε βολτα και τον κρατουσε μακρυα ο ιδιοκτητης του και οι αλλοι γαυγιζαν μεσα απο την αυλη του σπιτιου τους , ολες τις φορες τον διορθωσα

δεν ξερω αν εχει σημασια αλλα ο Παρης δεν ειναι < φοβικος > με αλλους σκυλους για να γαυγιζει απο μακρυα και μαλιστα με τον πρωτο σκυλο που αναφερω παραπανω γνωριστηκαν κιολας

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Μηπως γαβγιζει απο τον ενθουσιασμο :p του για να παιξει με τα αλλα τα σκυλια που βλεπει??? Εφοσον λες οτι δεν ειναι επιθετικος αρα παιζει για αυτο και γαβγιζει.:)

Μηπως δεν εκτονωνεται πολυ στην βολτα-παιχνιδι και θελει περισσοτερη ωρα???

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
οτι ειναι πηγμενος ειναι σιγουρο
η μητερα μου βαριεται να ασχολειται μαζι του ετσι και αλλιως :mad:

να δουμε τι αλλα εχει προκαλεσει στον σκυλο τοσο καιρο , χρονο να χω να διορθωνω :-|

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Τουλαχιστον τωρα που απολυεσαι ανελαβε καθηκοντα του Παρη!:) Βολτα, παιχνιδι, χαδια και γενικα εκτονωση!!! Αφου οπως λες ειναι πηγμενος τοτε για αυτο τα κανει ο κακομοιρουλης!!!:)

GEORGE1034

Well-Known Member
20 Σεπτεμβρίου 2009
579
0
27
Θεσσαλονικη!!!!!!!!!!!!!!!!
Το σκυλι πρεπει οπως λες και εσει απο πανω:D να θελει περισσοτερη ωρα γαι παιχνιδι και βολτα και περισσοτερο ενδιαφερον... που απο ο,τι ειπες δεν του δινει η μητερα σου;Αλλα τωρα που απολυεσαι θα χαρη και ο σκυλακος αλλα και εσει;)

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
ωραία , αν είναι αυτό δεν είναι κτητικότητα ως προς εμενα ?

δεν είναι τίποτα σοβαρό , ως τώρα , αλλα θέλω να κατανοήσω την συμπεριφορά του

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul